ale robie sie zla za kazdym razem jak daje szanse temu serialowi.. Czas sie poddac.!! Jest wulgarny! Ciagle jakies kupy, siki, trupy itp... o co chodzi????
O brak jakiejkolwiek poprawności politycznej - to jest esencją tego serialu ;)
Chyba właśnie to najbardziej kochają w tym serialu fani, im bardziej wulgarnie i niepoprawnie tym lepiej. Ile ty masz lat? 11? :D
32. Szczerze, to lubie czarny humor, niekoniecznie poprawny politycznie, ale bez fekaliow i tym podobmych.
(A jesli juz mam ogladac kupy i truposzy, to te autorstwa Monty Pythona:)
Obejrzałem sporo odcinków i nie widziałem by fekalia były tam jakimś motywem przewodnim...
jeżeli oglądasz monty pythona to wiedz że ten serial jest nie dla Ciebie z całym szacunkiem ale brytyjski nie wiem jak to nazwać "humor" (?) bawi baaaaaaardzo mała liczbę ludzi poza UK seriale animowane jak Family Guy, American Dad a już na 100% Brickleberry nawet nie ruszaj pozdrawiam
To ja muszę być jakiś dziwny bo mnie zarówno śmieszy Monty Python, Jaś Fasola jak i South Park, Family Guy, Archer i to
Zaczynam dopiero drugi sezon, ale nie zauważyłem jak dotąd żadnych fekaliów... Jest niepoprawnie, ale sympatycznie... Czasem całkiem mroczno :) Fajny serialik
Ja nie rozumiem jak można oglądać Kiepskich czy cokolwiek z dzisiejszych seriali "dokumentalnych". W porównaniu z tymi, "It's allways sunny..." jest inteligentną roztywką