PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270748}

U nas w Filadelfii

It's Always Sunny in Philadelphia
2005 -
7,7 4,7 tys. ocen
7,7 10 1 4728
8,0 3 krytyków
U nas w Filadelfii
powrót do forum serialu U nas w Filadelfii

ale robie sie zla za kazdym razem jak daje szanse temu serialowi.. Czas sie poddac.!! Jest wulgarny! Ciagle jakies kupy, siki, trupy itp... o co chodzi????

ocenił(a) serial na 10
smerfetka12

O brak jakiejkolwiek poprawności politycznej - to jest esencją tego serialu ;)

ocenił(a) serial na 1
adashko

Co kto lubi :) Szacunek!

Ja jednak wole troszke wiecej estetyki.

ocenił(a) serial na 10
smerfetka12

Chyba właśnie to najbardziej kochają w tym serialu fani, im bardziej wulgarnie i niepoprawnie tym lepiej. Ile ty masz lat? 11? :D

ocenił(a) serial na 1
kryszti

32. Szczerze, to lubie czarny humor, niekoniecznie poprawny politycznie, ale bez fekaliow i tym podobmych.

(A jesli juz mam ogladac kupy i truposzy, to te autorstwa Monty Pythona:)

ocenił(a) serial na 10
smerfetka12

Obejrzałem sporo odcinków i nie widziałem by fekalia były tam jakimś motywem przewodnim...

smerfetka12

32 to możesz mieć numer buta dziewczynko.

ocenił(a) serial na 1
grande_fete

Nie bawie sie w takie prymitywne prowokacje.

smerfetka12

jeżeli oglądasz monty pythona to wiedz że ten serial jest nie dla Ciebie z całym szacunkiem ale brytyjski nie wiem jak to nazwać "humor" (?) bawi baaaaaaardzo mała liczbę ludzi poza UK seriale animowane jak Family Guy, American Dad a już na 100% Brickleberry nawet nie ruszaj pozdrawiam

benolinho

To ja muszę być jakiś dziwny bo mnie zarówno śmieszy Monty Python, Jaś Fasola jak i South Park, Family Guy, Archer i to

smerfetka12

Zaczynam dopiero drugi sezon, ale nie zauważyłem jak dotąd żadnych fekaliów... Jest niepoprawnie, ale sympatycznie... Czasem całkiem mroczno :) Fajny serialik
Ja nie rozumiem jak można oglądać Kiepskich czy cokolwiek z dzisiejszych seriali "dokumentalnych". W porównaniu z tymi, "It's allways sunny..." jest inteligentną roztywką

ocenił(a) serial na 1
Kulasisko_Pospolite

Musialam zle trafiac... :)

ocenił(a) serial na 3
smerfetka12

Chodzi o to że to żałość. Prymitywne teksy. Zero niedomówień po to by każdy zjadacz burgera o IQ mały zrozumiał kiedy ma się śmiać.