PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270748}

U nas w Filadelfii

It's Always Sunny in Philadelphia
2005 -
7,7 4,7 tys. ocen
7,7 10 1 4701
8,0 3 krytyków
U nas w Filadelfii
powrót do forum serialu U nas w Filadelfii

pisząc z pytaniem o brak naszego kochanego gangu w ramówce comedy, dostałem taką odpowiedź:

"comedycentral@comedycentral.pl

Witamy,
niestety, na razie ten program nie powróci do naszej ramówki.
Pozdrawiamy
Comedy"

wie ktoś moze dlaczego zostal wycofany? bo jak widzicie ta odpowiedź nie jest zbyt wyczerpująca

ocenił(a) serial na 9
J4sik

Nie wiem, ale przyznam się, że się dziwię bo uwielbiałem oglądać ten serial i wydaje mnie się, że nie tylko ja ;p Dali przysłowiowej dupy, wprowadzili jakiś gniot typu Mike&Molly itp...

ocenił(a) serial na 10
GanGstaRR

nie prawda ze to gniot :P nie zdziwilbym sie gdyby u nas w filadelfii lecial codziennie i zajmowal duzą część ramówki ale dziwne jest to ze te 2 odcinki w tygodniu ( nie liczac poniedzialkowej powtorki), zajmowaly tylko jedna godzine ze wszystkich 168 w tygodniu! :/ tego nie jestem w stanie pojąć :/

ocenił(a) serial na 9
J4sik

Jeju, kolego naucz się czytać ze zrozumieniem, nie napisałem, że U NAS W FILADELFII to gniot, tylko, o innym filmie... Inaczej zaprzeczałbym samemu sobie

ocenił(a) serial na 10
GanGstaRR

wiem ze chodziło Ci o Mike and Molly. potrafie czytać, ślepy nie jestem. nie stresuj sie :) Mike&Molly to nie gniot, to dobry, lekki humor ktory nie wszystkim moze przypasc do gustu. wazne ze lepsze to niz Frasier, czy Cybill itp :P

ocenił(a) serial na 9
J4sik

Z tym się zgodzę...

ocenił(a) serial na 10
GanGstaRR

Ten serial jest puszczany tylko na wakacje i jeszcze przez wrzesień :( szkoda i do tego późno :(

ocenił(a) serial na 10
sjz3

cc inne seriale potrafi powtarzac po milion razy ale u nas w filadelfii musieli zawiesic :/ puszczany byl pozno ze wzgledu na poruszane tresci :P