pisząc z pytaniem o brak naszego kochanego gangu w ramówce comedy, dostałem taką odpowiedź:
"comedycentral@comedycentral.pl
Witamy,
niestety, na razie ten program nie powróci do naszej ramówki.
Pozdrawiamy
Comedy"
wie ktoś moze dlaczego zostal wycofany? bo jak widzicie ta odpowiedź nie jest zbyt wyczerpująca
Nie wiem, ale przyznam się, że się dziwię bo uwielbiałem oglądać ten serial i wydaje mnie się, że nie tylko ja ;p Dali przysłowiowej dupy, wprowadzili jakiś gniot typu Mike&Molly itp...
nie prawda ze to gniot :P nie zdziwilbym sie gdyby u nas w filadelfii lecial codziennie i zajmowal duzą część ramówki ale dziwne jest to ze te 2 odcinki w tygodniu ( nie liczac poniedzialkowej powtorki), zajmowaly tylko jedna godzine ze wszystkich 168 w tygodniu! :/ tego nie jestem w stanie pojąć :/
Jeju, kolego naucz się czytać ze zrozumieniem, nie napisałem, że U NAS W FILADELFII to gniot, tylko, o innym filmie... Inaczej zaprzeczałbym samemu sobie
wiem ze chodziło Ci o Mike and Molly. potrafie czytać, ślepy nie jestem. nie stresuj sie :) Mike&Molly to nie gniot, to dobry, lekki humor ktory nie wszystkim moze przypasc do gustu. wazne ze lepsze to niz Frasier, czy Cybill itp :P
Ten serial jest puszczany tylko na wakacje i jeszcze przez wrzesień :( szkoda i do tego późno :(