PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=782182}

Ucho prezesa

2017 - 2019
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12733
6,0 5 krytyków
Ucho prezesa
powrót do forum serialu Ucho prezesa

Serial genialny!

ocenił(a) serial na 6

Mam nadzieję że ten serial da niektórym do myślenia co i jak dzieje się w sejmie. Czuję że w PO mają specjalne przerwy na wspólne oglądanie tego serialu :)

LeSzifre

Ze Schetyną i Budką na czele, co? Nie no, generalnie politycy PO raczej tego nie oglądają. Oglądali, póki śmiano się tylko z członków PiSu, ale teraz serial uważają za dno... niesamowita hipokryzja.

ocenił(a) serial na 3
Fourteen

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 6
LeSzifre

Widziałem tylko pierwszy sezon. Nie znoszę bolszewików pisowskich i ich wschodniej mentalności, ale niespecjalnie mnie zachwycił poziom tego kabaretu. Były momenty, ale tylko momenty, żaden odcinek nie został zapięty na ostatni guzik, mimo że odcinek trwał tylko kilkanaście minut. Artystycznie czegoś zabrakło, intelektualnie to nie był wysoki poziom, scenariusz zawsze miał w sobie coś pretensjonalnego. Bywały chwile wręcz jarmarczno-biesiadne, chłopskie, wiejskie. A ja bym wolał subtelność w rodzaju Kabaretu Starszych Panów, Dudka czy chociażby dawnej Egidy, gdy Pietrzakowi jeszcze zdrowie dopisywało.

Do kolejnych sezonów podejdę w wolnej chwili, ale nie oczekuję cudów. Rzeczywistość pod rządami neobolszewików jest bardziej groteskowa, niestety.

per333

Ja wytrzymałem kilka minut pierwszego odcinka i ciężko mi było dać radę. Dodam, że nie lubię ani platfusów ani pisuarów.

arti2807

Litości, w tym serialu dostaje się całej klasie politycznej. Nie mniej przedstawiciele obecnej władzy niemal sami piszą skecze kabaretowe.

bazant57

Dlatego, że nie oglądam to nie wiem. Ale te kilka minut, które oglądałem było słabiutkie i nieśmieszne.

arti2807

Masz do tego prawo. Chodziło mi jedynie o to, że serial nie ma konkretnych sympatii politycznych. Po prostu obecne czasy świetnie się nadają do obśmiewania. Również obecna opozycja parlamentarna, której dostaje się w "Uchu Prezesa" równo.

ocenił(a) serial na 7
LeSzifre

Raczej nie bo dalej robią to co ich odpowiednicy w serialu . a Prezes jak w serialu ich ogrywa :)