PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Nie wiem jak Wy, ale ja odnoszę wrażenie, że między głównymi bohaterami URPEA nie ma
żadnej chemii, wszystko wygląda tak sztucznie, zwłaszcza ta "wielka miłość", może gdyby to
uczucie "rodziło się powoli" jak w LQNPA to byłoby znośnie, ale tutaj nic ich przez parę scen
nie łączy, a tu raptem bach i tego trafia i ją trafia, na dodatek tak sztucznie ;)

petit_fleur

oj ,to ja ja zaczęłam pewnie tak jak Ty,najpierw jako dziecko "RÓŻOWA DAMA",NIEBEZPECZNA" a potem się posypały,lecz najbardziej wspominam "ZBUNTOWANEGO ANIOŁA" i "KIEDY SIĘ ZAKOCHAM". Lubiłam jeszcze mariana de la noche;) i dużo innych:)

Monica_7

Ja zbuntowanego anioła nie oglądałam. Jedyną telką oglądaną w dzieciństwie przez mnie była Dziedziczna nienawiść--> całą oglądnęłam. Później Sos mi vida, ale nie całą. I mogę tak powiedzieć, od CCEA się zaczęło.
I ostatnio Paulinę oglądałam i uwielbiam tę telkę;) I YSBLF też lubię ;)

jagodajulia

jagodulka , nie wiem jak do ciebie napisać o akceptację do znajomych, czy wyślesz mi? pozdrawiam:) petit,wysłałam ci zaproszenie:)

SORRY ,że w tym temacie piszę.

Monica_7

Wysłałam, nie wiem, czy dobrze to zrobiłam, bo ja się prawie na tym nie znam.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Tak i to on ma być powtarzane najpierw. A i jeszcze gdzieś rzuciło mi się w oczy, że CME będzie na TV6 po LQNPA. Ciekawe czy to prawda?...

petit_fleur

To może na tv6 zrobią pasmo powtórkowe, a na tv4 już nie będzie powtórek..? Albo podzielą, aby szybko powtórki skończyć..?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

I don't know. Nawet nie wiem czy ta informacja jest prawdziwa, jednak którakolwiek stacja miałaby ją powtarzać, będę szczęśliwa:) Byle o jakiejś rozsądnej godzinie.

petit_fleur

Ja jeszcze nic takiego nie czytałam,ale zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

byłoby fajnie jakby powtarzali
a dziewczyny przypomniałyście mi o czasach kiedy zaczęła się moja przygoda z telkami moja pierwszą była Esmeralda Boże jakie to było piękne czemu tego nie powtórza nie?po Esmeraldzie było jeszcze wiele wiele inych..............

ocenił(a) serial na 5

moja Zbuntowany aniol, pozniej Cud milosci, Fiorella, Dziki ksiezyc ... kiedy to bylo ...

ocenił(a) serial na 5
immortelle1

no wlasnie ja mam wrazenie, ze cos mi w tym serialu umknelo - jak bym co najmniej nie widziala paru odcinkow ... :/

dropsik417

dziś Brydzia i jej torebka mnie rozbawiły do łez xDD
dropsik417 - oni wycinają często sceny , które lecą w Meksyku ;/

(mam coś nie tak z ustawieniami, bo niepokazują moich ocen,ale to już nie , w tym temacie;)

ocenił(a) serial na 5
Monica_7

bezsensu, po co kupuja serial skoro pozniej puszczaja w skrocie :/

użytkownik usunięty
dropsik417

moim zdaniem w każdym odcinku widac coraz więcej miłości i chemii między Rodrigiem a Luciana

ocenił(a) serial na 5

no tak, ale ja wogole nie widzialam jak ta milosc sie rozwijala... Wzial ja do piwnicy i pocalowal, tak poprostu jak jakis babiarz... Dopiero teraz widac cos miedzy nimi, choc wedlug mnie i tak zbyt szczerze im to nie wychodzi

dropsik417

Ja myślę, że to wszystko między nimi stało się o wiele za szybko, brakowało spojrzeń ukradkowych i w ogóle.
Od razu pocałunki i ta zazdrość Rodriga, która jest trochę nie na miejscu, ale cóż nie można mieć wszystkiego.