Do końca telenoweli zostało w sumie już mało odcinków. Wiadomo co ma zastąpić Ukrytą miłość?
Po URPEA poleci ADP, czyli Abismo de pasion z Boyer, Tacherem, Zepedą i Brito... Jestem zawiedziona, ale może kogoś ucieszy ta wiadomość...
Myślałam , że będzie Cielo Rojo ,ale fajnie , że będzie Abismo de pasion ja tam lubię Zapede , co do Boyer to oglądałam z nią tylko Zbuntowanych pozdrawiam :)
Brito to dziewczyna która grała Fernande w TDA jeśli kojarzysz ja mam nadzieję że mi się spodoba to nowe :)
A ja ogólnie to nie oglądałam telenowel :D Tylko seriale amerykańskie :) Ale jakieś 2, 3 lata temu jakoś się wkręciłam :D Może dlatego, że miałam więcej czasu :) Poza tym ja też za dużo telek nie oglądam, nie lubię podobnych schematów.
ja tez zaczęłam oglądać telki około 3 lata temu ale oglądałam po 1 a nie kilka jednocześnie i tylko w tv
Aaaaa :) Ja w tv to widziałam tylko CCEA ( od połowy, a później początkowe odcinki), CME i Evę Lunę (do połowy). A inne oglądnęłam w necie i jak już oglądałam to najpierw jedna telka, a później kolejna. Chyba tylko ak AB i Evę Lunę oglądałam równolegle ;)
Na początku, jak akcja się dopiero zawiązuje to można oglądać kilka telek na raz, ale później to może się plątać, a jak się nie będzie miało czasu to porobią się zaległości i nie będzie można było tego ogarnąć...
Ja pamiętam, że zaczęłam 4 telki oglądać AB, PESE, Eva Luna i LQNPA: dwie w oryginale i dwie po polsku. I po tygodniu stwierdziłam, że muszę z dwóch zrezygnować. Padło na PESE i LQNPA i nie żałuję ;) A chciałam jakąś w oryginale oglądać, aby się tez hiszpańskiego uczyć przy okazji ;) Niestety później zaczęli zmieniać pory emisji EL i musiałam na yt dokończyć.
LQNPA to była jedna z najgorszych telenowel jakie w życiu widziałam. Myślałam że Eva Luna będzie kiepska ale jednak nie była ;)
Ja mniej więcej wiedziałam, co się dzieje w LQNPA, bo jak leciała w Meksyku to czasem coś tam przeczytałam... I jakoś wtedy nie za bardzo mi się spodobała, gdy czytałam, co oni tam wymyślają... Wg mnie za bardzo gmatwali...
A Eva Luna była niezła :) Mimo, że Gila nie znoszę jakoś dałam radę obejrzeć ;)
Też go nie lubię ale mi aż tak bardzo nie przeszkadzał :D A tak z innej beczki w "Osaczonej " córka Rodriga była zła czy dobra? bo niezbyt ogarniam , oglądałam tylko urywkami
Zła, ona w sumie psychiatryku wylądowała, tylko nie mogę sobie przypomnieć czy w ostatnim odcinku zmądrzała czy nie, ale chyba nie.
Jak z Zapedą to fajnie ;)
ale kurde chciałam Amor Bravio albo ten serial z Alejandrą lazcano.
Od 5 lutego Abismo de pasion "Otchłań namiętności" od poniedziałku do piątku od 17:00 na TV. (info z fc)
Ja też jestem zawiedziona liczyłam na Amor Bravio z Sylvia Navarro lub Niña de Mi Corazón ewentualnie el Talisman.
Skąd wy znacie tytle telek , ja tam kojarzę tylko Abismo de pasion i Amor Bravio . Amor Bravio jest nowa telką może ją dadzą po Abismo de pasion
Ja z meksykańskich stron..:) Obecnie oglądam PEAM :)
I do ostatniej chwili liczyłam, że po URPEA będzie AB z Silvią Navarro i Cristianem de la Fuente..:) Ajjjjjjj, szkoda, że jest inaczej....
Ja Nina de mi corazon nie kojarzę, ale El Talisman owszem, gra tam Blanca Soto..:)
Pamiętam, że jak leciała telka Kiedy się zakocham to leciała także jeszcze inna i tak samo jak Leciało Zakazane uczucie to również Eva Luna. A teraz też będą 2 telki?
Ale ciekawe co puszczom po Osaczonej ??
Coś nowego czy raczej jakomś powtórke .
Ja też uwielbiam Boyer jako Teresa była super w dzikim sercu Himene też grała super . Gra tam też sporo innych ciekawych aktorów , niepasuje mi tylko Zapeda .
kurde ja też nie lubię Zepedy zwłaszcza po zaklętej miłości mogli by coś puścić z Levy'm
Na razie nie ma co. Wszystko, co nowsze to już emitowali u nas, a kolejna telka dopiero w Meksyku wystartuje 13 maja 2013 roku.