PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Do końca telenoweli zostało w sumie już mało odcinków. Wiadomo co ma zastąpić Ukrytą miłość?

Filek87

Mogliby ;) Mam często wolne w południe i chętnie bym obejrzała ponownie :)

cocco03

Lipa, też chyba nie będę oglądać, ta Boyer działa mi na nerwy, jej uroda, zachowanie, wszystko. :( A Zapeda też mi obmierzł, kijowo...

Camilla3

Zepeda nadaje się tylko na czarne charaktery, taka uroda ;)

I jeszcze ten co grał Alonsa w "Triumfie miłości" ....eeee

cocco03

I jeszcze Moussier, której nie trawię! Ona jest straszna. Jedyną osobą, która może być tam w miarę jest Fer z "Triumfu miłości". Reszta do niczego.

Camilla3

Moussier jest straszna, jakbym taką zobaczyła to strzeliłabym omdlenie jak Paz :D

cocco03

Żebyś wiedziała, ona ma zło wypisane na twarzy, gorzej niż Roselenka :D

Camilla3

Jeszcze jak tak łypie ślepiami spode łba to już jest katastrofa ;)

cocco03

Ani Tacher, ani Zepeda nie są w moim typie. Poza tym Boyer jest okropna, taka sztuczna, a na Moussier to patrzeć nie mogę... Wygląda przerażająco... Pamiętam jak kiedyś w widziałam ją w Mi pecado, to nie mogłam uwierzyć, że taka brzydka aktorka u gra...

jagodajulia

No a wszyscy na nią lecieli :D
Tylko księdza ominęło, ale co ona mu tam w konfesjonale nie opowiadała ;)

cocco03

Dajcie spokój, katastrofa, jakby nie mogli lepszej obsady dobracć a toto zwolnić :D

Camilla3

Ale do roli puszczalskiej Justiny według mnie się nadawała. ;)

użytkownik usunięty
cocco03

ja go tam lubię jak grał w OSACZONEJ haha wołałam go w MIŁOŚĆ I NIENAWIŚĆ

cocco03

wiesz co? wczoraj słuchałam znowu piosenek z CME i wróciło to do mnie i uznałam że chyba nigdy tej telki nie zapomnę i zamierzam obejrzeć ponownie :D wiem ,że to głupie ale ja się przywiązuję do przeczytanych książek i obejrzanych filmów np do "Władcy Pierścieni" czy do właśnie CME. kto jeszcze tak ma? ;) w ogóle to forum daje mi dużo pozytywnej energii bo tu poznałam osoby które tak samo jak ja interesują się telenowelami i podobnie do mnie je przeżywają :D

Blab

Ja też tak mam :) Ja ogólnie to do wielu rzeczy i ludzi się przywiązuję ;)
Całych telek raczej od początku nie oglądam, ale ulubione scenki ;)

Blab

Mnie tez to forum dużo daje. Odstresowuję się tu i często jest bardzo zabawnie.
Również się przywiązuję do telek, książek, muzyki. CME było dla mnie bardzo ważne, piosenki są ze mną cały czas. :)

cocco03

Ja mam jeszcze jedno forum (gdzie nie wyskoczy niespodziewanie jakiś spoiler), na którym się udzielam :) Ale tutaj, gdy już wiem, co będzie dalej to też mi się spoko pisze ;) I jeszcze mam tt, ale ostatnio trochę mało tam piszę, ale uwielbiam :)

jagodajulia

Ja oprócz fw nigdzie :)

cocco03

Ja na filmwebie to zaczęłam od seriali, filmów, a później dopiero na telki ;) Pamiętam jak CCEA oglądałam i tu weszłam i w jakimś poście przeczytałam, że MCH straci wzrok na bardzo długo...

jagodajulia

A ja podglądałam u koleżanki kilka lat temu jak ocenia filmy, to sobie założyłam konto ;)
Komentować zacżęłam po kilku miesiącach, kiedy skończyło się MDA :)

cocco03

Ja nawet nie pamiętam od czego zaczęłam... Hmmm... I nawet nie wiem jak tam trafiłam :) tzn. tutaj :) ale to chyba było bardzo popularne forum o serialach i filmach i na pewno ktoś ze znajomych wspominał :)

jagodajulia

ja udzielam się tylko tutaj ale pamiętam że koleżanka poprosiła mnie o zaopiekowanie się jej kontem na czas wyjazdu i bardzo mi się to spodobało a krótko potem skończyło się CME i postanowiłam założyć swoje ;)

cocco03

cieszę się że inni też tak mają :D bardzo dużo dają mi przeczytane książki czy obejrzane filmy. w najtrudniejszych momentach życia ( bo niestety spotkało mnie trochę ciężkich rzeczy) było to dla mnie jedyną pociechą , kiedy nie ma po co żyć to taka rzecz daje naprawdę dużo radości ;)

ocenił(a) serial na 9
Filek87

A tak z innej beczki.. własnie obejrzałam kolejne dwa odcinki Ukrytej miłosci i ta mała Rodriga jest słodka!! Cudowna wybrali te mała..

Filek87

Otchłań namiętności - nudna fabuła, beznadziejna obsada:/

czekolada_fw

zgadzam się. w życiu nie widziałam telenoweli która od początku tak by mi się nie podobała. nawet LQNPA mnie wciągnęło troszkę