Co sądzicie o Gali ?
Wg mnie Jessica Coch jest dobrą aktorką .
Jeśli chodzi o postać Gali to bardzo mi się podoba.
Jedna z lepszych w tym serialu.
Nie rozumiem co Hannah do niej ma ..
Przecież Gala jest spoko.
Normalna kobieta ,tylko jej matka to jakaś powalona.
Wiem,że Gala musi byc tą złą..,żeby było widać,że Luciana jest taka dobra ,o wiele lepsza ..i
nie wiadomo co..
Ale trochę przesadzają..
Gala sie normalnie zachowuje póki co.
Dosłownie, jak pies :D
Luciana: Brygido uśmiechnij się, mamy piękny dzień.
Brygida: Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Albo jak zapytała się Luciany, gdzie ta była... Jeju, co ją to obchodzi,przecież to wolny dzień Luciany... Dobrze, że Matilde się zjawiła ;)
A najgorsze, że ten cały szef nocnego klubu poznał adres Luciany.
L. będzie myślała, że to Violeta, bo ta jej mówiła o propozycji Lastry.
Wiem i też się tego bardzo obawiam... Co za .. z tego Ivana...
To jak list przyjdzie to na pewno wszyscy się dowiedzą..?
JA tego, co grał Lastrę to widziałam w STD, Kobiecie ze stali, grał tam Oscara... ale nie wiem, czy Ty tę telkę widziałaś..
Mogłaś go jeszcze widzieć w MP, tam grał tego wstrętnego adwokacinę, z którym Justina zdradzała męża. A pfe...
Właśnie! Tam go widziałam! Miał tam inną fryzurę, dlatego nie mogłam sobie przypomnieć. Dzięki ;)
Pfeee masz rację :D
no no, jakby nie wiadomo co się stało... Luciana to taka cnotka, że pewnie się przestraszył jak mu dała po twarzy....:) czy mi sie wydaje czy nie powtarzaja rano telenoweli? jak tak to niezła lipa :(
Wątpię, aby Luciana się przestraszyła jak go spoliczkowała :) Zasłużył sobie, więc nie miała się czego obawiać..
Nie, nie powtarzają. Powtórki URPEA mają być dopiero jak Eva Luna się skończy.
e tam zasłuzył.... pewnie sama miała chęć tylko nie wiedziała czy wypada :D przecież jako sobie o nim marzy i robi maslane oczy to na pewno chodzi jej to po głowie :))
Wg mnie zasłużył, przecież to dzień jego zaręczyn.
Ale wg mnie tutaj chodziło o to, że Rodrigo ma narzeczoną , a z nią Lucianą się całuje, w związku z tym nią chce się tylko bawić.
mnie najbardziej rozbawilo jak w tym klubie el infierno ,wszystkim sie spodobala luciana chociaz w porownaniu z ta violetta wygladala o niebo gorzej w tym ubraniu diabelka :))))))
Gala to taka typowa , zimna i wyrachowana bizneswoman , a Jessica Coch gra ją świetnie. 5 gwiazdek ;)
Zgadzam się z Pati 109 co prawda J. Coch zawsze gra negatywne postaci ale gra naprawde dobże wedłóg mnie jest owiele lepszą sktorkom od akltorki grającej Luciane . Wedłóg mnie każda normalna kobieta walczyła by o swojego nazyczonego .