Jak mogli posadzić Luci za biurkiem skoro nic nie rozumie ,najpierw powinni ją nauczyć wszystkiego a później wymagać:p
Gala jest spoko i mogłaby mieć normalne życie z jakimś fajnym facetem a nie takim frajerem jak Rodrigo który ma ją gdzieś
Taka bizneswoman, która jest właścicielką, a wszystko robią inni czyli Rodrigo i reszta. Bo biedna Luciana zaszyje się na wsi i będzie garnki lepić. ;)
I teraz nawet dobrze, że te odcinki puszczane są po 2, bo tak jak ja oglądam odcinki na necie to często w wolnej chwili je oglądam i powiem szczerze, że byłam z dużo ilością odcinków do tyłu i tak jak je szybko nadrobiłam przed świętami tak teraz jak jest więcej czasu wolnego brakuje mi telki :P Cieszę się, że powróci i choć będę miała mniej czasu to duża ilość odcinków zadowoli mnie, bo zawsze można przy nich usiąść w czasie tzw.nudy :)
Ej, czepiacie się Luciany, że nic nie umie więc nic nie zrobi, a ja się pytam co taki Patricio robi cały dzień w biurze? Nawet podpisac się nie da rady. Tylko pieprzy jakieś głupoty o tej fundacji.
On już wcześniej pracował w korporacji i ma doświadczenie. Kiedy leżał w firmie ubolewali nad tym, że go nie ma, bo ponoć miał genialne pomysły.