PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Uwielbiam ich obydwu. Rodrigo jest taki przystojny i romantyczny. I to jego spojrzenie... Pato,
mimo choroby potrafi się uśmiechać (ajć jak cudownie!) i ma w sobie coś elektryzującego.
No i łączy ich taka supebraterska relacja. Obaj są fantastyczni i tak naprawdę nie wiem za
którego z nich trzymać kciuki w zdobywaniu serca Luciany (chociaż, jak to w bajkach bywa, L.
będzie z Rodrigo). A Wy, którego wybrałybyście (wybralibyście;))?

jagodajulia

Patricio jest słodki , szkoda że Luciana z nim nie będzie, a Rodrigo sam nie wie czego chce

Blab

Tak, Pato jest słodki i jeszcze taki z niego romantyk ;) Mam nadzieję, że Pato na końcu kogoś znajdzie...
Tak, Rodrigo sama nie wie czego chce...ale może ta sytuacja tez go w jakiś sposób przerasta..? Był z Galą raczej szczęśliwy, myślał, że ją kocha, ale gdy pojawiła się Luciana zagubił się w swoich uczuciach... Jak sam wspomniał, nie chce skrzywdzić ani Luciany, ani Gali...

użytkownik usunięty
jagodajulia

też nie wiem którego bym wybrałą ale chyba Rodriga i mam nadzieję zę Patricio na końcu stanie na nogi i zapomni o Lucianie

jagodajulia

Ale w telenowelach zawsze tak jest ze protagonista i tak zakocha się w protagonistce więc nic na to nie poradzimy, chociaz osobiście wolę żeby Patricio był z Lucianą

Blab

Ja tak samo ubolewam nad tym :/ Mam tylko cichą nadzieję, że Pato znajdzie swoją miłość pod koniec bardzo mu tego życzę ;)

Oficerka

jak dla mnie to soto w tej telce gra takiego buc..a:)

Oficerka

Ja tez :D

Oficerka

Zakończenie powinno byc jak w LQNPA. Luciana zostaje z Pato mimo, iż jest na wózku.

cocco03

Dokładnie cocco i tak by było najlepiej :D;)

cocco03

Dokładnie! To dziwnie zabrzmi, ale chyba w telenowelach wolę niepełnosprawnych, bo całym sercem byłam za tym, żeby Paula była z Rogelio. Gustava nie znosiłam. Tu jest podobnie, tylko Pato uwielbiam, a Rodrigo nie znoszę. Nie powiem, jaką mu z koleżankami ksywkę nadałyśmy :D Zresztą jego matce, ojcowi, Gali, jej nienormalnej matce oraz Brigidzie też. :D
W ogóle LQNPA jest moją ulubioną telenowelą i od czasów Rubi żadna mnie tak nie ekscytowała.
Ale Luciana pewnie nawet na Patricio uwagi nie zwróci...

użytkownik usunięty
cocco03

Zgadzam się! Patricio jest boski, a jak się uśmieeechaaa o Boże! :D Mi się Rodgigo, znaczy aktor grający Rodriga zawsze będzie tym brzydalem z Przyjaciółek i rywalek:D w sumie dla mnie Soto jest totalnie nieatrakcyjny i taki gburowaty.

swiete slowa .on jest totalnie aseksualny:)))

ocenił(a) serial na 8
yecur

Soto aseksualny? O matko, ja uważam, że jest na odwrót. On jest mega sexy, ale jak wiadomo każdy może mieć własne zdanie:)

ocenił(a) serial na 7
petit_fleur

Mi się podoba (tylko jak nie ma tak bardzo nażelowanych włosów) i ta jego zazdrość jest fajna. Ale najlepsza scena z tego odcinka jak w oknie stał z gołą klatą nie mogłam wtedy powstrzymać śmiechu.

ocenił(a) serial na 8
Selena_Evrillo

Rodrigo i Gabriel to to samo ciało, ale dwie osobowości. Jeśli o to ciało chodzi, to ma bardzo apetyczne;) włosów sklejonych toną gelu też nie lubię, a pfe! Osobowości Gabriela nie znam, ale Rodrigas-zazdrośnik bardzo mi odpowiada.

użytkownik usunięty
yecur

jak dla mnie Rodrigo jest zabójczo przystojny

użytkownik usunięty

Teraz przeczytałam to, co napisałam hahaha polska język trudna język:D chodziło mi o to, że aktor grający Rodriga będzie mi się kojarzył z rolą brzydala z Przyjaciółek i rywalek:D ale mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli pierwszą wersję:D

ocenił(a) serial na 5
Oficerka

wydaje mi sie, ze moze nia byc Violeta.

dropsik417

Violeta i Pato? Wow ciekawe....:)

ocenił(a) serial na 5
cocco03

to tylko moje gdybanie :) ale kto wie, ona pozytywnie szurnieta, on taki slodki i dobry .... Wgl. zastanawiam sie kto jest wkoncu ojcem Luciany ? Bo moze byc troszke podobnie jak w MP, ze Patricio okaze sie jej przyrodnim bratem ?

dropsik417

Właśnie może to być zarówno mecenas jak i stary TorresLanda. Tylko wtedy musiałoby się okazać, ze Rodrigo nie jest synem Maximina.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

taaa i to on bedzie synem mecenasa :D hehe nie no swiruje, chyba przestala bym to ogladac :D to by bylo dla mnie za wiele:P
fajnie powoli odkrywaja caly watek z przeszlosci, a nie jak w wiekszosci telenoweli, w pierwszym odcinku BACH !!! i wszystko wiadomo :)

dropsik417

Ja też wolę jak nie ma odcinków dotyczących w całości przeszłości.
W Moim grzechu jak byli dziećmi to sobie odpuszczałam, bo nie wytrzymywałam....nudne to było.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

ja tak samo i przez to nie widzialam chyba z 20 odc. bo myslalam, ze jest lipny. Nadrobilam przy powtorkach z ciekawosci. Za to w Triumfi milosci ten powrot do przeszlosci byl straszny Rufo (jak dobrze pamietam) grajaca mloda pannice ... Drugi odcinek i wszystko wiadomo: kto, co z kim i dlaczego. Zero niespodzianek. Miliard wskazowek, ze wlasnie Maria jest corka Wiktorii (zwlaszcza ta, ktora odkryla p.detektyw, ze corka Wiktorii mieszkala w tym samym budynku co Maria)a ona dalej chodzi jak slepa krowa. Straszne. Mimo wszystko mialam slabosc do tej telki

dropsik417

Ja też przegapiłam, wróciłam do telki jak Lucrecia wychodziła z tej szkoły, a Renata pozbawiła życia dyrektorkę ;)
O matko Victoria odmłodzona poprzez warkoczyki :D żenada. TDA oglądałam każdy odcinek choc często było bardzo irytujące ;)

ocenił(a) serial na 5
cocco03

hehe taaak warkoczyki plus podgardle buldoga francuskiego raczej kiepsko szly razem w parze :D Najgorszy byl chyba motyw na slubie Marii i Maxa jak Jimena-dzikuska przeleciala przez kosciol jak zjawa ... zepsuli mi caly nastroj :/ Jak slysze Ave Maria to dostaje gesiej skorki ...

dropsik417

Ta aktorka ma straszny głos. Płakała, a mnie rozsadzało ze śmiechu, bo wydawała odgłosy jakby bekała.

Ale z Jimeną to było. Położyła się do ziemi, a wylazła kilka miesięcy później. :D

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Wogole za wiele lez tam bylo. Zapomnialam o tym zmartwychwstaniu :D chyba najwieksza bzdura, jaka widzialam, a ogladalam tego troche, moja pierwsza chyba byl Zbuntowany aniol, moze nie dokladnie pamietam, ale sentyment zostal

dropsik417

Ja strasznie obśmiałam zmartwychwstanie Osvalda, abdurdy absurdami, ale to przeszło wszystkie mozliwe oczekiwania. :D
U mnie Zbuntowany... był w drugiej kolejności.

cocco03

O jej, o TDA rozmowy??! Ja jak oglądałam to bałam się, że umrze Osvaldo. NA szczęście Victoria Ruffo na tt napisała, że Osvaldo przeżyje ;) Pamiętam, że ulgę wtedy poczułam :) Ale później, pod koniec byłam smutna, że Osvaldo nie będzie z Victorią...

ocenił(a) serial na 6
petit_fleur

Patricio jest wg mnie fajniejszy.
Taki słodki i chciał chociaż jej pomóc wtedy z tym traktorem a nie tylko sie najeśc jak Rodrigo.
Pomijając fakt ,że Rodrigo ma narzeczoną z którą co chwila lata do łóżka i bez przerwy ją komplementuje a tu niby tak kocha Luciane :P

petit_fleur

Na mnie Rodrigo działa jak płachta na byka. Po prostu go nie znoszę. A moja niechęć do niego zaczęła się wtedy, kiedy na początku telenoweli zwalił winę na Patricio, którego z kolei uwielbiam, odkąd pierwszy raz zobaczyłam go w samochodzie. Chciałabym, żeby ta telenowela była głównie o nim! Szukałam, ale nie znalazłam informacji o tym, czy odzyska władzę w nogach, czy nie. A Brandon, aktor go grający, jest idealny i przy tym bardzo uroczy. Można nacieszyć oko. :D

marvandi

Zgadzam się:D
Mam od razu banana na twarzy jak go pokazują, zwłaszcza jak się tak słodko uśmiecha:)

tysiek2212

O to to mam to samo ;)

Oficerka

Szkoda mi go było, bo ona na pewno chciał zatańczyć z Lucianą, a nie mógł. Za to Rodrigas od razu ją porwał :

cocco03

No na pewno chciał, ale cóż :/ Rodrigasa lubię,chociaż coraz bardziej zaczyna mi działać na nerwy, tymi swoimi ciągłymi pretensjami do Luciany :/ Ps. A Pati tak ślicznie się dzisiaj uśmiechał, wspominając sobie Lucjanę w sukience :D:D

Oficerka

Uwielbiam go :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ależ się wkurzyłam, kiedy przypadkiem dowiedziałam się jak potoczą się losy Pato. Normalnie odechciało mi się już oglądać...

petit_fleur

Ja też się przypadkiem dowiedziałam i potem musiałam juz obejrzeć ostatni odcinek.

Smutne ....bez Pata to juz nie będzie to samo.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ciiiiiiiiiiiii, bo nie wszyscy chcą wiedzieć! Chyba przestanę tu wchodzić, obiecałam sobie obejrzeć telkę bez spojlerów, ale na tym forum to raczej niemożliwe:)

petit_fleur

Ajajaj obie zawaliłyśmy w tym temacie sprawę.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Mówi się trudno i żyje się dalej. Zakładam, że 50% osób z ciekawości odwiedzi temat o spojlerach, a połowa z nich skusi się na obejrzenie zakończenia w oryginale;>

ocenił(a) serial na 8
marvandi

W moim sercu oboje mają tyle samo miejsca:) uwielbiam ich z każdym dniem coraz mocniej;)

petit_fleur

Ajć, słodko... Pato odwiedził Lucy:) uwielbiam go:)

tysiek2212

Podobała mi się ta scena kiedy wszyscy sobie siedzieli u L. w pokoju. :)
Pato był smutny jak Luciana dała serce Rodrigowi :(

cocco03

Została do tego zmuszona;p
wzrok i mina Melissy jak Luciana karmiła Patricia - bezcenny:D
"chciałabym, żeby ktoś tak na mnie patrzył jak na Ciebie Patricio z Rodrigiem":) lubie ją:)
I oczywiście Hannita z Lorenzem, słodcy:) Lorenzo ma ładniutkie oczka:D Następna w rodzinie co będzie miała dylematy miłosne:)

tysiek2212

Melissa jest taka rozsądna, taka chodząca dobra rada. Tez ją lubię :)

Masz rację Rodrigo zmusił L. "dasz mi to serce?" kurcze...wstydu nie ma...tak przy wszystkich :D

Lorenzo z fryzurki to przypomina mi Eleazara Gomeza. Kojarzysz może?
Ajajajaj będzie gorrrąco ;)

cocco03

Niestety nie, ale myślę, że wujek google mi pomoże:) zrobię obczajkę;p

cocco03

Ja kojarzę :) Grał w CME syna Agustina :) Wg mnie Eleazar miał bardziej wyprostowane i dłuższe włosy :P

jagodajulia

No tak, ale tak ogólnie to mi nim zalatuje :D
Lorenzo jest słodki, fajniejszy niż ten cały " Borrris" ;)