PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1320
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Nie mogę sie przekonać do Rodriga .
Wkurza mnie !
Latał na dwa fronty .. tu mówił Gali ,że jest piękna i co chwilę z nią sypiał a później leciał do
Luciany i dawał jej wisiorek w kształcie serca ... i odwrotnie..
Jeśli był nieszczęśliwy u boku Gali to powinien dać to jakoś jasno do zrozumienia a
zachowywał się często jakby ją uwielbiał.Dzisiaj odcinek z tym ślubem to już mnie wgl
rozwalił .. Jak on mógł jej to zrobić ?
Zamiast zostawić ją wcześniej to on odważył się w najgorszym momencie ..gdy już stali
,,przed ołtarzem'' . Na miejscu Gali to bym chyba udusiła i jego i kochankę..
Ale oczywiście to Gala będzie postrzegana jako ta zła ,mściwa kobieta ..mimo,że to Rodrigo
zostawił ją w dniu ślubu i poniżył przed wszystkimi.

Luciana też czasem jest denerwująca ..i te jej miny .. ;/

Aaa i uważam ,że Patricio jest wiele lepszy i to on powinien być głównym bohaterem.

cocco03

Niestety... Ale czasem znajdzie się jakiś porządny :) Szkoda, że Rodrigo do nich nie należy..

jagodajulia

Z tych mięsni to mi kogoś przypomina ;)

Aż się serce ściska jak Pato cierpi...tak kocha Lucianę :(

cocco03

Kogo Ci przypomina?

Ja też nie mogę patrzeć jak Pato cierpi. ON jest cudowny i miły i ja go uwielbiam. Niestety ostatnio nie mam czasu na oglądanie... Tylko czasem zerknę..Jednak najbardziej nie mogę oglądać tych durnych trzech, a nawet czterech wiedźm : Gali, Julie, Roski i Brydzi..:/ Wrrr Jak one mnie irytują...

jagodajulia

Leviasa ;) ale tylko z mięśni.

cocco03

Aaaa Willa??? hahaha :)

jagodajulia

;) ostatnio sobie przypomniałam jak w TDA przepraszał Marię, a Mariachi grali "Perdon" :)
Jak mi facet będzie podskakiwał to przeprosiny tylko z Mariachi :D

pati1109

rany, co za pacan z tego Rodriga... bzyknie Gale dla kaprysu i na zlosc Lucianie... chyba nie ma gorszego typu mezczyzn o takich, co w ten sposob traktuja kobiety...

Samarrita

No palant z niego ;) Nie jestem zbytnio jego fanką.

cocco03

dobrze, ze zauwazyl sam od siebie, ze jest durniem :D odrobina samokrytyki mu nie zaszkodzi ;)

A ten Claudio bardzo ladnie gra ta role... az mi go zal ;)

Samarrita

Zauważył, ale jak zrywał koszulę to wtedy nie myślał mózgiem :D

Zgadzam się był bardzo wiarygodny, aż się popłakałam :)

cocco03

Dureń jak nic. I już u mnie jest skreślony..;/

jagodajulia

a mnie jeszcze dodatkowo smieszy Gala... nie dosc, ze robi z siebie totalna panne lekkich obyczajow to jeszcze swiecie wierzy, ze od razu bedzie w ciazy. To nie takie latwe wbrew pozorom. A Luciana juz oczywiscie pewnie jest przy nadziei i znow bedzie wielka afera z tego, zeby sie ten ciolek nie dowiedzial :D

ocenił(a) serial na 6
Samarrita

Wg mnie Gala zachowuje się normalnie. Typowa ,zazdrosna kobieta.
Wiele razy mówiła tej swojej walniętej mamusi ,że nie obchodzą ją pieniądze Rodriga,że naprawdę go kocha ..a po co by miala przy niej kłamac ? .Moim zdaniem w tym serialu nie zrobiła nic złego. Jakby mnie spotkało to co ją to też bym sie tak zachowywała . Nic dziwnego,że pragnie odzyskać Rodriga. Pewnie zajdzie w ciąże itd.. A on jest beznadziejny. Traktuje Gale i Luciane tragicznie.. raz kocha ,raz nie ..Wgl nie używa mózgu ,myśli tylko o swoich potrzebach .. tylko Patricio naprawde kocha Luciane !

ocenił(a) serial na 5
pati1109

Jest to telenowela o pieknej, bezinteresownej milosci, Patricia do Luciany.
Rodrigo na tle brata, wypada blado... wrecz jest niewidoczny :/

dropsik417

I to jest święta prawda. Tak czystej miłości jaką czuje Pato do Luciany nic nie dorówna.

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Jak dla mnie to Gala łazi za Rodrigiem jak s*ka z cieczką. Ja osobiście bym miała gdzieś takiego, który by mnie zdradził z inną i po prostu życzyła im jak najgorzej.

pati1109

Wg mnie Gala zachowuje się idiotycznie. Czy ona nie ma ani trochę godności? Facet zostawił ją przed ołtarzem, a ta jeszcze za nim łazi?! Ja nie rozumiem takich kobiet.

pati1109

czy ja wiem, czy ona zachowuje sie normalnie... wlazla do lozka bylemu, ktory ja osmieszyl na oczach mnostwa ludzi (media pewnie to jeszcze rozglosily, skoro oni tacy niby znani wszyscy) i ktory przy tym wcale nie ukrywa, ze kocha (ehkm) inna, wiec Gala jest tylko pozywka dla jego glupiego wacka, w zlosci i do tego po pijaku. On ja teraz bedzie pewnie znowu odrzucal, wiec ona sie tylko kompromituje na wlasne zyczenie... A co do samego Rodriga, to ma jedyny mozg ewidentnie w gaciach, przynajmniej tak to wyglada.

Samarrita

Ja Gali nie lubię. Nie szanuje się tak zabiegając o Rodriga. On oczywiście tego nie wie,ale całe jej otoczenie jest w to wciągnięte. Gala niby ma klasę, ale swoim zachowaniem się kompromituje, a obmawia Lucianę. Na początku kiedy była z Rodrigiem, albo jak ja zostawił mogła czuć się zazdrosna, ale teraz jej zachowanie jest żenujące. Rodrigo jest jej wart.

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Dlatego uważam,że to Gala powinna byc z Rodrigiem.. a Luciana z Pato !

pati1109

Można tylko o tym pomarzyć niestety :)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

wiem;/

pati1109

Po Pato cały czas widać jak bardzo kocha Lucianę. Był wściekły, gdy Rodrigo powiedział mu o tym, że spał z Galą.

pati1109

Rodrigo rychlo w czas postanowil sie blizej przyjrzec, czy sprawa z Luciana to prawda.... ma chlop refleks ze hej...

Samarrita

Wcześniej jakoś mu to nie przyszło do głowy, ale z niego tępy mięśniak :D

cocco03

proces myslowy ma zdecydowanie zbyt wydluzony... powinien bardziej cwiczyc szare komorki zamiast miesni, bo one maja sie juz wystarczajaco dobrze ;)

Samarrita

:D hahaha dokładnie

cocco03

a ta Gala naprawde bedzie w ciazy czy to sciema? Bo ze Luciana to akurat oczywiste :D

Samarrita

UWAGA SPOJLER

Niestety tak, urodzi dziewczynkę podobno.

cocco03

szybko poszlo... jeden raz sie nie zabezpieczyli i od razu trafienie. Od razu widac, ze to telenowela :D

Samarrita

;) Z Lucianą tez szybko, widać Rodrigo celnie trafia :D

cocco03

hehe :D ale powiedzmy, ze z Luciana "cwiczyl" jakis czas :DD

Samarrita

No tak, trzeba to wziąć pod uwagę ;)

cocco03

Uwaga spoiler .

Tak, Gala urodzi dziewczynkę.

jagodajulia

to sie Rodrigo wpakowal... dwoje dzieci jednoczesnie, z dwoma roznymi matkami ;) a trza bylo trzymac interes na wlasciwym miejscu i nim nie majtac po pijaku :D

Samarrita

tak, tak.. Niestety....Przecież taka sytuacja jest okropna...
UWAGA SPOILER:
Rodrigo jednak wciąż będzie mężem Gali...;/
Luciana urodzi synka, niestety długo się nim nie nacieszy...:(

jagodajulia

jak to "wciaz"? aktualnie jest znow wolnego stanu na wlasne zyczenie :P a co do synka Luciany to powiedzmy, ze nie bede wnikac w szczegoly hehe

jagodajulia

Nie wiem czy potrafiłabym tak jak L wychowywać potem dziecko innej kobiety. Niby niczemu nie jest winne, ale to kiepska sytuacja.

cocco03

cocco03, dzisiaj też o tym sobie pomyślałam.... Tak, bardzo kiepska sytuacja, a dziecko nie może odpowiadać za błędy rodziców..;/ I właśnie z tego względu URPEA i się nie podoba, bo miłość, która łączyła Rodriga i Lucianę wg mnie była ułudą... Ja nie potrafiłabym na miejscu Luciany ponownie być z Rodrigiem... Nie umiałabym pogodzić się z myślą, że ma dziecko z inną... SPOILER Akurat w URPEA Gala wcale się małą nie zajmowała. Alexia kochała matkę, ale ta w ogóle jej uwagi nie poświęcała... Dziecku nie jest niczemu winne, ale niestety mała jest córką Gali, więc to w jakiś sposób może wywoływać mieszane uczucia...

jagodajulia

Rodrigo jest bezczelny według mnie. Przyjechał, żeby zabrać Lucianę! Po nocy z Galą!

cocco03

Ja już sobie darowałam URPEA. To nie na moje nerwy... Rodrigo to jeden wielki dureń... Teraz to chce przebaczenia?! Teraz, kiedy przespał się z Galą? Mam wrażenie, że Rodrigo pojechał po Lucianę zpoczucia winy, że źle zrobił sypiając z Galą...

jagodajulia

Jest głupi i tyle. Mam ochotę go kopnąć, bo chyba zauważył, że Pato się podkochuje w Lucianie i wgapia się w niego takim wyzywającym wzrokiem.

cocco03

Tak, bardzo głupi...Nie sądzę, że Rodrigo by coś zauważył...Chociaż mogę się mylić.

Ja oglądnę w tv tylko 103, 104, 105 i 106 odcine.

jagodajulia

No może nie zauważył uczucia, źle się wyraziłam, ale zainteresowanie ze strony Pato i jest zazdrosny o jego kontakty z L. Chyba jest za głupi by zauważyć ;)

cocco03

Tak, tak z tym się zgadzam :)

Samarrita

O matko chyba się zleję ze śmiechu. "majtać nim po pijaku" - uwielbiam Twoje poczucie humoru Samarrita ;)

Jak on się wtedy rzucił na Galę, jak jakiś wygłodniały buhaj :D

użytkownik usunięty
cocco03

haha... jak rozerwał tą koszulę to było mocne

Tylko po alkoholu takie akcje ;)

użytkownik usunięty
Samarrita

ale frajer , będzie miał 2 dzieci z różnymi laskami , ąż brak słów

Frajer do potęgi ;)