Co z tego że serial fajny jak napisy leża zaraz będzie piąty odcinek a napisy są do pierwszej cześci i 65% dopiero drugiego odcinka. Serial fajny podobał mi się pierwszy odcinek ale jak napisy pójdą w takim tempie to dziękuje do widzenia.
Ojej, wybacz, że nie mam tyle czasu, by siedzieć tylko nad napisami do jednego serialu!!! Jak ja mogę? Wzięłam ten serial, bo moim zdaniem jest świetny i szkoda było, że nikt go nie chciał tłumaczyć. Więc podsumowując - gdyby nie ja napisów nie byłoby wcale. Acha, tłumaczenie pierwszego odcinka zaczęłam, gdy wychodził trzeci, to w sumie i tak szybko mi poszło, biorąc pod uwagę ilość seriali, jakie tłumaczę. Dziś wypuściłam napisy do trzeciego odcinka, czwarty powinien być po weekendzie - szybciej się nie da, bo muszę kiedyś spać i jeść. Ogromnie cię przepraszam, że nie dorastam do twojego ideału, ale robię to za darmo i w wolnym czasie, więc sam wyciągnij wnioski. Zawsze możesz obejrzeć po angielsku.
wybacz brunsiaczek temu ''komuś'' jedz,śpij i tłumacz. Za to się z tobą ożenię jeśli jesteś kobietą Serial super.Pozdrawiam.
Jest jeszcze jedna alternatywa. Jak nie chce się chwili poczekać aż osoba tłumacząca znajdzie czas by serial przetłumaczyć za darmo to można poczekać aż polska tv wykupi serial i zapłaci za jego tłumaczenie.
Swoją drogą kiedyś to było inaczej. Trzeba było czekać dosyć długo na tłumaczenie a i tak ludzie byli zadowoleni że jest, bo do większości po prostu nie było tłumaczenia. A teraz tak dużo osób się tym zajmuje i tyle jest tłumaczone, że tylko nieliczne seriale nie mają swoich tłumaczeń.
Bardzo Ci dziękuje że go tłumaczysz. Myślałem że jednak napisów nie będzie a Ty jeden dalej trwasz i nawet nie ma wiele opóźnień aktualnie jest 5 napisów a 7 odcinków gdzie ostatni wyszedł dziś. Jeszcze raz dzięki i przepraszam jeśli uraziłem swoją wypowiedzią że napisy wolną idą. Wiadomo robisz to free każdy ma swoje życie obowiązki a na pewno zajmuje to czasu. Dzięki Tobie tylko można oglądać ten serial bo tylko Ty go tłumaczysz.
Jakbyś się angielskiego nauczył, to byś dzięki sobie mógł oglądać. Nie umieć angielskiego ze słuchu w 2 dekadzie XXI wieku. Normalnie idiota.