PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41393
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

Ogólny temat o trzecim sezonie, który dziś będzie miał swoją premierę.

ocenił(a) serial na 9
miluniania

SONIA BOHOSIEWICZ! Czy Iza Nowak wyjechała ze względu na scenariusz czy z powodu odejścia z serialu Sonii Bohosiewicz? Czy Iza wróci w 3 sezonie? Była to moja ulubiona postać, więc bardzo mi zależy, aby się szybko pojawiła...

ocenił(a) serial na 9
Mati_GA

'Usta, usta' to wierne odwzorowanie brytyjskiego 'Cold feet', jak na razie wszystkie wątki się zgadzają. W oryginalnym scenariuszu postać będąca odpowiednikiem Izy Nowak też wyjeżdża na jakiś czas i pojawia się dopiero potem...

ocenił(a) serial na 8
strugaa

A co sądzicie o trzecim sezonie jak do tej pory? Ja jestem rozczarowana Adamem,,,,

ocenił(a) serial na 9
lililjan

A ja wręcz przeciwnie - wreszcie zaczyna mi się ta postać podobać (Adam). A co do Izy zdecydowanie wolę zastępstwo Karoliny Gorczycy! Podsumowując - po obejrzeniu 2 odcinka 3 serii, podniosłem ocenę z 8 na 9/10. Rewelacyjny serial!

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Przed chwilą oglądnąłem drugi odcinek 3 sezonu i serial trzyma fason :) I także wolę oglądać Karolinę Gorczycę w roli partnerki Piotrka ;)

ocenił(a) serial na 9
Michael_1610

Przed chwilą oglądnąłem drugi odcinek 3 sezonu i serial trzyma fason :) I także wolę oglądać Karolinę Gorczycę w roli partnerki Piotrka ;)

badyl33

Na razie drugi odcinek zdecydowanie najlepszy.

ocenił(a) serial na 9
miluniania

Po drugiej, trochę wg mnie mniej ciekawej serii, trzecia jak do tej pory (4 odcinki) miażdży... oby tak dalej...

bartheez_2

Serial rewelacja. Tyle w tym temacie ;)

Registeel

Trzecia jak na razie przewyższa zdecydowanie drugą.

cudownelata

Zgadzam się z kolegą powyżej

fanpolskichseriali

Drugi był dobry, ale trzeci przewyższa go o 2-3 klasy.

ocenił(a) serial na 9
muzycznyfan2011

To prawda 3 lepszy od 2, a 2 od 1 więc może by w końcu polacy dodali coś od siebie i napisali kolejny 4 sezon, wątków nie brakuje żeby ciągnąć to dalej