SONIA BOHOSIEWICZ! Czy Iza Nowak wyjechała ze względu na scenariusz czy z powodu odejścia z serialu Sonii Bohosiewicz? Czy Iza wróci w 3 sezonie? Była to moja ulubiona postać, więc bardzo mi zależy, aby się szybko pojawiła...
'Usta, usta' to wierne odwzorowanie brytyjskiego 'Cold feet', jak na razie wszystkie wątki się zgadzają. W oryginalnym scenariuszu postać będąca odpowiednikiem Izy Nowak też wyjeżdża na jakiś czas i pojawia się dopiero potem...
A co sądzicie o trzecim sezonie jak do tej pory? Ja jestem rozczarowana Adamem,,,,
A ja wręcz przeciwnie - wreszcie zaczyna mi się ta postać podobać (Adam). A co do Izy zdecydowanie wolę zastępstwo Karoliny Gorczycy! Podsumowując - po obejrzeniu 2 odcinka 3 serii, podniosłem ocenę z 8 na 9/10. Rewelacyjny serial!
Przed chwilą oglądnąłem drugi odcinek 3 sezonu i serial trzyma fason :) I także wolę oglądać Karolinę Gorczycę w roli partnerki Piotrka ;)
Przed chwilą oglądnąłem drugi odcinek 3 sezonu i serial trzyma fason :) I także wolę oglądać Karolinę Gorczycę w roli partnerki Piotrka ;)
Po drugiej, trochę wg mnie mniej ciekawej serii, trzecia jak do tej pory (4 odcinki) miażdży... oby tak dalej...