PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41393
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

8,2/10 WOW!

ocenił(a) serial na 10

Nie pamiętam kiedy ostatnio jaki kolwiek polski serial miał tak wysoką ocenę.

ocenił(a) serial na 6
2903

Ocena jest tak wysoka, bo jeszcze niewiele osób widziało serial.
Co nie zmienia faktu, że serial jest dobry, przynajmniej jak na teFaŁenowski twór. W obliczu tych wszystkich serialowych pomyj (oczywiście made in PL)puszczanych na TVN , Usta usta można nazwać arcydziełem :P Oczywiście przesadzam, ale 39 i pół też się dobrze zapowiadało, a jak się skończyło każdy wie.

ocenił(a) serial na 10
Kraven

39,5 Doman Nowakowski pisał samodzielnie i trochę na siłę rozciągnął (powinny być góra 2 serie, bo im dalej w las tym ciemniej ;-) a USTA USTA to adaptacja w 100% (autor oryginału Cold Feet to Mike Bullen - 5 sezonów dało 37 odcinków (z pilotowym) wyprodukowanych w latach 1997-2003) - tak jak np. KASIA i TOMEK, czy CAMERA CAFE, a to oznacza sprawdzony na innych rynkach format - jedynym problemem jest wtedy wybór odpowiedniej obasdy, a tu mamy prawdziwy majstersztyk jak na polskie warunki - sami kreatywni i niepospolici - każdy z szóstki głównych bohaterów mógłby z powodzeniem pociągnąć sam każdy inny serial! HAWK!

Markbit

Pierwszy odcinek bardzo dobry, mile mnie zaskoczyl ten serial. Mam nadzieje ze Mecwaldowski sie jeszcze rozkreci. Po pierwszym odcinku daje 8/10, zobaczymy co bedzie dalej.

ocenił(a) serial na 5
Markbit

Czy Różczka jest kreatywna i niepospolita w to bardzo wątpię. Raczej kojarzy mi się z gównianymi filmami typu "Lejdis", czy dziadowskie komedie romantyczne made baj TVN. Ale reszta obsady może być, szczególnie Wilczak daję radę.

ocenił(a) serial na 8
Alex303

Akurat jesli chodzi o "Różyczke" to ona jest swietna aktorka i w Lejdis brawurowo odegrala swoja role, bo film byl rewelacyjny:) A usta usta jest jednym z lepszych seriali komediowych w Polsce ostatnich lat.