Kolejny gówniany serial produkcji Masonów którzy naprawdę za jedyny temat swoich produkcji
uważają sex, miłość i mdłe wątki. Ni to śmieszne ni zabawne. Co to wogóle miało być? Pierwsza
seria nawet ujdzie w tłoku ale im dalej w las... No cóż mam coraz gorsze (bez urazy) zdanie o
forumowiczach a mianowicie takie że uwielbiacie produkcje ze strasznie mdłymi wątkami i co
najważniejsze musi być wątek romantyczny. Z innej beczki ta produkcja właściewie nie różni się
zbytnio od innego badziewia serwowanego przez TVN, Polshit czy TVP ale o dziwo ma wysoką
średnią która jak dla mnie jest skandalicznie za wysoka. Piszę jak dla mnie bo to tylko moje
prywatne zdanie i od razu mówię że nikogo nie obrażam i to nie jest prowokacja. A żeby było
miło to wszystkich pozdrawiam.
No piona666 nareszcie Cię chłopie znalazłem. Zbieram ekipę do tworzenia nowego serialu. Przyłączasz się? Nie możesz tak marnować talentu!
PS A że Usta Usta to dno to się w 100% zgadzam.
z reguły życie opiera się na miłości i to ponadczasowy temat, poruszany w chyba 99% filmów i seriali. Usta Usta mdłe nie są, przynajmniej dla mnie. Mdła to jest Moda n Sukces albo Klan.
Poza tym przypominam, że to serial na licencji. Dla mnie i tak znakomity i inny od papki, która ciągle leci w TV.
pozdrawiam
A tak w ogóle to ja, Cartman. Mam tutaj już tyle kont, że aż się gubię. No w każdym razie trza wymyślić coś nowego. Serial, opowiadanie, film czy coś w tym stylu. Masz jakieś ciekawe pomysły? Naprawdę na Ciebie liczę stary.
No, nareszcie ktoś myślący podobnie. Zachęcam do przeczytania mojej recenzji serialu "Prosto w serce" http://www.filmweb.pl/user/Pablo991i9/reviews/Prosto+w+komercj%C4%99-10824 . Dla mnie to też nienormalne że serial wzbił się na tak wysoką pozycję i że na Filmwebie jest tyle osób o złym guście którzy uważają że to naprawdę dorównuje zagranicznym produkcjom.