Bo to jeden z ulubionych tematów ludzi w wieku takim jak bohaterowie tego serialu, o czym mają gadać o ostatnim odcinku ''Na Wspólnej'':D
Jeden odcinek który był bardzo związany z seksem (i to dość łagodnie przedstawionym) a tutaj już takie komenty, jakby nakręcili polską wersje Califroniaction to pewnie byś musiała iść do spowiedzi po obejrzeniu.
hahaha dokładnie.. :D ah te polskie kobiety... wszystkie jak cnotki się zachowują i jakby nie wiedziały o co chodzi.. masakra..;/
Pewnie dlatego że seks jest nieodłączną częścią życia przeciętnego zdrowego człowieka. To nie jest żadne tabu, ludzie którzy się kochają ( i nie tylko) po porostu idą ze sobą do łóżka. Normalna sprawa więc nie wiem o co się pieklisz.
ona się nie piekli, wyraziła tylko swoje zdanie, że w ostatnich czasach jest moda na powstawanie seriali i filmów na jeden temat co jest zresztą prawdą. To nie świadczy dobrze o pomysłowości polskich twórców. Nieodłączną częścią życia jest też załatwianie potrzeb fizjologicznych przez przeciętnego zdrowego człowieka.
A co do tabu, to dla Ciebie może sprawy seksualności nie są tematem tabu, ale dla wielu są. Tabu to nic złego, to wynikająca z kultury zachowawczość w wyniku której o pewnych sprawach nie rozmawia się tak często i lekko jak o pogodzie. Spełnia ono miedzy innymi funkcję ochrony społeczeństw przed zdziczeniem.
Cóż za urzekający czar i kultura, pięknie, pięknie nowoczesny Polaku wprost znad zmywaka w Irlandii ;)
siemasz misia
przyjedź do torunia wejdź nago na pomnik kopernika pocałuj go w dupe i wracaj do dublina ;)
nie odpisywałem tak długo bo obserwuję wiele dyskusji a tych żałosnych dyskutantów zostawiam sobie na koniec...
kojarzycie tą dziewczynę, która była w mieszkaniu Śliwińskiego? chyba Ewelina miała na imię w serialu...
Miała na imię Emilia.
Tu masz link do jej profilu
http://www.filmweb.pl/o1016785/Marina+%C5%81uczenko
I jaki Śliwiński ? ;d
Bo temat o seksie to w czasach najbardziej chwytliwy temat. W sumie to nie wiem po co robili dwa seriale o tej samej tematyce Klub szalonych dziewic i Usta usta - w obu serial kobiety bez żadnej cenzury, oporów mówią o seksie, a nawet sa giętkie w łóżku i nie boją się na ekranie pokazywać swoich wdzięków i robić rzeczy jakie robią w sypialni. Jedyna różnica między serialami to taka, że w dziewicach już znane aktorki, a w USta poczatkujące (tak mi się wydaje, bo tylko rużyczke widziałem w wielu innych produkcjach)... Sonia buhosiewicz (nie wiem czy nie przekręciłem nazwiska) to wcale ma dość takie ciało, i skąpo w łożku (jak to w łóżku :) jest odziana, jej pratner to chyba ma 2 pary ciasnych slipek zawsze, takie cyce i dupe ma na wierzchu, że z miejsca by stanął... :)