PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41393
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

za Wirtualne Media: "Stacja dzięki emisji show (Tylko nas dwoje - tym z badziewną Dodą i wymądrzającą się Santor), w paśmie jego emisji, była liderem rynku. Druga lokata z 3,2 mln widzów i 21,11 proc. udziału przypadła Jedynce emitującej filmy fabularne, zaś trzecia Dwójce (2,79 mln widzów i 18,37 proc. udziału). Ostatni z 1,95 mln widzów i 12,89 proc. udziału był TVN („Usta, usta” i film fabularny)."

Jak ludzie mogą woleć jakieś badziewne show z Cichopek, a nie taką perełkę, jaką są "USTA USTA"?

ocenił(a) serial na 8

Nie przesadzał bym że to taka perełka(choć oglądam to).
A co do wyników to w takim kraju żyjemy czy się nam to podoba czy nie.....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

a co si się nie podoba w tym serialu???

... <za krótki>...

ocenił(a) serial na 8

Serial faktycznie jest ok i tak sobie myślę, że jego słaba oglądalność może być spowodowana faktem iż duża część ogląda go wcześniej na VOD :-)
pozdrawiam Monika

użytkownik usunięty
mniamniarysiek

na VOD według mnie może oglądać go góra 30 tysięcy widzów. nie więcej.........

ocenił(a) serial na 8

Nie napisałem że mi się nie podoba, gdyby tak było to zeszłą sobotę obejrzał bym sobie ostatnią cześć ''Piratów Z Karaibów'' od początku zamiast ''Usta Usta.
Serial mi się podoba, na tle nowych produkcji wypada bardzo dobrze a już na pewno na tle innych produkcji TVN.
Na razie dostanie u mnie 8/10.
Zwiastun 3 odcinka wczoraj widziałem zapowiada się fajnie.

porąbało cie chłopie. Dobrze, ze usta ista przegrywają bo to badziewie jakich mało!

użytkownik usunięty
Mateusz313

a co w tym serialu takiego badziewnego?
....
...
...
..

ocenił(a) serial na 8

No właśnie rozwiń swoją wypowiedz o kilka zdań bo nie wiemy czemu to twoim zdaniem serial jest taki beznadziejny.

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Ten serial jest przyzwoity na tel innych gówien mejd baj TVN, ale do hitu to daleko. Cały czas czuć tu gównianą komercję rodem z TV Waltera. Wypasione mieszkania, fury, życie jak w Madrycie. Do tego wszechobecna polityczna poprawność. Ale ogólnie nie jest zły.

ocenił(a) serial na 8
Alex303

He no tak jak masz ochotę na serial bez politycznej poprawności to polecam South Park:D
Daleko niestety polskim serialom do poziomu braku politycznej poprawności jaki prezentują niektóre seriale amerykańskie.
No ale ''Usta,Usta'' są w końcu od 12 lat podobnie jak ''klub szalonych dziewic'' więc nie rozumie też czemu twórcy się chwalą że ich serial jest pełen takich scen.
Różdżkę widziałem w ''Oficerze'' i tam miała dwie sceny znaczne mocniejsze niż co do tej pory widziałem w tym serialu....
No ale ten serial był 16 lat....
Okej nie będę się pastwił zwłaszcza że mi się podoba.
Tylko nie rozumie czemu TVN z nagiego tyłka robi sensacje....

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

South Park mam w małym palcu. Jest odtrutką na zidiocenie tego świata, gdzie na Murzyna nie możesz powiedzieć Murzyn, czy czarny, bo jesteś rasistą...

ocenił(a) serial na 8
Alex303

A widziałeś ten odcinek jak zabronili pod koniec używać słowa rasista, super epizod, no ale to tak na marginesie.
Bohaterowie tego ''Usta usta'' powinni się uczyć od Cartmana braku politycznej poprawności:D

WOLVERINE55

Jaka była średnia oglądalność serialu?