za Wirtualne Media: "Stacja dzięki emisji show (Tylko nas dwoje - tym z badziewną Dodą i wymądrzającą się Santor), w paśmie jego emisji, była liderem rynku. Druga lokata z 3,2 mln widzów i 21,11 proc. udziału przypadła Jedynce emitującej filmy fabularne, zaś trzecia Dwójce (2,79 mln widzów i 18,37 proc. udziału). Ostatni z 1,95 mln widzów i 12,89 proc. udziału był TVN („Usta, usta” i film fabularny)."
Jak ludzie mogą woleć jakieś badziewne show z Cichopek, a nie taką perełkę, jaką są "USTA USTA"?
Nie przesadzał bym że to taka perełka(choć oglądam to).
A co do wyników to w takim kraju żyjemy czy się nam to podoba czy nie.....
Serial faktycznie jest ok i tak sobie myślę, że jego słaba oglądalność może być spowodowana faktem iż duża część ogląda go wcześniej na VOD :-)
pozdrawiam Monika
Nie napisałem że mi się nie podoba, gdyby tak było to zeszłą sobotę obejrzał bym sobie ostatnią cześć ''Piratów Z Karaibów'' od początku zamiast ''Usta Usta.
Serial mi się podoba, na tle nowych produkcji wypada bardzo dobrze a już na pewno na tle innych produkcji TVN.
Na razie dostanie u mnie 8/10.
Zwiastun 3 odcinka wczoraj widziałem zapowiada się fajnie.
No właśnie rozwiń swoją wypowiedz o kilka zdań bo nie wiemy czemu to twoim zdaniem serial jest taki beznadziejny.
Ten serial jest przyzwoity na tel innych gówien mejd baj TVN, ale do hitu to daleko. Cały czas czuć tu gównianą komercję rodem z TV Waltera. Wypasione mieszkania, fury, życie jak w Madrycie. Do tego wszechobecna polityczna poprawność. Ale ogólnie nie jest zły.
He no tak jak masz ochotę na serial bez politycznej poprawności to polecam South Park:D
Daleko niestety polskim serialom do poziomu braku politycznej poprawności jaki prezentują niektóre seriale amerykańskie.
No ale ''Usta,Usta'' są w końcu od 12 lat podobnie jak ''klub szalonych dziewic'' więc nie rozumie też czemu twórcy się chwalą że ich serial jest pełen takich scen.
Różdżkę widziałem w ''Oficerze'' i tam miała dwie sceny znaczne mocniejsze niż co do tej pory widziałem w tym serialu....
No ale ten serial był 16 lat....
Okej nie będę się pastwił zwłaszcza że mi się podoba.
Tylko nie rozumie czemu TVN z nagiego tyłka robi sensacje....
South Park mam w małym palcu. Jest odtrutką na zidiocenie tego świata, gdzie na Murzyna nie możesz powiedzieć Murzyn, czy czarny, bo jesteś rasistą...
A widziałeś ten odcinek jak zabronili pod koniec używać słowa rasista, super epizod, no ale to tak na marginesie.
Bohaterowie tego ''Usta usta'' powinni się uczyć od Cartmana braku politycznej poprawności:D