wczorajszy odcinek przelał gorycz ten film to czysty kretynizm gadanie o seksie, ciągłe sceny łóżkowe... nic tylko erotyka i sex zero innych ciekawych pomysłów na serial ŻENADA. A Wilczak idź się już utop bo twoja gęba skończyła się na Kasia i Tomek.
1/10
O! a znasz może jakąś inną ocenę niż 1 lub 10, idź lepiej oglądać anime.
"gadanie o seksie, ciągłe sceny łóżkowe" - a co jakiś problem w tych sprawach masz?
widzę dzieci neo, że nie umiecie zrozumieć ze film/serial jest super i można obejrzeć albo film/serial jest do dupy i nie warto nawet na niego splunąć. Takie są moje oceny czarne albo białe
zgadzam się z toba w 100%. Dla mnie to jest DNO! Może inne osoby rajcują takie tematy, ale dla mnie są za płytkie. oczywiście 1!
Drogie dzieci, nie jest to serial dla wszystkich i pokazuje problemy i sytuacje, które w życiu może jeszcze przed wami. Może. Bo z takim podejściem możecie tego nigdy nie doczekać, hyhy. Anyway, jeśli oceniacie serial na 1 to ewidentnie macie jakieś problemy z poruszanymi tu tematami.
P.S. Konto Shooter-a zgłoście do moderatora by szybciej zostało usunięte w ramach czyszczenia serwisu przed zmianami, a zostanie to uczynione prędzej:)
chyba cie pogięło człowieku żeby takie życie mnie czekało jakie jest w serialu to wlałbym się pociąć. Ten serial to dno i każdy o tym wie tylko boi się przyznać bo będzie wytykany palcami. Chcecie być trendy-media-idiotami proszę bardzo.
A konto to se możesz mamie zablokować na Pasjansa każdy ma prawo głosować jak chce ja mam taki system i możesz mi skoczyć.
"system" 1 albo 10 faktycznie szczyt inwencji. O tym jakim jesteś znawcą i koneserem kinematografii niech świadczą te oceny:
Piła VI: 10/10
Pianista 1/10
Alvin i wiewiórki 2 10/10
Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Nie dość, że masz generalnie wypaczony gust to oceniasz jak pewien Jarosław, któremu nikt nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe i odróżnia tylko te dwa kolory.
Idź załóż sobie drugie konto i daj kolejną 10 na Piłę.
myślę że miałeś ciężkie dzieciństwo,ciężkie zabawki a mama czesała Ciebie grabiami...smutne.Rozumiem że tak bardzo Piłę 6 polubiłeś:))
Widzialem jeden odcinek i co chwile jakis typek podnieca sie ze bedzie mial dziecko i gada o tym z kazdym planuje itd itp. DRAMAT
Takie tamaty sa dla pierdol lubiacych grzac D. pod kocem.
Te wszystkie seriale TVN sa beznadziejne. Majka, nasza tragiczna Brzydula ktora przegrywa z kretesem z Kolumbijska wersja i moje ulubione
Teraz albo pozniej czy tam nigdy(kiedy dac D. i jak zrobic zeby nie zostawił*)
Ten narod to spoleczniaki i pierdoly.
A zatem wnioskuje że nie planujesz w życiu mieć dzieci albo ich nie cierpisz.
Albowiem każdy facet będący szczęśliwy w związku się tak zachowuje gdy dowie się że zostanie ojcem....
Niemniej szanuje twoje zdanie.
Również uważam że serial jest do niczego i kręci się tylko wokół seksu jakby nie było innego tematu na serial.
mimo,ze oceny tego Pana co do wymienionych filmów są pożal sie to zgodze się - kolejny monotematyczny serial. Na pytanie watahy miłośników TVNowskich wzruszeń to odpowiem - serial to nie jeden temat, a raczej wielowątkowość. Nawet taki CSI, który porusza zbrodnie ma jeszcze wiele wątków pobocznych, któe podtrzymują akcje. Zaś ten podtrzymuje tylko SEX. Jak chcecie zobaczyć komedie dobre - zerknijcie na pierwsze 20 serial w rankingu - tam też są dobre komedie.
Ja tam uważam, ze do 6 odcinka był całkiem spoko.
Może i za dużo o sexie, ale tym miał ująć widza...dobre.
Nie chce mi się opisywać każdego z odcinków, ale w ostatnim 2 głupoty:
-nie wie z im ma dziecko - żenada
-Wilczak całuje się z Sonyą - kolejna żenada.
Jak tak dalej pójdzie, to wszyscy ze wszystkimi się prześpią i będziemy mieli polskie FRIENDS.
1-6 = 8/10
7 = 3/10
Krytykujesz a nawet nie umiesz kulturalnie wytłumaczyć czemu Ci się nie podoba ten serial. Wg mnie jest to jeden z lepszych seriali produkcji polskiej jakie się ukazały ostatnio. Zabawny troszke poważny i pokazuje problemy na które się każdy napotyka w normalnym życiu. A tematy poruszane w filmie no cóż a Ty gadasz pewnie tylko o grach komputerowych i anime??? To współczuje Twoim znajomym. A po Twoich ocenach widać że jesteś bardzo płytki we wszystkim co robisz i nie umiesz doceniać i krytykować. 9/10
Może i Debilny to on nie jest . Ale jak chcę sobie obejrzec fajny film z seksem w tle to włączam Californication . jak chcę obejrzec dobry film obyczajowy to mam "Kłopoty na Zamówienie" lub "Bez Skazy" .
Niestety , film jest może i przyzwoity ale nie dorasta zachodnim produkcjom do przysłowiowych pięt
4/10 , może dam 5/10 jak więcej zobaczę . Ale Wilczaka to mam dośc . Żadnej ładnej twarzy w tym filmie . Obejrzyjcie "Vampire Diaries" , to zrozumiecie co znaczy ładna świeża twarz w filmie ,tam cała obsada jest młoda , nieopatrzona i nieżle gra . To samo dotyczy "The secret of american teenager " i na przykład "Trawka" , rewelacyjni nieopatrzeni aktorzy , sama świeżośc i przyjemnośc oglądania ( oprócz świetnej treści , zdjęc , ciekawego scenariusza , nieszablonowego filmowania czy ciekawych pomysłów ) .
Tytuł na serial w ogóle nie wiem skąd wzięli "Usta Usta" :/ ?
Nie wiem po co robić drugi polski serial o tej samej, podobnej tematyce co Klub szalonych dziewic? - Klub okazał się nie wypałem - nic dziwnego.
Gadają o seksie, bzykaniu bez żadnej cenzury - w sumie to nie te czasu żeby cenzurowali chyba... :/ Na siłe odgapiają pomysły Amerykanów. Amerykanom Californication wszedł genialnie. Teraz Usta Usta niby porównywane są do niego, ale... nie ten poziom aktorski, klimat, otoczenie. No aktora do bohatera grającego Adama akurat wybrali nie najgorzej, bo to koleś 1 roli, gdzie może do woli się wygłupiać i gadać o bzykaniu, seksie, podrywać... Jak kazdy polski serial szybko się skończy :)
Jak na POLSKIE warunki i możliwości to ''Usta, Usta'' to bardzo dobry serial do ameryki nam jeszcze daleko więc nie ma co porównywać-nawet najlepszy Polski serial przegra.
Najlepsze seriale wymyślone od A do Z przez polaków to ''Trylogia Oficera''(Oficer, Oficerowie i Trzeci Oficer) oraz ''Pitbull''.
''Usta, Usta'' to zaś dobrze zrobiona polska wersja serialu który odniósł już sukces za granicą....
Z licencji dobry jest jeszcze ''Ojciec Mateusz''(odcinki pana Maćka Dejczera).
Ciągłe gadanie o seksie i sceny łóżkowe to są w "Californication". Z resztą nie rozumiem co w tym złego. Tu mamy seks, w Plebani księży, a w Housie przypadki medyczne. Każdy serial kręci się wokół czegoś innego.
Z resztą polecam obejrzenie więcej niż jednego odcinka to się przekonasz, że w tym serialu jest jednak więcej wątków.
I tak przy okazji to TVN samo sobie nie wymyśliło tego serialu, jest robiony na licencji brytyjskiej i uważam, że fajnie że się za nią zabrali, bo seriali z gatunku komediodramat to u nas jak na lekarstwo.