PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41394
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

Odcinek 10 Seria 2

ocenił(a) serial na 9

SPOILERY! SPOILERY!SPOILERY! SPOILERY!SPOILERY! SPOILERY!SPOILERY! SPOILERY!SPOILERY! SPOILERY!
SPOILERY! SPOILERY!

No i wszystko się znowu wali...Beata będzie mieszać co niemiara, wielki powrót rodziny
Nowaków okazał się klęską, do tego Iza wyjeżdża (oby szybko wróciła), Krzysztof ma się
wyprowadzić, a Agnieszka demoluje wszystko co spotka na swojej drodze. Ogólnie odcinek
wylanych łez i dramatów, humoru bardzo mało. Pierwszy raz przy polskim serialu udało mi
się wzruszyć i to 2 razy w jednym odcinku (jak Oksana wygarnęła Agnieszce prawdę i
mówiła Krzysztofowi, że musi odejść oraz scena na lotnisku).

W sumie uważam, że Agnieszka powinna się na dobre rozstać z Krzysztofem, ale jako
kumple/przyjaciele, w dobrych nastrojach dla dobra dzieci. Agnieszka musi znowu być
radosną osobą, lekkoduchem jak wcześniej, tyle że wtedy była tłamszona przez małżeństwo
z osobą, która kompletnie do niej nie pasuje...

Mati_GA

Miejmy nadzieje ze Izka szybko wroci bo serial bez niej to nie będzie to samo.. Mam pytanie, jak się nazywa kawałek który leci pod koniec odcinka w trakcie sceny na lotnisku? Btw. bardzo poruszajaca scena..

abriel23

Pewnie i tak Agnieszka wróci do Krzysztofa

gramwto

No pewnie masz racje.Odcinek 11 daje takie przeświadczenie. Serial wymiata!

ocenił(a) serial na 9
Mati_GA

koniec jedenastego odcinka utwierdza w pewności ze wrócą do siebie krzysztof z agnieszką i to najmadrzejsze co mogą zrobic, bo bardzo się kochaja i idealnie do sibeie pasują, zreszta to jednak z najbardziej wzruszających scen 2ego sezonu. Zresztą w ogóle tą parę dopiero w drugim sezonie pokochałam, wczesniej byli całkowicie bezbarwni szczegolnie krzysztof.