PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=517059}

Usta Usta

2010 -
7,2 41 tys. ocen
7,2 10 1 41372
7,2 10 krytyków
Usta Usta
powrót do forum serialu Usta Usta

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

JULIA UMRZE!!!

INFO Świat seriali

Dawidzki (Paweł Wilczak), który niedawno zadebiutował w życiowej roli ojca, przeżyje dramat: jego żona Julia (Magdalena Różczka) zginie w wypadku samochodowym!

Za namową swojego ojca Mariana (Jerzy Zelnik) Adam postanowi wziąć udział w aukcji i kupić mieszkanie, które wynajmuje razem z Julią. Jak na Dawidzkiego przystało pomyli daty. W ostatniej chwili okaże się, że aukcja ma odbyć się jeszcze tego samego dnia! W drodze na licytację zadzwoni do żony z prośbą, by ona też tam przyjechała. Tyle że Julia utknie w korku i nie zdąży na aukcję. Na szczęście Dawidzkiemu uda się wylicytować wymarzone gniazdko.

Tymczasem Julia w drodze powrotnej do pracy będzie miała wypadek drogowy. W stanie poważnego zagrożenia życia trafi do szpitala. Zrozpaczony Adam do samego końca będzie czuwał przy jej łóżku. A razem z nim najbliżsi przyjaciele. Niestety, okaże się, że lekarze nie są w stanie uratować Julii. Dawidzka umrze, a wstrząśnięty Adam nie będzie mógł w to uwierzyć.

Przed pogrzebem dopadną go halucynacje. Wydawać mu się będzie, że widzi żonę i - ku przerażeniu wszystkich bliskich - nawiąże z nią dialog... Zachowanie Adama podczas pogrzebu i stypy mocno zaniepokoi paczkę przyjaciół. Dawidzki wyprze ze swojej świadomości śmierć ukochanej. Według niego nic się nie stało... Na pogrzeb Julii przyleci będąca w zaawansowanej ciąży Iza (Sonia Bohosiewicz). Lena (Karolina Gorczyca) upije się i zaproponuje jej, by na czas pobytu w Polsce zatrzymała się u niej i u Piotrka (Wojciech Mecwaldowski)... Nowakowa przyjmie dziwaczne zaproszenie pod dach swojego byłego męża.

Kuki_7

powinien Ci ktoś zajebać...i po co to napisałeś? lepiej Ci? Wiem, teraz będziesz pieprzył, że przecież pisałeś "SPOILER"...

Stackhouse

Po co od razu wyskakiwać z takim słownictwem, nieadekwatnym do "wyrządzonej krzywdy"? Spokojnie. Napisane jak wół, że spoiler, to wszyscy czytamy dalszą część na własna odpowiedzialność.

sonika

Stackhouse kultury nie masz za grosz. Mogłeś nie zaglądać tu. Kazał ci ktoś?

Kuki_7

Dokładnie.
A co do Julii, to ja rozumiem, że serial opiera się na brytyjskiej wersji, ale musieli się wszystkiego trzymać aż tak dokładnie? Bez sensu...

P_Halliwell

No właśnie... Ja do końca miałam nadzieję, że jednak zmienią końcówkę, ale już nie ma szans :(

ocenił(a) serial na 8
beeti95

to to jest już koniec serialu??

agn_chmielewska

3 maja koniec:(( na necie będzie można zobaczyć go tydz wcześniej jak wszystkie..

alkatraz

szkoda:( jak na polskie warunki naprawdę dobry serial!!!