Rewelacyjny popis umiejętności aktorski w wykonaniu Magdaleny Popławskiej.
Nigdy nie zwracałam na nią większej uwagi , grała bez rewelacji.
Natomiast zagrana przez nią scena , gdzie dowiaduje się o zdradzie jest perfekcyjna!!!
Coś niesamowitego! :)
Zresztą uważam ,że ten odcinek jest jednym z lepszych.
Śmiech przez łzy.
Jeszcze nigdy nie czułam się tak deptana emocjonalnie.
Ze skrajności w skrajność.
Z jednej strony przemowa Piotrka (Wojciech Mecwaldowski) , pękałam ze śmiechu , z drugiej strony tragedia Agnieszki (Magdalena Popławska).
Uwielbiam ten serial!
no a aktor grający Krzysztofa?! Przecież ten człowiek to mały aktorski geniusz. Już od dłuższego czasu jestem zachwycona jak kreuje Krzysztofa, zresztą uważam, że razem z Popławską są bardzo niedoceniani, a jest to wg mnie najlepsza parka tego serialu.
Uważam to samo! Moja ulubiona "parka" z serialu, którzy mają duże umiejętności aktorskie. Mnie też Magda zadziwiła w ostatnim odicinku (pozytwnie)
Moim zdaniem grają bardzo dobrze. Zwłaszcza Perchuć, który potrafi wykrzesać trochę energii ze swojej "lekko" snobistycznej roli.
Jeden z lepszych odcinków tego sezonu. Popławska fajnie gra, a we wczorajszym odcinku w końcu to pokazano ;)
mam pytanie- jaki jest wykonawca i tytuł piosenki, która leciała w momencie, jak wszyscy cykali zdjęcia przed Pałacem Ślubów?
ten kawałek to Emiliana Torrini - Jungle Drum :)
no Perchuć jest najlepszy jako aktor z całej gromadki przyjaciół :)
później Sonia
kolejno Mecwaldowski
Popławska
z Wilczaka jest aktooor :D:D
i sapiąca irytująca Różczka:/
ok dziękować, już wczoraj ją znalazłam ;)
a ja tam wolę Mecwaldowskiego <3 potem Popławska i Perchuć.
Zresztą wszyscy po trochu wnoszą coś świeżego, innego do serialu i do swoich ról.
Nowakowie mają największe poczucie humoru, ale są jednocześnie indywidualnościami, chociażby fakt, iż Piotrek jest bardziej żywiołowy i beztroski, a Iza twardo stąpa po ziemi o tym świadczy.
Kornatowscy- chłodni, snobistyczni, bogaci, jedynie Agnieszka wykazuje trochę "normalności", czasem pokazuje pazur, ale ma wielkie serce i kiedy wydaje się że Krzysztof zawsze będzie w jej cieniu, ku zaskoczeniu widzów okazuje się, że facet ma romans! Gra pozorów, konflikt wewnętrzny Krzyśka- normalnie majstersztyk :)
Adaś i Julka wg mnie tylko uzupełniają dwie powyższe pary, chociaż są gł. bohaterami, to jednak drugi plan jest mistrzowski. Te wszystkie wyznaczniki były najbardziej widoczne właśnie w tym odcinku. I za to, że te postacie są takie, a nie inne, uwielbiam ten serial.
P.S: czekałam na ten wielki come back Nowaków <3
Nie..mi się najbardziej ze wszystkich podobał odcinek 4 drugiej serii. Było bezapelacyjnie rewelacyjne!