"FlashForward" wraca dopiero w marcu 2010
Znacznie później niż zakładano wróci z nowymi odcinkami serial.
Wczoraj kanał ABC wyemitował ostatni odcinek przed kilkumiesięczną przerwą. Jeszcze dłużej przyjdzie poczekać na "V".
Na kolejny odcinek "FlashForward" widzowie muszą poczekać aż do 4 marca 2010 roku. Pierwotnie planowano, że serial powróci w połowie stycznia, ale stacja ABC zmieniła plany i produkcja ponownie zagości w ramówce dopiero po Zimowych Igrzyskach Olimpijskich.
Jeszcze dłużej, bo aż do 30 marca, przyjdzie czekać na nowe epizody fanom serialu "V" .
Myślę że to bardzo dobra decyzja , bo są to seriale które miały zawładnąc masową wyobraźnią , szczególnie ten pierwszy reklamowany jako następca Lost nie dają na razie rady , owszem mają dobry poziom ale nie to zakładano i pomyślec co by było w przypadku ewentualnech następnych sezonów. Wiem , wiem zaraz pojawią się głosy fanów którzy się nie zgadzają ale taka jest prawda ( podobny przypadek z serialem Terminator: KSC , serial umarł już rok temu a fani nadal piszą petycje i są pełni wyrozumiałości choc serial to była klęska ). I tak w przypadku tych seriali chocby nie wiem jak źle było to i tak znajdą się ludzie którzy będą doszukiwac się samych plusów.
Może twórcy wyciągną wnioski i wreszcie nas czymś zaskoczą , oby.