PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9266
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Ryan z ta Córeczka, potem erica z joe, anna z córeczka i mamusia, a teraz nagle Hobse zdradził dla niewiadomo skąd jakiejś dziewczyny -_- troche to zaczyna irytować bo ile można wątek rodziny wprowadzać:/ końcówka 6 odc daje nadzieje, ze zacznie sie konkretna wojna no ale zobaczymy... Tak na marginesie kto jest za oskórowaniem Tylera?^^ (I GDZIE JEST JOSHUA)

ocenił(a) serial na 8
razielospl

Tylera to powinni zabić już dawno. Ta jego głupota jest dobijająca. Końcówka 6 odcinka świetna, w kocu zaczynają działać. Mam tylko nadzieję, że Hobbes nie stanie się zdrajcą. Póki co, Przybysze nie wiedzą, że należy do kolumny, więc może jakoś z tego wybrnie.Serial robi się coraz lepszy i mam nadzieję, że tak zostanie:)

ocenił(a) serial na 4
razielospl

Myślę że nie tyle motyw rodziny co uczuć, w końcu od początku jest to sednem akcji (obcy zimni i wyrachowani, ludzie uczuciowi i nieprzewidywalni). O ile sam pomysł nie jest zły, to implementacja w serialu robi się z wątku na wątek coraz bardziej żenująca..

ocenił(a) serial na 7
roball_2

W końcu się coś dzieje w 2 sezonie. Mam nadzieje, że kolejne odcinki będą tak świetne jak 2x06, bo odcinek trzymał w napięciu do końca, nie nudził i skończył się za szybko :P. Mam nadzieje, że tego nie zniszczą, bo serial jest całkiem dobry.

użytkownik usunięty
razielospl

Właśnie, gdzie jest Joshua?! :D

ocenił(a) serial na 7

Szuka ludzkiej 'duszy' ;-)... Ja też za nim tęsknię, pomógłby mi w oskórowaniu tego gamonia Tylera ;-)

ocenił(a) serial na 10
razielospl

Jak widac na przykladach Ryana i Erici, jesli cos grozi ich bliskim, dzieciom, maja wieksza motywacje do dzialania. Ryan dla corki zdradzil, Erica caly czas robila wszystko dla Tylera a teraz po smierci Joe nareszcie wypowiedziala wojne V, taka prawdziwa, jej slowa miazdza.

razielospl

Jak na razie, dobija mnie tylko jedna rzecz a mianowicie ciągłe ględzenie o ofiarach jeśli coś zrobią. Tworząc taką organizację, coś na wzór ruchu oporu trzeba liczyć się z ofiarami w ludziach jeśli zaczniemy działać. A oni są nad wyraz poprawni politycznie i tacy dobrzy, łagodni tfu. Jedynie Hobbes nadaje się do działania w takiej grupie jako były terrorysta, bo nie liczy się z poniesionymi kosztami a co za tym idzie stratami.

ocenił(a) serial na 10
razielospl

z rodzina najlepiej wychodzi się na zdjęciu więc może na końcu wszyscy się pokłócą i wybuchnie Wielka Wojna Familijna (czyt. WWF) :-)