Jestem świeżo po obejrzeniu odcinka 2x07 więc nie bardzo chce mi się teraz rozpisywać. Muszę to przemyśleć ale zastanawiam się, czy Diana może uciec z więzienia.
Na końcu epizodu Lisa wręczyła jej biało-błękitną kulkę. To może być komunikator aby mogły być w kontakcie, ale może to oznaczać także klucz. Diana może zna jej inne zastosowanie. Gdyby zwiała z tych lochów to Anna dostałaby szału i popadła w panikę co dla V okazałoby się kolejnym pozytywnym aspektem.
Bardzo chciałbym aby Diana uciekła na ziemię i zaczęła niszczyć plany Anny . Zemsta powinna być ostra i skierowana w samo serce Anny! Emocje powinny nią tak mocno targać, że doprowadziłyby ją do obłędu. Niech pozna ludzką stronę duszy!!! Niech się męczy i wije z bólu !
Ojojoj, tu dopiero widać, kto nawiedzony...pozdrawiam. I podzielam zdanie...na pewno byłoby to ciekawe rozwinięcie fabuły, gdyby Diana uciekła.
to na pewno nastąpi, ale pewnie w momencie, gdy już pomysły się wyczerpią, bo wtedy pchnęłoby to diametralnie całą akcję do przodu. jej ucieczka mogłaby zakończyć ten sezon i pewnie tak będzie
Mnie zastanowił wyraz jej twarzy kiedy ujrzała to, co otrzymała w prezencie od Lisy.
Czy intencje Diana są dobre, czy może ma ona drugie oblicze, którego jeszcze nie widzieliśmy ?