PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Mam chyba pecha do seriali. Który by mi się naprawdę nie spodobał, zostaje zakończony w najgłupszym momencie. Tak było z FlashForward, którego jestem wielkim fanem. Serial miał potencjał, oryginalny pomysł, zagrany też nie najgorzej, no i go zdjęli...Teraz znów V, czyli kolejny serial, który mi się bardzo, ale to bardzo spodobał. W przeciwieństwie do wielu osób, nie uważam aby serial był słaby. Może postaci nie były jakoś super wyraziste, ale część aktorów na pewno odwaliło kawał dobrej roboty. Serial podejmuje się ciekawej problematyki. Jak my zachowalibyśmy się w podobnej sytuacji, czy technologia Przybyszów wyparłaby religie? To był chyba mój ulubiony wątek, gdy Ana wylądowała w Watykanie i pokazywała swe naukowe cuda, pytając biskupów, jak wiele jej cudów potrafi jeszcze wytrzymać Kościół. Serial nie jest idealny, ale ja nie podchodzę do niczego w taki sposób - dla mnie film czy książka nie muszę być idealne, mogą mieć nawet wiele mało udanych elementów, ale wystarczy, że chociaż jedna rzecz mnie zachwyci, to oddaje się w całości do samego końca temu czemuś. FlashForward i V - wracajcie do mnie! :)

ocenił(a) serial na 10
SabakuSouSou

Masz całkowitą rację córko, widzę to po Twojej ocenie...

ocenił(a) serial na 8
SabakuSouSou

Też mi się spodobał, genialny może nie był ale wciągający na pewno a tu się tak skończył. Taler był kiepski ale żeby jeszcze tak zginąć, rozumiem żeby z Lisą ale z jakąś ledwo wyhodowaną jaszczurką i to w jednym odcinku... kicha na całego...