Nie wiem jak wy ale dla mnie ten odcinek byl dotad najbardziej emocnonujacym ze wszystkich :)
SPOILERY!
Ciaza Val to ewidentnie mala jaszczurka, widac pod skora jak obraca ogonem. Jestem ciekawa jak te "fosfory" wplyna na Val, skoro ma "juz nie byc odwrotu" po ich zazyciu. Jejuniu...
Co mial na mysli ojciec Tylera mowiac "On musi wiedziec kim jest" ??? Nie moge sie doczekac wyjasnienia tej kwestii i dlaczego ERica i on sie rozstali. I oczywiscie Lisa musiala sie wpakowac tam gdzie jest Ty, byc moze wszystko popsuje, gadzina.
Bardzo mnie cieszy polaczenie nowego Ruchu Oporu z Ziemi i czlonkow Piatej Kolumny na statku-matce. Teraz to sie dopiero zaczna akcje :)
Szkoda mi Georgie´ego. Facet najpierw tyle wycierpial z powodu rodziny a teraz jeszcze trafil pod skalpel kosmitow :(
P.S. Spoiler do nastepnych odcinkow -
Wyemitowano trailer nastepnych odcinkow i pokazali jak Chad Dekker w samym tylko reczniku jest w pokoju hotelowym a Anna napiera na niego i pyta czy moze mu zaufac :D Fiuuuu, bedzie jeszcze wieksza akcja :D
Ale niezły opis i max. spoiler. No całe szczęście już także ten odcinek widziałem. No powiem, że akcja w tym odcinku to raczej coś na zasadzie pomostu który niejako łączy go z następnym ponieważ powstało kilka kwestii które nie zostaną tak szybko wyjaśnione. Wydaje się, że powstanie drugi sezon chyba bo jeśli akcja będzie tak dalej przebiegac to nie będą w stanie tego wyjasnic przez kilka odc które zostały do końca.
W sprawie Val..hmm...no jaszczurka to raczej nie będzie. To co się ruszało w brzuchu to umierający chyba bliźniak. Może w nowym "V" już w płodzie go zabiją. W oryginale dopiero później zmarł czy raczej zdechł? Oj będzie jeszcze gorąco.
Tworcy wyjawili przeciez ze ciaza Val nie bedzie mnoga tak jak w starej wersji. Pozatym akcja ma przebiegac szybciej niz w pierwszych czterech odcinkach, wiec mamy sie na co cieszyc. Miejmy nadzieje ze wytrzymamy takie cisnienie :))
Spóźniłeś się koleś z tym blokowiskiem. Już serial ściągnięty.Nie zaśmiecaj dyskusji o "V".
wydaje mi sie że Georgiego pozbawia skóry aby ja nałożyć na obcego i żeby zlikwidował piątą kolumne na ziemi Ryan i reszta go znajda myśląc ze jest to ten sam georgie takie jest tylko moje przypuszczenie ponieważ na sali operacyjnej były te same narzedza do wycinania skóry
Przybysze nie potrzebuja raczej sciagac skory z ludzi aby nakladac ja na siebie. Oni sami "choduja" skore na sobie, ktora raczej nie jest aka sama jak ludzka skora, skoro mozn aja "skleic" tym zelem, po ktory poszedl Ryan kiedy zostal ranny w reke. Mysle, ze Georgie´ego po prostu zabija, albo beda go torturowac.
to był fajny odcinek tyle, że w Stanach oglądalność mała i pewnie skasują serial ja chciałbym tylko żeby zakończyli tą serie w logiczny sposób. Drugiego sezonu raczej się nie spodziewam, a szkoda ;|
Jeszcze trochę i TNT wpuści nowy serial o walce ludzi z kosmicznymi najeźdźcami za którego produkcja odpowiada Steven Spielberg w tym przypadku jest pewne, że będzie cały sezon w końcu to TNT( na stacje kablowe można liczyć ) :)