PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Osobiście wolałbym obejrzeć ten starszy serial robiony jeszcze w latach 80 i w duchu sf z tamtych lat. Jakoś inne były wyobrażenia i kładziono nacik na co innego. Mój ulubiony serial, który oglądałem jako dziecko. Mam do niego duży sentyment. Czerwone mundury, czarne kozaki i pistolet laserowy przy pasie.

Apropos V 2009, to Jak dla mnie akcja troche za szybka, bez podtrzymywania napięcia. Jakby mieli za zadanie wrzucić kilka sytuacji tworzących film a z resztą dać sobie spokój. No i ta babka już zgodnie - bo i tak skopiowali wiele watków - mogłaby się nazywać Diana.

Ale nareszcie polskie gnioty nie są kontynuowane(a ostatnimi czasy mnożą się jak świnie przy korycie), w TV prawie nie ma nic dla normalnych, jakieś nowe seriale pełnie "piepszenia" w bambus, odgrywania jakiś miłostkowych akcji sytuacji dla samotnych - wielki gwiazdy dla ubogich, ładne buzie i zęby myte wybielaczem. - NIezależna singielka w postacie Żmudy która udaje że gra (pani ambitna kariera musi sprostać(!) zadaniu opieki nad dziecmi - bardzo ekscytujące)- dziecinada i spocone pachy; żałosne i sztuczne tworzenie jakiejś ładnej pani biznesman, chłodnej i nakierowanej na kariere i wokół jej celu biznesowego i urody i modnej garsonki dociśniętej do ud zaczyna się kręcić wątek miłosny i zderzenie jej celu z damienckim który samczo podniecił się na widok ładnej laski wciśniętej w modną garsonkę.. niech mi ktoś poda miskę....

Dormant

Tu masz linka do naszej strony fanowskiej http://www.v-serial.com/ i u góry naciskasz multimedia i możesz sobie wybrać czy chcesz on line czy ściągnąć cały sezon 1 i nawet drugi który raczej nie był kiedyś emitowany.Serial z 2009/2010 też znajdziesz.Co do wersji z 2009 są różnice co do starego ale da się przeżyć i obejrzeć a i napięcie też będzie niestety nie w każdym odcinku i na równym poziomie.

UWAGA SPOILER NIE CZYTAĆ JEŻELI SIĘ NIE CHCE WIEDZIEĆ
Diana też będzie jako matka Anny..ale dopiero w 2 sezonie...

szarit

Klikam i klikam i jakoś nie mogę ściągnąć nie tylko całego sezonu ale niczego.

A propos ściągania to chodzi mi raczej o V z1983. Pobrałem sobie epizod 1(S01E01) z Visitors The Series (1983). I czegoś nie kapuje bo ten odcinek - pierwszy jak mniemam - zaczyna się jak Donowan jest na statku a potem zaraz goni Diane myśłiwcem uszkadzjąc ją i zmuszjąc do "lądowania". Wydawało mi się, że część 1 jest jak przybywają na ziemię i zapewniają o swoich pokojowych intencjach :) Chyba, że coś mi się pomyliło, albo czegoś nie biorę pod uwagę... ??

Dormant

Nie wiem czy tą pierwszą serię można ściągnąć w całości bo ja oglądam online,ale jak wejdziesz w on line to tam podana jest pełna kolejność odcinków całej 1 serii,więc nie powinieneś mieć problemów z zorientowaniem się co i jak i łącznie z ich nazwami no chyba że coś jest już usunięte i dlatego nie działa ale możesz jeszcze wejść na forum i tam też jest dział poświęcony 1 sezonowi starego V i linki do ściągnięcia.

ocenił(a) serial na 10
Dormant

Wejdz na nasza strona i napisz na moje gg to ci wszystko podam w HD i po polsku i zaczniesz od początku, bo wszystko jest na swoim miejscu.

ocenił(a) serial na 4
Dormant

Kolejność jest taka:

1. V: Orginal miniseries
2. V: Final battle
3. V: Serial

pozycję 3 ściągniesz stąd:
http://torrenty.org/torrent/423850

Żeby było ciekawie w sposób całkowicie legalny,
produkcja powyżej 25lat nie jest już objęta komercyjnymi prawami autorskimi.

ocenił(a) serial na 10
roball_2

ale my mamy po polsku z lektorem a ty po angielsku.

ocenił(a) serial na 4
Badler

To fakt,
dla mnie to nie jest wada, ale nie pomyślałem że dla wielu osób może być inaczej...

ocenił(a) serial na 10
Dormant

Wspaniale czytac takie wypowiedzi. Klasyka to klasyka! Super!!!!

P.S.
Tak jak powiedziała Szarit zapraszamy na stronę od fanów dla fanów!