PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

W życiu nie widziałem gorszego pierwszego odcinka .

1 . Kosmici przybywają a tu nagle pokazują 2 tygodnie później .
2. Brak reakcji władz USA - nie są pokazane .
3. Jak zwykle murzyn musi być bohaterem .
4 . Nie ciekawi bohaterowie .
5 . Dużo odcinków - znaczy nuda i naciąganie .

Jedyne co mi się w tym serialu spodobało to Laura Vandervoort .

O czym ma być drugi sezon ?

ocenił(a) serial na 10
Kofwit

ty pierdo*ony rasisto co z tego ze ktos kto ma czarna skore gra glowna role ! ?
duzo odcinkow -znaczy nuda i naciagane ?
House 7 sezonow obejrzalem kazdy po xxxxx razy
pamietniki wampirow narazie 2 sezony ciagle czekam z niecierpliwoscia na nowe odc.
mentalista 3 sezony i nadal nie zlapal zabojcy swojej zony .
to sa tylko 3 seriale ktore udowadniaja ze cos cos ma duzo odcinkow nie jest nude,
nudne moze byc moda na sukces -.-

ocenił(a) serial na 1
aangielek

Ojej nie rzucaj się już tak.
I zgadzam się z autorem tematu.
Zazwyczaj lubię oglądać amerykańskie "rzeczy", ale ten jest wyjątkowo idiotyczny. I dało by się wymienić więcej "wad" tego serialu. A widziałam tylko 30 min. - i już wyłączyłam.

urinmyveins

Również muszę się zgodzić z autorem tematu. Serial jest strasznie nierealistyczny i naciągany pomimo że to SF. Reżyser chyba miał w zamyśle zrobić coś w rodzaju "Dnia Niepodległości" w odcinkach a wyszła lipa. Zobaczymy co będzie dalej.

ocenił(a) serial na 8
Porcupine_Man

żałośni jesteście po pierwszym odcinku oceniacie cały sezon. Na jakiej podstawie ??
fakt nie realistyczny ale do cholery to jest SF a jaki SF jest realistyczny ???!!!!!! może dzień niepodległości?????????!!!!!!!

urinmyveins piszesz że obejrzałaś 30min i wyłączyłaś - co za tym idzie nie masz prawa oceniać nawet jednego odcinka
"amerykańskie "rzeczy"" nazwał bym amerykańskimi produkcjami troszkę więcej inteligencji proszę

wiem pewnie wywołam wojnę ale co tam oby była w miarę inteligentna a nie rzucanie wyzwiskami we wszystkich którzy się nie zgadzają

więc proszę pozdrawiam i czekam

ocenił(a) serial na 1
ramzes1985

Tak się składa, ze jedyne osoby, które "wyzywają, bo się nie zgadzają" to te, którym się serial podoba. Nie jesteśmy żałośni i mamy prawo ocenić film/serial nawet po 10 minut.
Wojnę? Jeśli wojnę nazywasz różnicę zdań w internecie...

ocenił(a) serial na 1
urinmyveins

minutach*

urinmyveins

Mnie się podoba ten serial i uważam że po 10 czy 30 minutach mogę najwyżej stwierdzić że te temat mi nie leży i nie oglądam,ale cały serial tak określać uważam za przesadę zwłaszcza że odcinki prezentują różny poziom i akcja też nie jest najgorsza.

ocenił(a) serial na 1
szarit

Ja zazwyczaj po kilkunastu minutach potrafię stwierdzić, czy coś jest do kitu, czy też (oczywiście dla mnie, zaznaczam, bo znowu wyjdzie, że kogoś obrażam). Okay, nie będę już oceniać serialu, skoro go całego nie oglądałam...........

ocenił(a) serial na 8
urinmyveins

powinnaś pracować jako KRYTYK JASNOWIDZ zarobiła byś fortunę w Hollywoodzie każdy reżyser by do Ciebie przychodził z próbką filmu a Ty byś mu przepowiadała jego porażkę lub sukces

pomyśl o mnie jak już zaczniesz zarabiać miliony

ocenił(a) serial na 1
ramzes1985

Aha.
Ludzie, jak podchodzę do Was poważnie, a Wy rzucacie się na mnie z ironią, taka idiotyczna "dyskusja" nie ma sensu,.

Kofwit

3. Jak zwykle murzyn musi być bohaterem

Przecież to obcy, durniu. To, że przybrał czarną skórę, nie czyni z niego murzyna.

Kofwit

Dużo odcinków? 12od. 1 sezonu i 10 drugiego to dużo?Jeżeli w żuciu nie widziałeś gorszego pierwszego odcinka to znaczy że jeszcze mało widziałeś...

ocenił(a) serial na 8
Kofwit

Oglądałem oryginalny serial (sprzed 25 lat !!), który - notabene - jest właśnie powtarzany na AXN Sci-Fi. Podobał mi się pomysł (fajnie jest sobie też wyobrazić odwrócone role - my, to Goście, a Goście to my...), ale wykonanie było dość słabe (czego się spodziewać po tak starym filmie ??)
Nowa wersja jest identyczna pod kątem pomysłu, ale wykonana o niebo doskonalej. Bardzo też przypadła mi do gustu obsada. Oglądam pierwszy odcinek po raz drugi i podoba mi się jeszcze bardziej :) Nie mogę się doczekać ciągu dalszego. Tym bardziej, że z tego, co czytałem wynika, iż odcinek pierwszy jest najsłabszym z całego serialu :)

Co do ilości odcinków... Cała seria "Star Trek" (5 odrębnych seriali) liczy ponad 700 odcinków, "Gwiezdne Wrota" (SG1 i Atlantyda) coś koło 400... i jakoś mi się te seriale nie nudzą :D

ocenił(a) serial na 10
Kofwit

Polecam Oryginalne V. Wszystkie przeciw zostały tam pokazane znakomicie. Zgadzam się z Tobą.

Badler

W dupie to mam czy to obcy ale gra go niby azjata . Canudo chyba tylko debil nie zauważy że w każdym filmie czy serialu murzyn gra dobry charakter . Nawet w filmie o średniowieczu nie obędzie sie bez murzyna . Nawet do Thora jednego wpieprzyli żeby pilnował Bogów hahahaha.

Da się po pierwszym odcinku ocenić serial .
Może mało widziałem złych pierwszych odcinków bo rzadko oglądam seriale .

Zamykam temat bo nie oglądam serialu a jak ktoś ogląda to niech dalej ogląda .

ocenił(a) serial na 2
Kofwit

TVN po męczeniu nas serialem o jakiś dennych wampirach nastolatkach sięgnęło po tą straszną broń jaką jest ten mega patetyczny obraz. Podjarany reklamami czekałem na to a tu taki zonk, pomine fakt że może się ktoś zachwycać tym dnem ale ocenianie go na 10/10 jak kolega Badler, arcydzieło?? szok

Norkos

O gustach się nie dyskutuje najwyżej o filmach i serialach...