PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Jakim trzeba być desperatem, żeby dobrowolnie połączyć swoje DNA z DNA tego niedorobionego półgłówka! Teraz wstrzyknęli mu super koktajl genowy który zapcha dziurę w kodzie DNA i już nie będzie debila Tayler"a tylko super debil Tayler. Dziwię się piątej kolumnie, że tego nie widzą albowiem Tayler to ich największa broń, prawdziwy koń trojański. Tayler jest żywym dowodem, że głupota jest niezniszczalna, wszyscy pozostali kandydaci padają jak muchy z objawami wirusa eboli tylko nie nasz złoty chłopiec. Jak tylko zacznie się rozmnażać z przyszłą królową to będzie ostateczny koniec obcych!!! A co z poszukiwaniami duszy, czyżby Annie wrócił rozum i zajęła się bardziej konstruktywnymi działaniami? Kolejna ilość idiotyzmów zawartych w około 40 minutach jednego odcinka tego serialu jest jednocześnie przerażająca i zabawna:))

ocenił(a) serial na 10
Wilczyca_9

ten serial ma duzo bledow np. Hobbse pod szantazem ze maja jakas kobiete ta powiedziala 2 slwoa przez telefeon i hobbse wymiekl zdetonowal ladunki pytanie po co obcym byl hobbes? mogl to byc kazdy obcy ;D po prostu oni za duzo rzeczy wtracaja w serial bez zapowiedzi ze np. Hobbes kiedys mogl tam kogos miec tylko taka blyskawica znikad ciach Hobbes mial jakas kobiete czy corke -_- tak samo z Dusza kosciolem i innymi bzdurami chyba nie wiedzieli czym zapchac te poczatkowe odcinki sezonu 2... tak samo Diana ktora siedzi sobie w piwnicy przez tyle lat nie znalazla guzika przywolujacego winde na góre ^^ a Lisa i Anna normalnie winda w gore i w dol i w gore i w dol a Diana sobie siedzi i siedzi ;p

razielospl

Czy potrzebujesz zapowiedzi do wątków?łał.Co do Diany siedziała zamknięta w kokonie może była w śpiączce,może winda ma zabezpieczenie kodem,a może nie ucieka bo chce wybadać Annę i po prostu sprawdza teren kto z jej zwolenników jest u góry by móc zrobić bunt,w końcu okazało się że Markus prawa ręka Anny jest lojalnym przyjacielem Diany,zresztą ja tam lubię niespodzianki i ciekawe czym nas jeszcze zaskoczą.

Co do Tylera nie chce mi się ciągle powtarzać ale znowu to zrobię ten gościu to jakby postać z pierwszego V było tam dwóch gości Daniel chłopak w wieku Tylera zdrajca rodzaju ludzkiego w mundurze ambasadorów pokoju co dla obcych nie cofnął się przed niczym,żadnym łotrostwem czy inną podłością co patrząc na jego rodzinę jest aż tragiczne..Skończył jako konserwa dla obcych ślicznie wrobiony przez Donovana jednego z najgłówniejszych bohaterów starego V.Drugi to jeszcze dzieciak ale za to syn Donovana(tu mamy Ericę)najpierw dał sobie zrobić coś na kształt prania mózgu i o mało nie wykończył ojca i V kolumny,a w drugiej serii już bez skrupułów odwrócił się od ojca i ludzi i wybrał obcych Tyler ma cechy ich obu,a irytująco głupi jest bo taki zwyczajnie ma być ,niestety.Obcy go załatwią albo zabiorą z sobą bo że zmądrzeje niespecjalnie wierzę zwłaszcza po przyjęciu tego koktajlu z genami.

szarit

Szarit nie musisz mi niczego powtarzać, całkiem nieźle pamiętam stare "V", wspomniani bohaterowie dodawali dramatyzmu, w dużej mierze dzięki nim akcja nabierała rozpędu. Tymczasem postać Taylera jest nieudolnie skonstruowania i do bólu niewiarygodna, nie podkręca akcji tylko zwyczajnie wkur... widza. Na dodatek koleś który gra Taylera to kawał ociosanego kloca - dupa nie aktor, stół zagrałby lepiej od niego! Koniec odcinka S02E08 - Tayler "pilot promów kosmicznych" zbliża się małymi ciotowatymi kroczkami do Anny... :/
Bronisz z takim zaangażowanie tego serialu, że można odnieś wrażenie, że sponsoruje Cię ekipa producencka "V". Każdy idiotyzm na siłę starasz się wyjaśnić, tylko po co ta gimnastyka? Mamy mnóstwo niedokończonych wątków, z których nic nie wynika. Oprócz wspomnianych przez razielospl kolejny dla przykładu bzdurnie rozwiązany wątek: Erice podejrzewa jej szef o współpracę z piątą kolumną, sprawa jest na tyle poważna, że namierza ją dawny kolega z FBI. Kobita łazi w "szemranym" towarzystwie, wszędzie jej pełno, co rusz to nagranie z kamery, nagrane podejrzane rozmowy telefoniczne z komórki itd. Na koniec bierze udział w charakterze zakładnika w akcji terrorystycznej, gdzie ginie jej były mąż (jak się facet dostał do budynku nikogo nie obchodzi) i nagle sprawy nie ma, FBI wszystkie dowody wyrzuca do kosza??! Idiotyzm.

Wilczyca_9

Wilczyco z trzech powodów
1 miłość i sentyment do starego V
2.z przekory bo same krytyczne opinie są nudne,po za tym nie jeden odcinek był jednak ciekawy i nawet z sensem,no i pomysł mi się podoba nie ma aż tak dużo seriali z takim właśnie podejściem do tematu inwazji.
3.ten serial nie traktuję jak typowe sf a raczej jak fantastykę a ta zwykła typowa fantastyka jest i potrafi być nieźle absurdalna no i po prostu bawi mnie ten serial mimo swoich absurdów czy takie wyjaśnienie cię zadowoli?

ocenił(a) serial na 10
szarit

szarit jestem z Tobą ! We are of Peace albo klasycznie Pretanama ! (cała ta ferajna co tu pisze , nie ma i tak pojęcia co ogląda więc szkoda słów). Buziak.

ocenił(a) serial na 4
Wilczyca_9

Tyler to taki Rasiak kina SF...

ocenił(a) serial na 10
razielospl

Kto ci powiedział, że Diana siedziała 15 lat w piwnicy grzecznie? W tym czasie nagrywała płytę, wychowywała dzieci i świetnie się bawiła (ha ha ha ha w realu naturalnie) a scenariusz napisali jej fani i wysłali do Scotta który się przychylił. Teraz ci fani tacy jak ja i Szarit czekają jak Diana wyjdzie i dokopie w dup.... takim jak Ty. I powie....a kuku...