Czy im aby nie chodzi o to aby uzyc go do zaplodnienia Lisy i stworzenia hybrydy, jak w starej wersji, tylko ze tym razem ciaze donosila by jedna z v a nie ludzi?
A moze ojciec Tylera, ktorego jeszcze nie poznalismy, okaze sie jakims krolem rasy V i potrzebuja genow chlopaka dla kontynuacji krolewskiej dynastii? (ponoc gady maja swoja monarchie), Moze sie jeszcze zrobic ciekawie :)
Najlepsze bylo kiedy Erica paradowala w szortach przed ksiedzem :D Moze bedzie cos miedzy nimi, tak jakos sie zapowiada...
Co do Twojej teorii na temat ojca Tylera to nie ma takiej opcji jak sądzę, gady to gady, od urodzenia wiedzą kim sa i po co są. Tyler również byłby gadem, a przecież ma uczucia, zupełnie jak człowiek. Myślę że masz błędną hipotezę, aczkolwiek szanuję Twoją kreatywność :)
Teoria świetna ale myślę,że w serialu jej nie wykorzystają choc jakieś mutacje gatunków na pewno zobaczymy.
Gosciu niekoniecznie musial byc gadem, ale moze tez byl manipulowany genetycznie i wraz z genami Erici stworzyl osobnika w postaci Tylera, potrzebnego Przybyszom do czegostam :) Tak samo brzmi teoria spiskowa ze ksiezniczka Diana zostala wybrana na zone Karolka z powodu swojego rodowodu i genow jej rodziny potrzebnych Windsorom, moze Erica tez ma jakas specjalna rodzinke tylko o tym nie wie, i teraz Lisa ma splodzic dzieciaka z Ty´em... ;)
Mnie niepokoi ten przełożony księdza, za bardzo sprzyja Przybyszom byc może sam jest jednym z nich.
To że Gady mają swoją monarchię jest ciekawym pomysłem, który w starym serialu był jedynie wzmiankowany w dialogach (Charles jest członkiem Rodu Raman swego rodzaju arystokracji). Militarystyczne zapędy Przybyszów wynikały właśnie z dążen arystokracji,kiedy ród Raman pokonał w wojnie domowej ród Xon i przejął władzę na planecie.