PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Tyler is the one?

ocenił(a) serial na 10

Czy im aby nie chodzi o to aby uzyc go do zaplodnienia Lisy i stworzenia hybrydy, jak w starej wersji, tylko ze tym razem ciaze donosila by jedna z v a nie ludzi?

A moze ojciec Tylera, ktorego jeszcze nie poznalismy, okaze sie jakims krolem rasy V i potrzebuja genow chlopaka dla kontynuacji krolewskiej dynastii? (ponoc gady maja swoja monarchie), Moze sie jeszcze zrobic ciekawie :)

Najlepsze bylo kiedy Erica paradowala w szortach przed ksiedzem :D Moze bedzie cos miedzy nimi, tak jakos sie zapowiada...

Usagi_V

Co do Twojej teorii na temat ojca Tylera to nie ma takiej opcji jak sądzę, gady to gady, od urodzenia wiedzą kim sa i po co są. Tyler również byłby gadem, a przecież ma uczucia, zupełnie jak człowiek. Myślę że masz błędną hipotezę, aczkolwiek szanuję Twoją kreatywność :)

ocenił(a) serial na 10
Usagi_V

Teoria świetna ale myślę,że w serialu jej nie wykorzystają choc jakieś mutacje gatunków na pewno zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Badler

Gosciu niekoniecznie musial byc gadem, ale moze tez byl manipulowany genetycznie i wraz z genami Erici stworzyl osobnika w postaci Tylera, potrzebnego Przybyszom do czegostam :) Tak samo brzmi teoria spiskowa ze ksiezniczka Diana zostala wybrana na zone Karolka z powodu swojego rodowodu i genow jej rodziny potrzebnych Windsorom, moze Erica tez ma jakas specjalna rodzinke tylko o tym nie wie, i teraz Lisa ma splodzic dzieciaka z Ty´em... ;)

Usagi_V

A ja tak sobie mysle ,ze posluzy im jako material na 1sze "mieszane" malzenstwo;)

krystiano666

Mnie niepokoi ten przełożony księdza, za bardzo sprzyja Przybyszom byc może sam jest jednym z nich.
To że Gady mają swoją monarchię jest ciekawym pomysłem, który w starym serialu był jedynie wzmiankowany w dialogach (Charles jest członkiem Rodu Raman swego rodzaju arystokracji). Militarystyczne zapędy Przybyszów wynikały właśnie z dążen arystokracji,kiedy ród Raman pokonał w wojnie domowej ród Xon i przejął władzę na planecie.