PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Czy bedzie trzeci sezon. Ciekawe czy lisa uwolni sie z mieszkania Diany ktora wczesniej panowa. Co sie stanie dalej z Josha .Czy uratuje taylera od smierci . Czy wieksza grupa ta co byla w ukrciu i chronila sie przed przebyszami bedzie dalej chronic ludzi przed anna lub corka Rayana Amy. Czy lisa mogla by byc z joshua brdziej ze ssoba .Ericka zostac z ksiedzem . Odpiszcie czy myslicie podobnie i chcielibyscie by tak bylo.

ocenił(a) serial na 10
siemka3

Taa drugi sezon zakonczony zostal cliffhangerem - podobnie jak bylo to w przypadku koncowki pierwszego sezonu - czego wynikiem jest wiele niewiadomych.

Fakt na ktory chcialem zwrocic uwage to ze Tyler zostal zabity przez klona Lisy i prawdopodobnie skosumowany wiec ratunku raczej nie bedzie - chociaz kto wie ... na upartego mozna by go przywrocic do zycia za pomoca technologii medycznej przybyszy.

Josha jest o tyle w komfortowej sytuacji , ze tym razem "nie podpadl" krolowej w odroznieniu od Chada Deckera

Projekt Ares napewno sporo namiesza w fabule jesli powstanie kontynuacja.

Jesli chodzi o relacje damsko-meskie - scenariusz przez Ciebie moglbybyc realny wszystko zalezy od tego jak by miala potoczyc sie akcja ( Tyler nie zyje , Hobbes gdzies sie zapodzial )

alone_in_the_dark

Hm, Tyler mnie strasznie irytował w tym filmie, więc wcale by mi nie było żal gdyby go już nie było.
Już prędzej możnaby uratować Rayan'a, przez co mógłby powstać - moim zdaniem - ciekawy wątek między ojcem i córką, po tym co ta druga zrobiła (albo by się strał przegadać jej do rozumu, albo... zabić)
Decker jest potrzebny Annie, a dodatkowo jest osobą publiczną i sławną, więc sprzątnięcie go raczej nie wchodzi w grę, być może szantaż (skoro za pomocą swojej technologii odkryli prawdę o porwaniu Lisy)

Projekt Ares jest ciekawym rozwiązaniem i tego właśnie brakowało w tym serialu, mocnej drugiej strony ruchu oporu.
Od tego momentu serial mógłby stać się o wiele ciekawszy. Zwłaszcza, że poznajemy prawdę kto do niego należy.
Swoją drogą myślę, że zgarnięto do niego również Hobbes'a, a to z tego powodu, że agenci dowiedzieli się o Erice.

Odnośnie wątków romansowych, to księciu chyba jednak by miał opory przed tym aby być z Ericką. :)
A po tym jak się dowie co stało się z Tylerem, to gniewu nie opanuje tak łatwo.

ocenił(a) serial na 8
xsas

Nom, zrobiło się na prawdę ciekawie. Ale trzeciego sezonu prawie na pewno nie będzie. Może najgorszy serial sy-fy, ale się wciągnąłem. I podobał mi się, mimo tandetnej otoczki