PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9266
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

myśle że 5 odc. w końcu był konkretny zamach i zdemaskowanie Ryana, który sam juz nie wie po czyjej stronie chce być powiedzmy , że nowy odcinek powinien brzmieć Ryan Prison Break czyli Ryan Skazany na Śmierc ^^ dobrze żę Markus oberwał bo szkoda by było całej akcji. W sumie drużyna już sie powoli rozpada ale też ma nowych członków w końcu może zbudują idelną drużyne:) no to czekamy na nowy odc. :P

razielospl

Ryana nie czeka teraz nic dobrego ze strony piątej kolumny przecież Hobbes się wszystkiego domyślił, ciekawe jak się to dalej potoczy i zobaczymy jak się rozwiąże sprawa FBI i Erici. Czy tak trudno się domyślić że ona jest głową piątej kolumny?

ocenił(a) serial na 10
Furia_Clodia

Cohn Ryanowi przywali, ale go raczej nie zabije. Nie wiem jak sprawa ma sie z Hobbes´em, ktory wysadzi budynek w powietrze - z Ryanem czy bez w srodku. Musimy pamietac ze Kyle to oprych.

Erica istotnie jest glowa V kolumny, ale tylko tej grupy ktora znamy, bo jest ich wiecej na swiecie i nawet nie wiadomo ilu. POzatym autorytet Erici zaczal troche malec po tym jak na plan wkroczyl Cohn, przypominam - zamach, Erica i Jack byli przeciwko ale Hobbes i Ryan poparli Cohna.

ocenił(a) serial na 8
razielospl

Mi tam Markusa "szkoda" - myślę, że on bardzo chętnie widział by swoją królowa martwą pomimo tego, że ją "obronił" - jest po prostu wiernym żołnierzem. Nie wiem czy zauważyliście ale on nigdy nie wychodzi z inicjatywą - dlaczego? Zachowuje się jak obserwator i nigdy nie pastwi się nad innymi.