PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Zakończył się czwarty i ostatni odcinek serialu "V" w tym roku. Myślę,że pomijając "Lost" i "Z archiwum X" , już dawno nie było tak efektownie. Osobiście uważam (ale to tylko moje zdanie),że prawdziwa inwazja obcych dopiero przed nami ! Mimo krytyki i mieszanych uczuc na temat produkcji, ostatnia scena jest świetna i zapewne spowodowała,że w przyszłym roku nawet przeciwnicy obejrzą 5 odcinek.

Badler

pierwsze 2 odcinki były takie sobie, 3 lekki wzlot ale 4 był świetny, końcówka ponadprzeciętna

tylko jak kurde wytrzymać do marca? oszaleli chyba ;]

ocenił(a) serial na 10
LiMiTED_UNCUT

Co do marca?? Kolejne odc. dopiero w marcu?? Nie robcie se jaaaj 0.o

Czwarty odcinek powala. Same rewelki. A wzmianka o szczepionkach bezcenna, jak wyjeta z naszej rzeczywistosci :)

Uwaga, szczepionki na grype moga byc skazone przez kosmitow!! ^^

Njus dziewczyny Ryana jest przerazajacy. Czy ona urodzi takiego stworka jak zaciazona przez V dziewczyna w starej wersji?? Z luskami i wrzaskami?

Szkoda mi ksiedza. Mozna sie spodziewac ze jesli Jack jest grany przez dosyc znanego aktora, ma wazna role itp. nic mu sie nie stanie po tym dziabnieciu, zwlaszcza ze nadchodzil juz ten stary ksiadz, ale z nim nigdy nie wiadomo. Zachowuje sie przyjaznie wobec V wiec uwazam ze jest podejrzany. Dochodzi jeszcze fakt ze Przybysze (albo przynajmniej na razie jeden z nich) wiedza ze Jack zna prawde i stoi za wybuchem w fabryce/laboratorium...

Badler

No to ludziska maja przesrane.
Tak się zastanawiam poco to wszystko ta cała akcja jaszczurów z ta dobrocią skoro dysponujataka flotą.
Odcinek dobry i tylko dobry, brakuje jak na razie ciekawych postaci o róznych charakterach i osobowościach jak np. w Lost czy Heroes albo Prison Break wszyscy są bezbarwni i jednowymiarowi ( podobnie jak w Flash Forward ).
Narazie serial dobry choc bez rewelacji i do pierwszej ligi mu daleko ale można oglądac.

Badler

ostatnia scena była bardzo przewidywalna. Serial nie zachwyca ale nie jest też tragicznie, poczekamy, zobaczymy. Aha, do Archiwum X nawet tego nie porównuj.

ocenił(a) serial na 10
jaroslaus

Fakt, "Z archiwum X" to zupełnie inny klimat. Mam nadzieję,że wzbogacą charakterystykę postaci i nie będą oszczędza w 5 epizodzie na efektach specjalnych. Mam też nadzieję,że polecimy na ich planetę bo w oryginale bardzo tego brakowało.

Badler

Ciekawy odcinek, zgadzam się że końcówka wspaniała.Tylko po co im taka duża
flota? Mogliby nas wykosić z łatwością tym co maja. Może to nie tyle flota
inwazyjna tylko ewakuacyjna?
Może planeta Przybyszów też jest w nieciekawej kondycji? W starym V
Sirianie nie robili z tego tajemnicy tutaj Anna poza jednym zdaniem w
czasie wywiadu nic nie mówi o swej planecie. No i w ogóle ciekawe czy ta
gwiazda z końcówki to też Syriusz.

Beyo

Bylbym zapomniał...Anna nago w tej komorze to trochę jak Darth Vader:P

ocenił(a) serial na 3
Badler

Z odcinka na odcinek coraz głupsze i coraz bardziej infantylne. :/

ocenił(a) serial na 7
Badler

Czwarty odcinek jak narazie podniósł poprzeczkę bardzo wysoko. Ostatnie sekundy po prostu szczęka opadła, ciekawe jak daleko rozwinie się ten wątek i czy pokaża potem już regularną wojnę. I o co chodzi z Tailerem czego Anna od niego chce.