Wie ktoś ile sezonów będzie miał ten serial bo z tego co ja wyczytałem to ta je ostatnia ale mogę się mylić
Ilość sezonów jest zależna tylko od oglądalności jak będzie duża to będą kręcić dalej a jak nie to zakończą po tym sezonie.
masz racje ale najgorsze je to że oni paczą na statystyki oglądalność tylko w USA a wszyscy wiedzą że obywatele stanówdo inteligętnych nie należą
ps. znam to z doświadczenia kiedyś miałem okazję pracować z obywetelami z USA jedyny plus unich to że są bardzo patriotyczni czego nam brakuje ale to inny temat a i dzięki za info
a na jakich mają patrzeć obywateli polskich, Europejskich?? ABC schodzi na psy, zepsuli Losta, anulowali FF(który po przerwie stał się zjadliwy). Inne stacje powoli doganiają ABC. AMC ma swoje The Walking Dead, Showtime Californitaction i Dextera
no FF był zarąbisty było jeszcze kilka moim zdaniem bardzo dobrych które przerwano min. Persons Unknown , Firefly, Silders ,Jerycho, Jeremiasz czy nawed Sliders
co do Losta to napiszę tak bez komętarza (wstrzymóję się od głosu bo niechcę być wulgarny)
ps. dexter jest fajny ale moim zdaniem jest przeciągany
Ameryka to jeden kraj, który konsumuje 30% zasobów ogólnoświatowych. To tyle w kwestii Twojego pytania;-)
30% niezgodzę się z tobą z tego co wiem to ChRL ma około 35 a Ameryka jakieś 15 do 20 e resztę a dokładniej większość to Europa
Nie chodzi o żywność bo tu Chiny wiodą prym, ale o konsumpcję zasobów energetycznych. Dla porównania obywatel USA zużywa 8 x więcej wody niż obywatel EU.
Większość światowego majątku zgromadzona jest w USA, dlatego gdy tam coś nie odnosi sukcesu, to to zdejmują, nie oglądają się na Europę czy Chiny;-)
Znaczy się kolos na glinianych nogach nie potrafią myśleć i planować tylko żeby teraz było dobrze ale "przejeść" fortunę żaden problem,za 10 lat,a może i wcześniej największym mocarstwem świata będą Chiny a USA i Europa będą się zastanawiać jak wyjść z kryzysu gospodarczego i dogonić w rozwoju inne azjatyckie kraje,a niektórzy martwią się islamem i coraz większą ilością muzułmanów w Europie,chyba niepotrzebnie "Azja zawsze zwycięska" nas zaleje z Chinami na czele, i to nie armią i bronią,a pieniędzmi i wykupem ziemi i fabryk i innych przedsiębiorstw,czyli skupieniem całego przemysłu i większej produkcji żywności swoich rękach.
Wiem,jak widać historia lubi toczyć się kołem,ale u nas historii się uczy głównie kraju a świata już mniej pilnie a szkoda bo nauka tego przedmiotu bez wyciągania wniosków jest tylko marnowaniem czasu.Nie przypadkiem Chiny to "państwo smoków"zwane też "państwem środka"należy rozumieć środka cywilizacji i kultury doliczmy Indie i Koree(obje)Japonia,Wietnam ,Tajlandia,Indonezja z Malezją Pakistan ze swoim potencjałem i mamy nowych-starych władców świata.,bym zapomniała Persja czy raczej Iran też podchodzi.Jak człowiek wyszedł z Afryki to udał się do Azji i dopiero stamtąd poszedł na półwysep europejski nie wiadomo właściwie czemu nazywany kontynentem chyba tylko by podkreślić marzycielstwo europejczyków i ich potomków(amerykanów)o ich ubzduranej odmienności.
BTW dzisiaj ma się pojawić nowy odcinek.
Muszę przyznać, że zaciekawił mnie ten serial. Pewno dlatego go wytną - tak jak Firefly i Flashforward. Trzeba będzie sobie chyba lobotomię zrobić by móc w spokoju oglądać amerykański chłam jaki chcą nam wepchnąć.
Zastanawia mnie jedno - U.S.A to kraj ludności napływowej - może ona (ta ludność) nie znając za bardzo angielskiego, lubuje się w głupkowatych - prostych - filmach;-)
Bo ci co podbili ameryki to byli na początku żołnierze i kryminaliści potem doszli uciekinierzy z przegranych wojen a w końcu zwykli biedni ludzie którzy za chlebem przyjechali.Nie mieli oni rozwiniętej kultury ani dobrego wykształcenia bo to byli najczęściej bardzo prości ludzie,ale mieli wielką wolę walki i chęć zrobienia majątków za wszelką cenę,by nie być biednymi i odnieśli sukces,a ich dzisiejsza kultura jest taka jak oni sami prosta i raczej prymitywna,ale łatwa bardzo,dlatego tylu zwolenników ma na świecie bo niczego od człowieka nie wymaga i nie rozwija a że ilość prymitywów niestety rośnie to i kultura marnieje a co za tym idzie pomysłowość,twórczość ludzi,gdzieś czytałam że ilość patentów naukowych jest kilkakrotnie mniejsza niż była 50-60 lat temu a ostatnio o kurczeniu się mózgów co podobno nie powinno mieć wpływu na inteligencję ale czy na pewno?karlejemy jako gatunek ludzki i to niestety widać na każdym kroku.