PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9271
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

dla mnie bomba serial wciaga z odcinka na odcinek coraz bardziej narazie nie zmarnowali zadnego odcinka caly czas cos nowego oby tak dalej

ocenił(a) serial na 9
razielospl

5 odcinek niezły, ale wg mnie gorszy od poprzednich :P. Ale końcówka miażdży :P

ocenił(a) serial na 10
razielospl

No faktycznie. Końcówka piątego epizodu jest super. Te zęby Anny rewelka. Co najpierw mu zjadła? he he

ocenił(a) serial na 10
razielospl

Anna po zaplodnieniu musi zezrec samca zeby pozywic jajka. Val tez ma dziwne zachcianki, najpierw non stop glod, potem nagle przyszla je ochota na zdechla myszke. I tu nasuwa mi sie pytanie - Czy Val zniesie jajko?? W koncu Ryan to gad, a ona ma takie same, jak by sie wydawalo, potrzeby jak Anna. Uo...

Ciekawe czy Val bedzie sie rzucac na ludzi z widelcem :D

Zastanawiam sie tez czy Jack zmieni sie w cos innego lub zmieni mu sie charakter i nastawienie, po tym co powiedziala ta przybyszowa doktorka o ampulkach. Mam nadzieje ze nie, on i Erica to dwie czolowe postacie, rozpoczeli serial i poza Georgiem i Ryanem sa tak jakby nowymi przywodcami ludzkiego Ruchu Oporu.
Kurcze, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
Usagi_V

zaskakujesz mnie Twoimi teoriami i faktami. chciałem dosłownie na to zwrócic uwagę ale więcej napiszemy na stronie. wspaniałe takie myśli . chociaż ktoś to ogląda. dzięki.

ocenił(a) serial na 9
Badler

Owszem ja oglądam, lecz z reguły lubię obserwować różne potyczki i wymiany zdań, niż brać w nich większy udział.

ocenił(a) serial na 10
Usagi_V

całkiem możliwe bo ona ma po prostu ma jakies bóle i szybko rośnie wiec moze i zniesie jajo:D a co do ksiedza to szkdoa by było jakby sie zamienil w obcego ten jego sen taki proroczy... myśle ze go wylecza:) jestem tylko ciekaw czy dali lekarstwo dziennikarzowi bo on też jest dosyć kumaty i dobrze sie trzymał przez te 4 odc az tu nagle ulegl? no nic trzeba czekac na kolejny odcinek:)

ocenił(a) serial na 7
razielospl

dziadostwo - coraz bardziej upodabniamy sie do LOSTa - przykro mi to pisac bo bylem napalony na ten serial, bardzo mi sie podobal stary V - ten serial zawiodl mnie poki co :(

ocenił(a) serial na 3
Jokerit_to_pewniak

Ten serial kładzie słaba gra aktorów. Najgorzej wypadają o dziwo główni bohaterowie czyli Elizabeth Mitchell i Morris Chestnut. Czasami wygląda to tak, jakby odwalali jakąś fuchę. Scenariusz mimo że ma duże wsparcie w dawnym serialu też nie jest wysokich lotów. Nie rokuje temu serialowi 2 sezonu jak to będzie dalej tak wyglądać.

ocenił(a) serial na 7
razielospl

Zębiska Anny położyły ten odcinek po całości. To już nie jest kino lat 90 że takie coś przechodzi. Lubię stare seriale ale wkręcanie czegoś takiego do nowej produkcji grozi porażką.