PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9266
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

mam takie wrażenie że taka długa przerwa jest spowodowana pomysłami na nowe odcinki .... ale:D na pewno chcą aby info o tym serialu się rozniosło i dano czas na zapoznanie się dla tego serialu dla reszty świata np. dostałem wiadomość od kumpla "fajny serial prison break warty obejrzenia" oglądam, ooo fajny jadę resztę odcinków, mija kilka miechów, ja kończę season 1 i zaczynam 2 ,a tu w szkolę "łaaaa oglądałeś na polsacię skazany na śmierć??? ale kozak serial" no ludzie... (a jak wspominałem o nim kolegom wcześniej wyjebane mieli woleli Na Wspólną ) i pytania klasowe "ciekawe co teraz będzie za tydzień" :D no to takie moje domysły... Dla mnie serial bardzo fajny, oby tak dalej, i żeby nie żałowali na efekty specjalne... aha i żeby były tylko z 2 sesony nie jak w lost, heroes , smallville czy prison break itp. (dexter dla mnie średni, ale to moje odczucia ) piszcie wasze zdanie :D

wglex

aha nie wspominajcie o starym V bo nie oglądałem , jak większość tu chyba, to jest forum poświęcone nowemu V !!! Jak chcesz na V 84 - 85 ,na głównej serialu troszkę zjechać w dół i po prawej jest wyświetlone:P ale bajer prawda???:D wielki + dla filmweb

ocenił(a) serial na 10
wglex

No witamy kolegę na forum.Mamy nadzieję na regularne wpisy i opinie. No fakt masz racje, przerwa spowodowana głównie brakiem pomysłów. Myślę jednak ,że serial jeszcze nas pozytywnie zaskoczy a akcja nabierze dynamiki. Mimo wszystko zachęcamy do obejrzenia oryginalnego V. Warto. Poza tym FilmWeb od zawsze wspierał V. Za co jesteśmy mu bardzo wdzięczni.Zapraszamy także na Polską stronę o serialu :-)

Badler

haha akurat ty Badler masz stronę o tym serialu i dajesz reklamę a nie o to tu chodzi, daj swoje domysły, przepuszczenia, itp. na każdym forum związanym z V dajesz praktycznie linka na własną stronę. ajj lipa co ??? ale wy filmwebowce piszcie :D

Badler

aha gram w cs'a a tam ludzie wiedza że na serwerze reklama 2 serwa jest zabroniona, już dał bym ci bana :D

ocenił(a) serial na 10
wglex

he he . Tworzymy te forum od wielu lat tak jak zakładkę o V więc jak można dac sobie bana? Ale nieważne. W każdym razie czekamy większością głosów na Jane Badler i jej powrót do serialu. jeśli się pojawi to pewno ostro zamiesza w scenariuszu i będzie się działo. Tak jak pisaliśmy już w ubiegłym roku mamy nadzieję, że okaże się babcią Lisy i matką Anny. Tylko w jakim charakterze ją teraz zobaczymy. Miliony fanów pytają o to na całej planecie. Jestem wśród nich.