Coz, juz pierwszy odcinek nie wrozyl dobrze, te najazdy kamerą na twarze,
zblizenia nosów pod koniec scen i beznadziejna muzyka w tle. Skojarzenia
natychmiast ma sie do Mody na sukces. Taki pomysl mozna wykorzystac o wiele
wiele lepiej, a tutaj wybrano najbardziej sztywnych aktorow serialowych w
Stanach, przewidywalny scenariusz i slabiutki klimat. Gra syna glownej
bohaterki i ogolnie watek mlodziezowy to juz jakas kpina. Wiem ze serial
jest skierowany do troche mniej inteligentnego widza ale w wielu miejscach
uproszczenia fabuly i pojscie po najmniejszej lini oporu to juz male
przegięcie.
Nie wróze serialowi wiecej niz jednej serii chyba ze w stanach widownia
jest jeszcze mniej wymagająca niż sobie umiem to wyobrazić. Mnie mocno
zaczyna ten serial irytowac i nudzic i jesli nic sie nie zmieni przez
najblizsze dwa odcinki to podziekuje.
dokładnie tak jak mówisz... pierwszy odcinek jeszcze jako tako się dało obejrzeć ale drugo to już porażka :/ nuda nuda i bardzo łatwo przewidywalna akcja :| o grze aktorskiej nawet nie wspomnę...
nie zdzwię się zbytnio jak dostanie cancela po kilku odcinkach...
Heh no może nie porywa ale coś się dzieje ;). Mam nieprzyjemność oglądać SGU i tam to wieje nudą i przewidywalnością. No ale cóż jak się lubi sci-fi to coś trzeba oglądać ;).
Potwierdzam. Drugi odcinek był nudnawy i przewidywalny. Dużo gorszy od pierwszego, który też nie był jakiś rewelacyjny. Nie miałem żadnej przyjemności z oglądania. Moim zdaniem szkoda czasu na "V" i dlatego mu podziękuję.
Wydaje się jednak,że ( powtarzam to kilka razy do znudzenia)jak na serial- "V" ma bardzo dobre efekty specjalne i akcję której brak niektórym większym produkcją. Oczywiście każdy ma prawo własnego wyboru jak i krytyki.
Widzę że co drugi ludzik narzeka ciągle na przewidywalność.. więc może napiszecie już co się wydarzy w 3 odc. etc ?? nie ma to jak po obejrzeniu powiedzieć "wiedziałem że tak bedzie" :) ..nie oglądałem oryginału ale jak narazie po 2odc osobiście nie mam się do czego przyczepić.
No to ja obstawiam. Ryan znajdzie starych kumpli i zacznie organizację siatki wywiadowczej. Zapewne niedługo poznamy jakiś sekret bądź tajemnicę związana z dziewczyną Ryan'a. Znając życie też należy do podziemia albo jest wtyczką V. Synalek będzie oszukiwał matkę i popierał w 100% przybyszów aż przypadkiem coś zobaczy. Agentka będzie powoli rozszyfrowywać terrorystów i nieomal spodka się z byłym współpracownikiem pewnie pod koniec odcinka. Stany nawiążą bardziej ścisłe związki i przybysze będą bujać się po mieście. Oczywiście część ludzi będzie protestować. Może dojść to prowokacji pozwalającej przybysza usprawiedliwiać stworzenie ochrony. Ktoś żekomo pobije bądź uśmierci przybysza. Obstawiam że w tym odcinku więcej będzie Ryana niż Jacka. Chad pewnie zadurzy się w Annie.
No ciekawe jak mi wyjdzie przewidywanie :D.
no niezle, pare rzeczy trafiles, ale w przypadku V to nie trudne :)
Najgorsze jest to że serial nie ma klimatu ani nie wywoluje wiekszych
emocji podczas ogladania. Skutkiem bedzie cancel, pewnie po pierwszym
sezonie.