PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486114}
7,3 4,6 tys. ocen
7,3 10 1 4591
Vampire Knight Guilty
powrót do forum serialu Vampire Knight Guilty

tapety, zdjecia, vid. czemu nas fascynuje, czemu go lubimy. Zapraszam do rozmowy
możliwe spoilery, kontynuacja watku z TB

no drogie panie czas opusic watek TB i przeniesc sie gdzie nasze miejsce:)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

ehhh ja mam po powrocie taki mess ze nie wiem za co sie brac.. poza tym kurcze 10 dni i tyle sie wydarzyło, ze zycie obrócilo mi sie o 180* albo jak u wałęsy o 360* :P nie mam czasu pisac z wami, tym bardziej nie mam czasu ogladac nic, ehh moze za jakis czas przeluźni mi sie life i tu wroce, bo bardzo nie chce tracic kontatku z wami z toba jeff :D pomimo tego ze dalej nie wiem jak ci na imie :P hehe
bisous all :*:*:*

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

jeff jak cos to wal do mnie na gg : 2715047 :)

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

obejrzałam własnie 1 odc VD i nie wiem co myslec... historia -zmierzchowa troche :P VD nie czytałam takze nie wiem wogole o co chodzi :P

z plusów VD:
muza! swietna i wiekszosc piosenek mam w swoim ipodzie :D
no i Stefan (ho ho) słodziak jakich mało(przypomina mi kolesia który strasznie mi sie podoba , wspomniana juz kiedys młodsza wersja Joaquina Phoenixa, teraz widze ze i do Stefa podobny) moze koles troche za bardzo Edziem leci, ale mam nadzieje ze sie wyrobi chłopak
Deamon, no coz troche taka cipka w 1 odcinku... za mało był demoniczny:P

zasysam 2 odc, ale na tapecie wciaz Zero :P kurde ale mam słabosc do wampirów, gdyby istnialy naprawde od dawna byla bym "fangbangerkaP

GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI

Wypasiona_Foczka

Nie powiem, żeby mi się gacie paliły, ale VD nawet zgrabnie im wychodzi.
Stefan trochę jak Joaquin, ale mi bardziej na Liottę zalatuje.
Damon ma być bardziej ironiczny, ale tak naprawdę w środku to bestia. Ma jednak kilka słabości:)
Muza jak najbardziej jedną z lepszych stron serialu. Podobnie jak ty większość piosenek już znam.
Na tapecie mam Sebaściana :)

Z piosenki wieczoru polecam Appart- Hailin From The Edge

Właśnie jestem po District 9. Zryło mi trochę łeb.... ;|

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Jeff wreszcie sie odezwalas cycku jeden! :P

co za sebastian na tapecie u ciebie??? :d poka poka

kurcze Stefan mi sie coraz bardziej podoba :D hehe Jeff czyzby nam/mi nowa fascynacja rosla?? tylko to imie .... Stefan, troche mi nie pasi (jeden z moich byłych byl stefan i zawsze mam brechawe z tego imienia:P)

zaraz oblukam piosenke bo narazie z tytułu nie kojarze

jak zyjesz?!

Wypasiona_Foczka

Stefa książkowy to był dla mnie 'obejdź szerokim łukiem i nie oglądaj się, bo nie można'. Serialowy Stefa ma jednak jakiś power, ukryty potencjał?? EEEE??? Sama nie wiem co mówię?

Wiesz, nie mówię nie nowym nabytkom, w końcu trochę czasu już upłynęło.

Ja kiedyś poznałam kolesia o imieniu Eros. To jest zlewka. Bynajmniej dla mnie.

Piosenka może Ci w ogóle się nie spodobać, bo wiem co lubisz, ale zobaczyć możesz, co mnie dziś inspiruje.

Ja praktycznie nie żyje. Jestem w fazie I hate pipoli. Oczywiście Ty jesteś objęta specjalną ochroną.

Jeffrey_Goines

Hhewhehe, przed chwilą znalazłam śmieszną reklamę :)

http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,6959364,Brad_Pitt_w_roli_lokaja__Smieszne_.h tml?utm_medium=RSS

Może widziałaś, ale jak nie, to polecam Bradzika w roli lokaja :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

reklame juz kiedys widziałam :D smiechowa jest zreszta jak wszystkie w Japan
odrazu mi sie przypomina "Miedzy słowami" :D i te ich "LODZIA MUR"

Stefan ahhh stefan siedze ogladam jego foty i juz wiem ze zawladnał moim sercem a to dzieki temu ze ma Kły i jest sexownym mixem Joaquina i Raya Liotty :D

Wypasiona_Foczka

Heeheh, spoko, tylko chyba zostaniemy tu na forum, bo z tego co widzę, to na VD dziwni ludzie siedzą i mają dziwne parcie :)
Choć Dirty chce nas tam bardzo ściągnąć :)

A reklama? ja ostatnio troszku bzikuje na punkcie Japonii, a to wszystko twoja zasługa ;)

Czy byłaś może w Rosji? I co sądzisz o tym kraju, jego mieszkańcach i ogólnej mentalności?

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

To ja zostaje tu z Wami, Kochane. Na VD będę pisać tylko o najnowszych odcinkach. Mi z VD to raczej żaden coco nie pasi, ale jest nowy serial Flash Forward, którego pilot zrobił na mnie giga wrażenie. Pomysł świetny.

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

hmm tym razem nie bede czytac ksiazek zeby nie psuc sobie zabawy z serialu (tak jak to bylo w TB) takze bejbi nie spoileruj mi proszę

Stefan ma w sobie cos czego nie miał Edek... moze to ta mocno zarysowana szczeka :P czyzby czas zmienic tapete, zobacze po 2 odcinku

Eros?? hmmm o ile nie byl Włochem to faktycznie ZLEWA na maxa... z takich ciekawszych imion to na studiach znałam Oktawiana :D ale tu musze przyznac ze naprawde fajne to imię pasowalo do niego, no i brat mojego szwagra ma na imię Jurand :)

piosenka swietna. juz mi sie podoba, nasuwa mi się połaczenie Depechów i NIN, nie sadzisz?

nienawisc jest niszczacym uczuciem pozbadz sie go...dziekuje za to wyroznienie "foczki sa pod ochroną" :P (bo jak zapomne pigułki to bedzie buba, a raczej bobas:P)
ja odkad wrócilam z FR wciaz zyje ich sposobem zycia czyli "joie de vivre" ->radość z zycia, zauwazyalm ze gdy do wszystkiego lekko podejdziesz z usmiechem na twarzy i pewnoscia siebie inni ludzie sa lepsi milsi dla ciebie, naprawde! wszystko jest super! szkoda sie dołowac, wszystko sie jakos ulozy ! zobaczysz Jefff !

sorka ze chaos! jestem lekko wstawiona bo własnie jestem w trakcie degustacji suwenirów z Francji :P

ps. w Nicei znalazłam brata blizniaka Gaspara Ulliela :D checkinowal mnie w hotelu w ktorym nocowałam :D

Wypasiona_Foczka

Jaaa, Ty farciaro, wszędzie masz klony :)

Kurdę, ja sobie sklonuje prawdziwego mężczyznę, z tym, że nie jestem pewna skąd wziąć oryginał ... ;/

Oka, oka, zastosuje się do powyższych restrykcji, zero spoilerów, zero marudzenia, cieszymy się życiem (będę nawet dla Ciebie udawać jak tylko mogę, gdyż cieszy mnie Twój humorek i radość życia, serio, serio. Będę więc go podtrzymywać).

Kiedyś musisz ze szczegółami powiedzieć co tam porabiałaś :)

Ja poszczę, ale może się skuszę też? :)

Z Oktawianem chodziłam do klasy od podstawówki do liceum? Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że się we mnie podkochiwał. Życie nauczyło mnie, że najprostsze imiona są najlepsze :) A Eros, Eros jest polakiem i też do mnie zarywał, jednak imię mnie odstraszyło, patrz wyżej :)

Wiesz, Stefan jest lepszy od Edzia, więc nawet się nie wahaj :)

Jeffrey_Goines

Oczywiście *Polak

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

nawet mi sie nie waz! udawac cos przy mnie ! badz jaka jestes mozesz przynudzac ile chcesz, to ja postaram sie przelac na ciebie pozytywna energie i motto zyciowe Paryzan :D takze bede pisac głupoty az w koncu sie usmiechniesz:P

moze i farta mam, ale raczej mam tendencje do znajdywania ludziom sobowtórów, jak kogos widze i mnie zaintryguje to odrazu w głowie wynajduje mu blizniaka, takie moje zboczenie np. moja przyjaciłka jest strasznie podobna do Kate Hudson :P kolega szwagra jest kopia Nate z Generation Kill a moja ciocia to sobowtór Xeny, tzn Lucy Lawles :P

nie pisz mi spoilerów bo chce sie troche popodniecac serialem:D a VD zaczynaja mi sie podobac, pomimo ze dup tam malo :P glowna bohaterka jest sympatyczna, Stefan juz wiesz jest sexownym polaczeniem tych 2 panów
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/elena-and-stefan.jpg
http://bugginout.files.wordpress.com/2009/02/joaquin_phoenix.jpg
http://bluemoviereviews.files.wordpress.com/2009/03/liotta1.jpg
brat eleny tez mi kogos przypomina ale jeszcze nie moge wpasc kogo :P
a ta jej przyjaciolka!! kurcze staram sie byc wyrozumiala, ale ta dziewczyna ma ZAJEBISCIE niesymetryczna twarz, czemu kogos takiego wybrali?! jak ja widze to tylko skupiam sie na tym jak bardzo ma nierówne wszystko, ty tez tak masz?

A ja wlasnie mam ciągoty do orginalnych imion... zbrzydly mi juz tomki i marciny , karole i krzyski... bleah!! chce kogos o egzotycznym imieniu, innym niz wszyscy... Kriss;) Gaspar, Joaquin, Tarjei :P (zaczełam czytac Sage o Ludziach Lodu :P )

a co alkohol ma do diety?! czerwone wino przyspiesza trawienie!! pij ile wlezie tylko nic nie jedz do tego :P

Zaraz sie przeniesiemy na forum VD i zrobimy rozpierduche, tak jak bylo tu i wczesniej na TB :D my rzadzimy kochana! nie zapominaj na nas nie mam mocnych !

Jesli obwód kaliningradzki mozna uznac za Rosje to byłam:P hehe, ale do samych rosjan mam sredni stosunek.. jesli juz mam uogólniac i szufladkowac to nie kojarza mi sie za dobrze, za duzo spotkalam ich w Nicei:/ tacy abramowicze z włosami na klacie łancuchem na szyi i panienka z biustem wiekszym niz moja glowa... wybacz jesli cie uraze tym opisem ale takich dotychczas tylko spotykałam :/

Bzik na punkcie Jap mowisz.. to musisz z moja siora sie zgadac:p albo z ojcem oni maja pierdolca. moja siora leci z mezem teraz na 3 tyg tam, nie wiem co ona bedzie tam robic, ale juz sie nie moze doczekac, a ojciec ma znów hopla na punkcie ogrodow japonskich i ostatnio jak byłam w domu to przeoral jedna czesc ogrodu (z mama sie nie odzywali ze 2 tyg:P) i przerabia teraz go na taki typowy ogródek japonski z bonsai strumyczkami i kamyczkami... hehe ja mam tylko powodzenie u japoncow, nie wiem czemu lubia wysokie dziewczyny. najlepsza akcja jak stałam pod łukiem triumfalnym stoje i czekam az kumpela zrobi zdjecia, podchodzi japonczyk w garniaku i do mnie "Paris Girl Paris Girl PHOTO" i pokazuje na kolegów (grupke jap w garniakach w wieku 25-35lat)ja myslalam ze mam mu zrobic zdjecie przy luku, a to sie okazało ze ta grupa chciała ze mna zdjecia sobie zrobic: ze niby jestem "clasic paris girl". hehe ale miałam brechawe potem. panowie byli przeszczesliwi jak zrobilam do zdjecia króliczki z palców i podziekowałam im mówiac arigato - bo to jedyne co umiem po Jap :P heheh

ahhh duzo mam historii z FR :P moze innym razem bo znów sie rozpisałam, pewnie tobie sie nawet nie bedzie chcialo tego czytac :P

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

hahaha uwielbiam imdb i fora tam :P

jeden z wpisów na stronie Stefana (Paula Wesleya)

" I want to swallow his polish sausage. "

hahahaha poza tym wielu ludziom przypomina Davida Boreanaza... hmm nie bardzo to widze:P

Wypasiona_Foczka

Polish sausage jak wiadomo jest najlepsza. W Anglii nawet ją cenią :)
Więc nie dziwię się Dżonsonom :)
Gdzie on David? Chyba tylko po roli wampira można coś porównywać :)

Jeffrey_Goines

Ty mała Paryżanko :) No cóż nie wątpię, żeś piękna :) To i polecieli jak F16 :)
Małe Japońce są fajne, nie biorąc pod uwagę ich jednej wady- są małe. I to jest okropne ;/ Bo ja lubię Azjatów :)

Rosję i Rosjan bardzo lubię, może dlatego, że znam też ludzi, którzy nie są tak wioskowi jak Ci których Ty opisałaś :)

Pytam, bo nie sądziłam, że kiedyś jakiś OBCY LUD podbije moje serce tak mocno jak Oni, a tu niespodzianka :)

Wiesz, ja się jej nie dziwię, że się do niego nie odzywała :) Wchodzisz, a tu ojciec w formie tcchibi układający kamyczki zgodnie z feng szuji, czy jak to tam się nazywa :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Hehe, "Paryżanka" to chyba bedzie moja nowa ksywa:P zaraz po foczce...hehehe

Co do wielkiej urody to sie nie zgodzę, po prostu wygladałam malo turystycznie :P bo z kumepla ubrałysmy sie elegancko w dlugie suknie obcasy itp. i robilysmy sobie sesje zdjeciowe pod wieża, łukiem itp :)
takze moze dlatego japonce mysleli ze jestem "paris girl" :P normalnie nastepnym razem kupie sobie koszulkę "I <3 Paris" to cos pomiedzy to serce :P

moje serce podbily 2 ludy :P jakie to juz wiesz, ciesze sie ze tobie podoba sie japonia, bo sporo na jej temat wiem i znam rozne smieszne anegdoty, ktore przy innej okazji ci napisze :P

Mama z Ojcem jesli chodzio o ogród to cały czas sie o cos kłocą, oboje kochaja to ale kazdy z nich ma swoja (inna) wizje co w ogrodzie powinno sie znajdywac :P mama jest fanką polskich i angielskich ogrodów, tata znow symetria, harmonia, bonsaje itp :P dobrze ze wkoło domu mamy duuuzo ziemi :P hehe strone mamy od strony ojca oddziela trawnik i dom :P takze do rozwodu nie bedzie hehehehehe

kurczę codziennie sie budze i mam dobry humor, to fantastyczne mam nadzieje ze ten stan utrzyma sie i w pochmurne dni :) bo jak nie to chyba wykosztuje sie na lampe sloneczna :D choc musze przyznac ze troche leniwa jestem.... dzis mam randke na która wogole nie chce mi sie isc, posiedzialabym w domu i poprzegladała zalegle akta:P widac nic z tego nie bedzie... kurcze jakby tak mozna bylo ominac randki i prosto do łozka pojsc :P (mówie jak facet;D) hehehe

z takich smutniejszych rzeczy to czeka mnie w sobote szpital :( badania itp. wszystko przez ten kregosłup ale mam nadzieje ze cos w koncu z nim zrobia, bo nie moge wcale na obcasach chodzic :( aha i nie wiem czy juz ci mówilam mam fobię na punkcie szpitali, tak bardzo sie ich boję, ze jak tylko przekrocze próg odrazu mi niedobrze, slabo, mdleje...totalna lipa :/ mam nadzieje ze jakos sobie dam rade w sobote...

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

zapomnialam dodac

Jeff co u Ciebie?

Wypasiona_Foczka

No to sobie poczytałam po całym dniu Twej absencji :)
Kiedyś się szarpnę i wybędę do Japonii, już sobie to postanowiłam :)
Randka mówisz? Mhm... Randka, śmieszna sprawa, ostatnią randkę odmówiłam w dziwnym stylu, więc chyba wiem co czujesz :)

Coś o szpitalach. Ja może nie tyle ich nie lubię, co mnie zasmucają jakoś. Miejmy nadzieję, że Ci trochę pomogą, bo kręgosłup to skomplikowana sprawa.

U mnie? A siedzę sobie, nic się nie dzieje, no i siedzę sobie :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

hehe twoje ostatnie slowa przypomniały mi skecz Macieja Stuhra jak podsłuchiwal ludzi w Krakowie, czy to z niego cytacik?? "siedzimy nic sie nie dzieje, marian cie pozdrawiam, władek cie pozdrawia, tomek cie pozdrawia...a nie tomek cie nie pozdrawia..."

podczas szykowania i robienia makijazu nuciłam sobie ta oto piosenke:
A kreskę zrób na oku sobie i też
I puder rzuć na nosek sobie, gdy chcesz
I brewki czarną sobie kredką to zrób
Pomadke i facetów masz już u stóp

znasz reszte? ;)

jak wróce z randki to zdam ci relacje... pytanie czy wroce za pare godzin czy nad ranem ;) hehe

buziole:*:*:*

p.s. siora do Jap upolowala raz bilety za 1600zł/

Wypasiona_Foczka

Oczywiście, że to cytat z w/w kabaretu.
Oka, czekam cierpliwie :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

ehhh porazka..... taki nudny koles ze nawet bzykac mi sie z nim nie chcialo.. najgorsze ze po winie zamiast nabrac ochoty to caly czas ziewalam. on do mnie" nudze cie" a ja"wybacz mało spalam ostatnimi czasy"

najsmieszniejsze na koniec widac ze chce mnie pocalowac a ja tak chamsko pukam palcem w policzek i mówie "to co buziaczka na dobranoc" hahhaha a on taki zrezygnowany musiał mnie cmoknac w policzek :P i te jego "do zobaczenia?" a ja "tak, paaaa" i wbieglam do tramwaju hehehe

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

aaaaaa, na 1 leci "osada" z Joaquinem! czemu mi nikt nie powiedział :( odwołałabym randkę i poszla do sasiadki ogladac :P ahhh Joaquin.... <marzyciel> musze odwiedziec knajpe z moim przystojnym look-like-Joaaquin baristą i wkoncu sie odwazyc i go wyrwac :D

Wypasiona_Foczka

;/ No przykro mi ;/

Leci, leci, od razu sobie o Tobie pomyślałam :)

Dla pocieszenia: Właśnie przed chwilą zrozumiałam, że wyciamkałam komara... Obleśne... Mimo to, pocieszam się, że jest to jakaś zemsta na ich proceder ;/ Bleeeeee

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

hehe podobno podczas całego zycia zjadamy 1,5kg robaków :D glownie podczas snu i jazdy rowerem :P

hehe, co poradze ze Joaquin to jest hot fuckin ciastko (jak byl młodszy) :D i kreci mnie cholernie.... :D

co do randki to spox, puszczalam oczka i usmieszki do pana 2 stoliki dalej, ale biedak nie mogł podejsc bo juz siedzialam z innym :P hehe troche zabawy mialam, kurcze z tego Paryza taka strasznie pewna siebie i jurna wróciłam :D

Wypasiona_Foczka

Hhehehe, no to dobrze. kobieta powinna być pewna siebie :)
Taaa, podobno także słoik kurzu :) Ale nie wnikajmy :)
Bo fajny był/jest, ja go lubię w 8 mm, choć grał tam geja, to i tak mnie kręcił :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

uhhh 8 mm do tej pory mam ciarki...i ten Nicolas "smutne oczy" Cage, widzialas "Dzikość Serca" jeden z moich ulub filmow do tej pory mam sentyment do kurtek z weza :D
a wracajac jeszcze do 8mm to mój barista wyglada identycznie jak J. w tym filmie chodzi o wloski glownie :D takie nastroszone... wrrr ale mam ochote :D

Wypasiona_Foczka

hehehhe
raz- widziałam
dwa- już nawet nie pobudzam Twej wyobraźni dalej :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

noo weees :D hehe

az mi przykro ze taka jestes smutna! :( co sie dzieje Jeff?! nie chce zebys udawala radosna, ale powiedz co z toba, moze wymyslimy razem jakies rozwiazanie

kurcze zostal mi 2 odcinek VD ale juz taka jestem spiaca ze chyba nie dam rady :P

Wypasiona_Foczka

Ej, no co Ty SE wkręcasz (że sobie pozwolę na taką gadkę) :)

Raz- oglądaj Stefę, bo warto. Dwa- Nie jestem całkiem na nie dla dobrego humoru.

Oglądaj, nie będę Ci przerywać, a potem idź spać, to będziesz miała dobre sny :) Tzn. dobry sen, to mokry sen :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

hahah to moja nowa maksyma "dobry sen to mokry sen" hahahha
jeff jestes przezabana! ty to normalnie nawet z depresji poporodowej bys człowieka wyciagneła :):):)

a ty co robisz teraz?? bo ja siedze po antykwariatach interentowych i ksiazki ogladam :P w tle ogladam a raczej slucham ostatnie odcinki brzydUli :D hehe jakos lubie ten serial

Wypasiona_Foczka

Ja to bym dziecko wyciągnęła, żeby depresji uniknąć :)

Cóż, możesz też sparafrazować to na: dobry mokry sen, nie jest zły :)

A popatrz, to podobne zainteresowania mamy :) Mnie za to coś walnęło, chyba przez tą Japonię i postanowiłam zakupić jakąś kozacką przypinkę, coby sobie rozjaśnić atmosferę :) I szukam tej konkretnej... :) Wiem, że małolatą już nie jestem, ale jak już zauważyłaś krejzolką tak :) Co mi tam, raz się żyje :)

Co do Brzyduli. Brzydulę lubię, ale tą z USA??? Wiem, że jest wiele innych wersji. Polskiej nie oglądam, mimo, że jest raczej bardzo popularna. Ale tekściki znam, bo towarzystwo nimi żyje :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

hehe przypomnialo mi sie ulub powiedzenie szwagra
"sperma z rana jest jak swieza smietana" :P hehhe

przypinkę mówisz... ale ze niby taka jak w Watchmenach mieli??? :P

polska brzydule ogladam, i to chyba jedny PL serial jaki ogladalam i ogladam :D taki bardzo pozytywny jest, no i Marek jak na polskie realia to nawet niezla dupcia jest:P znowu amerykanska brzydula jakos mi nie podeszla... za malo pierwowzór przypomina, poza tym Ferrera mnie denerwuje :/

aa teraz mi sie przypomnialo ze z polskich seriali jeszcze ogladalam "Oficera" :D ahhh Małasz... w 1 serii taki sexowny był, a potem zrobiła sie z niego cipa-krzecki-z magdy m. i juz mi sie przestal podobac

Wypasiona_Foczka

Takową przypinkę :) Wiem, cofam się w rozwoju. Nieważne :)

Mam inne powiedzonko od kolesia Bogusia: 'Czas nie kutas, stać nie będzie' .... :)

Kojarzę Marka, no całkiem, całkiem, można, można :)

Tak, Małaszyński w Oficerze był twardziel, a potem się spipczył... ;/

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

spoko watchmenowa bardzo fajna była :D
niedługo Jeff bedziesz za harijuku girl robic :P hehhe albo goth lolita :D na ebayu sa fajne ciuszki mangowe jak sie nudzisz to polecam poogladac

heheh Bogus mój idol, 1 seksista Polski "zabilem ta suke" :D YEAH uwielbiam sare, psy, demony wojny itp :) kolejny twardzielem ktorego bardzo lubie jest Miroslaw Baka, kojarzysz goscia?

Marek z brzydUli, jest niezly niezły, ale tylko pod krawatem, bo normalnie to taki nie bardzo nie bardzo P

Małysz sie strasznie spipczył, albo jak wolisz stwierdzenie spiczyl :P widziałas jak on teraz wyglada, jak chłopak Georga Michaela :P

ahhh Fabio <marzyciel> :D mogłby mnie tak na tyłach stacji benzynowej... jak widzisz Dorocinski mi sie przypomniał... widziałas foty z jego nowego filmu... ale ciacho przedwojenne http://www.efakt.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/-580/-500/faktonline//6338922160 62101116.jpg

Wypasiona_Foczka

Kojarzę wszystkich panów i filmy :)
No Dorociński to jest teraz number one u nas, reszta ssie :)

Fajniusi... Milusi... Misiowy... Ale co tam robi Agata? ;/ Jak będą się całować, to idę popełnić 'ORIGAMI" :)

Hhehe, mhm, ja to się przebiorę za jakiegoś pokemona :) buahaha Pewnie nie będę musiała nawet dużo zmieniać w swym wyglądzie :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

ojj Jeff, pokemony były kochane przez miliony ludzi, do tej pory psajdak jest moim ulubiencem: "psaajjj" :P hehe

Tak sobie mysle ze Doro moglby jakiegos wampira zagrac, wtedy tez by troche possal a ja bym miala orgazm wizualny :D

hmm no coz gra tam z nim, w filmie "rewers", jakas brzydka stara panne, takze rola idealna dla niej :P poza tym ja do buzkownej nic nie mam stara sie dziewczyna jak moze

kurde ide spac juz chyba bo mi sie oczka zamykaja :D ahh ide sobie jeszcze pomarzyc przed zasnieciem o takim grupowym sexie z Doro, Joaquinem i Stefem :D ahhh juz mnie sutki bola :D

dobranoc do jutra Jeff :*

Wypasiona_Foczka

Okej, więc dobranoc :*

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

witaj Jeff jak ci minał dzien? mi jak zwykle wyśmienicie :)

wiesz, wlasnie szukalam sobie jakiejs fajnej tapetki ze Stefanem i natrafilam na to i tak sie zastanawiam co on ma ze spodniami :)

http://images2.fanpop.com/images/photos/7200000/Love-Sucks-the-vampire-diaries-t v-show-7273378-1280-800.jpg

Wypasiona_Foczka

Jakby to powiedział bohater prozy sapka: 'Wyśmienicie, blask słoneczny jeszcze bije mi z tyłka, tylko schyl się i sprawdź, bo ja nie mogę' :):)

Top zdjęcie jest co najmniej podejrzane. Jakby to ująć: nawet photoszop ma gorsze dni. W każdym razie jego fifol został zbeszczeszczony :)

Widziałam jak noatou śmiga na forum housea, więc chyba nas olała lewym sikiem.

A propo. Widziałam promo VD i Damon pozamiatał :) Cyt. Raw Raw Go team! :) Wygląda jak bohater anime w formie SD :)

http://www.youtube.com/watch?v=ng1k50zaTPA

Oczywiście Twój Stefan i tak hot :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

ja juz zrobiłam ladna przeróbkę, po prostu uciełam mu jajca i juz ładnie lezy u mnie na pulpicie -> http://img97.imageshack.us/img97/9940/lovesucksthevampirediar.jpg

za kazdym razem jak klikam opcje "pokaz pulpit" to mam mokro :P

a 2 odcinka do tej pory nie widziałam!! mada faka nie chce proma ogladac bo sobie zabawe zpsuje :P

natou nas olała, no cóz nie bede płakac, chyba ze ty mnie jeff zostawisz to wtedy ze "slasko-dabrowskiego" skocze :P

Wypasiona_Foczka

Buahha, weź Foczka, co ty gadasz. Raz, nie zostawię Cię, dwa, Ty mnie tu nie szantażuj origami :)

Też już mam mokro, dobrze sobie to obcykałaś :) (głaszcze po włoskach na główce)

To Ty się nie ociągaj i oglądaj, bo jutro świeża dostawa :)

Mhm, znowu muszę jutro wstać o piątej, więc długo nie zabaluję ;/

Jeffrey_Goines

Dobrze, będę spadać, bo łeb mnie coś i tak nawala... ;/

Życzę więc miłej nocki, ładnych snów i żeby jutro humor znów dopisał.

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

no dobranoc spij dobrze

cisnienie sie cos zmienia mnie tez głowa bolala pol dnia

humor jak codzien pozytywny mam nadzieje ze to mnie nie opusci jak schodzaca juz opalenizna :P

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

a ja siedze sobie wcinam rogaliki + wino i ogladam foty z Fr:D Jeff dla ciebie buziaczki z Paryża http://img9.imageshack.us/img9/7720/img9706i.jpg

ej co masz mokro, Stef jest mój ty sobie wes tego zagubionego Demona :P

jutro nowy odcinek? kurcze musze sie zebrac i dzis w nocy obejrzec :D

o boze o 5? przeciez to sepuku w biały dzien

Wypasiona_Foczka

Ah dziękuję, dziękuje :)
Piękna jesteś, tak jak mówiłam.
No to szarpniemy się jak zwykle, że obejrzymy w piątek :)
Dobra, zostawię Ci Stefę, miej chociaż jednego na wyłączność :)
Zresztą ja jestem w teamie Matta (co o Nim sądzisz?). Mimo to, ma pochwa rwie się ku Damonowi... Ah... :)
Rogaliki? Mniami, kurdę ja jestem tylko na akwie, ale nie przez dietę, a brak czasu ;/

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Jeff daj spokój bo w samozachwyt totalny wpadnę i co wtedy :P hehe

wczoraj w nocy obejrzalam 2 odc i musze stwierdzic ze Deamon to kawal badassa ! yeah juz go lubię, mam nadzieje ze go nie zmiekcza miloscia jak Erica z TB! szkoda ze Deamon wyglada jak joker bez makijazu ze szczekosciskiem, ahhh gdyby tak Stefan miał jego charakterek <marzyciel> wrrr normalnie sikałabym ze szczescia :D
chociaz mam cicha nadzieje ze Stefan nie bedzie ciagle takim grzecznym Edzio-boyem :P i pokaze pazurki, ewentualnie kły :D

Matt... hmm to ten jej ex tak?! z wygladu nie mój typ(i to bardzo nie mój, juz braciak lepszy :P) a z charakteru bardzo fajny, miły, dba o wszystkich.... znów nie mój typ :D

ja dzis przechodze detoksykacje(0 cukru, 0 kofeiny, 0 alkoholu) i zyje na ziolach (tzn herbatkach ziołowych;)

Wypasiona_Foczka

Dobra, więc już nic nie mówię :)

Spojlerów też nie mogę ujawniać, więc powiem tylko- właśnie za to Matta lubię. Poza tym ostatnio się nawróciłam, znowu podobają mi się blondyni :)

Ale coś w tym jest co nap- Ian ma buźkę jak Joker... A co tam, Raw Raw Go team :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

zaintrygowałas mnie Mattem czyzby miał zmienic sie w wampira?:> :P hehe nie mow nie mów :D

ja tam nie mam scisle okreslonych standardów, musi byc ciastko w moim typie i tyle :P heheh chociaz widze, ze bruneci u mnie góra

Ian cos za bardzo przesadza z mimiką, przedobrzył chlopak ta postac (jak sie serial skonczy to z checia przeczytam ksiazki), chciał demonizmu nadac ale spójrzmy prawdzie w oczy z takiej kreacji tylko Peter Stormare wyszedł obronna reka, a raczej twarzą

( wow wow wow wlasnie weszlam na strone constantina sprawdzic jak sie pisze nazwisko ww aktora i co po tylu latach odkryłam ?! ze Baltazara grał maż Gwen Stefani, ha no prosze zycie cały czas mnie zaskakuje :P )