PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486114}
7,3 4,6 tys. ocen
7,3 10 1 4587
Vampire Knight Guilty
powrót do forum serialu Vampire Knight Guilty

tapety, zdjecia, vid. czemu nas fascynuje, czemu go lubimy. Zapraszam do rozmowy
możliwe spoilery, kontynuacja watku z TB

no drogie panie czas opusic watek TB i przeniesc sie gdzie nasze miejsce:)

Wypasiona_Foczka

To wszystko z miłości, jak mawia moja babcia :)

Ah, wypiłam piwko, a i tak kminię, więc nie jest tak źle ze mną :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Powiedz mi ile ma lat(w książce) ta ciotka ktora sie opiekuje Eleną i jej bratem ?

Wypasiona_Foczka

Mhm, tam chyba nie było dokładnie podane ile ma lat, ale na pewno jest starsza i dojrzalsza, bo ma stałego faceta i jak gdyby roztacza pełną władze rodzicielską. W każdym razie jest jej mało i nie jest ona w ogóle podobna do cioci serialowej.

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

kurczę bo ta serialowa ciocia to na strasznie młodziutka wyglada 25 lat max ile jej dajesz?

Wypasiona_Foczka

Racja, ja nawet bym powiedziała, ze 23. Zresztą po jej zachowaniu się w tym utwierdzam. Ale ogólnie zmiana faktów na plus. tak samo jak brat, nie wiem czy wiesz i chcesz wiedzieć, ale mogę ci coś też sprzedać co dot. jego osoby :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

o ile nie spoiler to sprzedawaj :D

ten teledysk bajerancki, zakochalam sie w tym kolesiu ;)

do rosyjskich piosenek nic nie mam, bo Tatu bardzo lubie słuchac w samochodzie. aaa Jeff, kolesia o imieniu Vitas kojarzysz??? jak nie to zaraz ci cos boskiego zapodam :)

Wypasiona_Foczka

Vitas? Nie, to muszę się chyba wstydzić, bo raczej nadążam za wschodnimi trendami. Dawaj :)
No nie spojler. Ogólnie w książce nie ma brata, a młodsza siostrzyczka Eleny. Więc znowu scenarzyści się postarali nam coś urozmaicić :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

mój idol zawsze jak go slucham to mam ciary w..... wszedzie :D
http://www.youtube.com/watch?v=r3yfFOq_CFQ
http://www.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY&feature=related

musze poszukac jeszcze jednego filmu na ktorym o pokazywał jaka najwyzsza nute umie spiewac :D

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

2 piosenke polecam GŁOSNO słuchac:D szyby draza w domu :D

Wypasiona_Foczka

Nie wiedziałam, że jest taki koleś w Rosji, o takiej barwie głosu.
Ale jak wiadomo, to kraj wielu talentów.

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Kochana, to nie jest aktorka z tłajlajta. Kate jest wykształcona i naprawdę dobrze gra, a tak z ciekawostek to jest kuzynką Gwyneth Paltrow.

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

O Boże, aż się przestrachałam ;-)))

DirtyMefisto

Buhaha, no co Ty. A gdyby nawet, to miała prawo. Ja np. nie znosiłam tak Tiny, czy też Carmen, którą wszyscy się zachwycali :)

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Sorki, ale Kate jest moim "czułym" punktem. Dość już o niej zatem. A jeśli chodzi o oczęta Ian'a, to oczywiście, że to o to chodzi. Toż on ma w oczodołach cały Pacyfik...

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

=hahah a mam pytnie do was

czy L world zaczełyscie ogladac jak House wspomnial ze to lubi ogladac?

Wypasiona_Foczka

Pacyfik? Heheh, jak dla mnie jedynie Bałtyk :) hehehehe Nie, no żarcik, żarcik :)
Nie, serial sprzedała mi kumpela, co jest uczulona na punkcie dyskryminacji płciowej i orientacji :)
Nie oglądałam nigdy Housea od deski, to deski, nie wiedziałam nawet, że coś takiego powiedział :)

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

A wiesz Jeff, w Elkach to mi się jeszcze strasznie Jenny podobała, pomijając rzecz jasna jej pochrzanione jazdy z głową.

DirtyMefisto

Jenny była bardzo hot, ale te jej zjazdy i później humorki i poczucie wyższości mnie dobijały :)
BTW: Najbardziej sexi to ubierała się Alice- bardzo kobieco, ale kurdę, nie lubiłam jej ;/ Za to tenisistkę tak- Diane? Dana? Zapomniałam jak się nazywała ;/

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Mi się jeszcze Papi podobała, ale to tak po całości, była przezabawna! I cała scena meczu koszykówki mnie zabiła!

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Nie, ja zaczęłam oglądać po tym jak szukałam po chomikach ciekawych seriali. Samo wyszło jakoś. A jak House w jednym z odc. powiedział, że zaprasza do siebie na maraton The L Word, tylko, że ogląda bez dźwięki to z kanapy ze śmiechu spadłam... :-))) Do tej pory mnie ten moment zabija.

ocenił(a) serial na 7
DirtyMefisto

własnie o tym momencie pisałam :D

wracajac do Iana to śmiem twierdzic ze oczy ma w kolorze morza w Nicei

http://img6.imageshack.us/img6/7184/p1010784b.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/548/img0057wc.jpg

(zdjecia by foczka ;))

Wypasiona_Foczka

Zazdroszczę Ci :) Takie widoki. No, no, chyba się szarpnę i polecę z Tobą next time :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Jeff wyzej wrzucilam ci linki z Vitasem obejrzyj!! ale pisz podemna bo juz zaczynam sie gubic, tak to jest jak jest 10 watków w 1 rozmowie

ja teraz na wokandzie mam :
w paźdz - Szwecja :D
list - weekend albo w Rzymie albo w Pradze
grudzien- sylw. na Rodos albo Korfu

takze Francja musi poczekac, ale szczerze mówiac, do Nicei raczej nie wróce :/ brudno tam pelno nieletnich prostytutek , ludzie maja wszy!, mnóstwo ruskich nowobogackich i wogole turystow od groma!
Jesli juz bede jechac na poludnie do jakis mniej znanych miejscowosci np. do Montpellier :D tam jest slicznie.

aa patrzylam bilety AF do Nicei kosztuja 600 zł takze nie jest jeszcze tak tragicznie. i moge ci "sprzedac" tani i bardzo fajny nocleg tam :)

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Foka, zdjęcia git! Od 10 lat się wybieram do Francji i jakoś dojechać nie mogę. Byłam już chyba wszędzie w Europie tylko nie tam. Tym bardziej jest to paradoksalne, bo mówię po francusku...

DirtyMefisto

Co jak co. Ale scenami to tam ostro lecieli. BTW: Czy widziałyście Queer as folk?

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Próbowałam, ale nie dałam rady obejrzeć całości. Nie wiem dlaczego. Jakieś to takie zbyt dosadne było. Zabrzmię teraz jak samiec, ale jak widzę 2 bzykających się facetów, to jakoś nie daje rady. Nie ma w tym namiętności, emocjonalności. Jakieś takie to mechaniczne.

Poza tym mam kilku kumpli gejów i jak oni mi opowiadają, co wyprawiają w sypialni, to sami czasem się przyznają, że to jest trochę obrzydliwe...

DirtyMefisto

heheh, ja przeszłam wszystkie sezony, kocham ten serial. właśnie dzięki L i QaF stałam się bardziej tolerancyjna. Do tego Yaoi i dwaj kopulujący mężczyźni stają się nawet bardzo sexi :)
Mimo to, często łapię się na tym, że wzbudza to we mnie pewną instynktowną niechęć ;/ Nie wiem czemu.
Ponadto muszę zaznaczyć, że obcuję z ludźmi wykształconymi, dobrze wychowanymi, a jednak rasistami i ludźmi, którym brak tolerancji. I często ich nie rozumiem, starając się jednak nie przesiąknąć ich często chorymi i niemiłymi tekstami.

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Chyba każda z nas na takich czasem trafia. Ja to nawet niektórych homofobów i ksenofobów z mojego otoczenia lubię, po prostu omijamy niewygodne tematy, bo doskonale wiemy, że się nawzajem do swoich racji nie przekonamy.

A no właśnie "niechęć", to słowo, którego nie mogłam skrystalizować w mojej wypowiedzi, a dokładnie o to mi chodziło.

A hentai to u mnie zupełnie inna "bajka". Tam wszystko możliwe i dozwolone i nic mnie w anime generalnie nie obrzydza.

ocenił(a) serial na 7
DirtyMefisto

oj trzeba wiedziec z kim sie rozmawia i dostosowac sie do jego poziomu intelektualnego. tak jak powiedziałas przy pewnych osobach nie porusza sie niektorych tematow, np z szefem nie rozmawiam o polityce bo i tak wiem ze sie pokłócimy, z rodzicamu nie rozmawiam o mojej sytuacji "uczuciowej" bo rozmowa zaraz schodzi na tory "a kiedy bedziemi miec wnuki"

ja jestem bardzo ale to bardzo tolerancyjna, i w sumie malo co mnie moze zgroszyc, serio. I jesli mam byc szczera to w 25% jestem homoseksualna (jak mówil Kinsey kazdy człowiek w ilus % jest homoseksualny) :)

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Ja się już na temat moich procentów nie wypowiadam, bo jak tak dalej pójdzie to za kilka lat będzie mi już na prawdę wsjo ryba czy facet czy babka ;-) Ale to może jest u mnie kwestia tego, że zakończyłam niedawno dłuuugi, narzeczeński i monogamiczny związek i po prostu teraz się trochę rozszalałam ;-)

DirtyMefisto

A to możliwe, że teraz szalejesz :)
Ja to mam ciągłą chyba awersję do facetów w realu, więc możliwe że w 90% jestem homo.

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

ja nie moglabym byc L bo za duzo jest ciastek na swiecie :D chocby taki Steff :D hehe albo mój Joaquin-Barista :D albo Kriss albo Lucas(nowy nabytek z Paryza:)) ahh nie wspominajac juz o morzu przyjemnosci jakie cie moga spotkac z przypakowymi facetami po kliku ew. po 1 randce;)

Wypasiona_Foczka

Hhehe, Foczka, Ty to nie darmo prawnik jesteś :)

A o Lucasie, to za bardzo się nie pochwaliłaś :) FOCH :)

Jeffrey_Goines

Foczka. jeżeli nie piszesz o Lucasie tak długo, to spuszczę Ci lanie :)

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

hehe po czym to stwierdzasz? :P

hehe widocznie zapomnialam :D pewnego dnia po poludniu bylysmy z przyjaciolka tak zmeczone ze rozłozyłysmy sie na trawniczku na Placu Inwalidów. lezalysmy patrzyłysmy w chmrki robiłysmy foty i w koncu nasza uwage skupilysmy na 2 panach ktorzy grali w piłkę ;) z nudów zaczełysmy im foty pstrykac:) poczatkowo panowie grali w koszulkach ale jak zobaczyli ze 2 gorace dupy (tj my) robimy im zdjecia zdjeli koszulki i prezyli swoje 4-paki do fot

w koszulkach daleko od nas ;)
http://img35.imageshack.us/img35/5675/p1010671n.jpg
i juz bez coraz blizej nas grali hehehe
http://img9.imageshack.us/img9/6035/p1010692v.jpg

po chwili ja sie znudzilam robieniem zdjec i sie polzylam plecami do nich, nagle bach obrywam (zupełnie przypadkiem ;)) piłką. przybiega kolega (Lucas to ten w niebieskich spodnekach) i pyta sie czy nic mi sie nie stało... czy cos mnie nie boli ..... lalalalla :D ja mu mówie ze mój "francuska jest kiepska" :P a on na to spoko bo dobrze mówi po angielsku, na co ja juz w myslach (yeah bejbi jestes mój) posiedzielismy pogadalismy we 4 troche i wieczorkiem umowilam sie z Lucasem na wino :D a potem ^_^ (jackpot!) reszta opowiesci po 24 :P hehe

potem jeszcze spotkalismy sie dzien przed odlotem a teraz mailujemy sobie poza wydaje fortune na SMS bo kurcze sle co i raz sms do szwecji a teraz mi francja doszla :D heheh i znów przypomina mi sie pan Kleks " w kazdym porcie, wiadomo, dziewczyna ;P "

Wypasiona_Foczka

jaaa, cisteczko! mniami, mnami, szczerze piszę. lubię takich wiecznych chłopców. no, no, a nie mówiłam, żeś piękna :)

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

No ja też nie mogłabym być L. Dobra pytka od czasu do czasu nie jest zła ;-)

DirtyMefisto

Jak jest dobra, to nawet ja nie pogardzę :) buahahah

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Przejdzie Ci, mam nadzieję. Ja miałam epizody homo już jako 15 latka, ale jeszcze nie poszłam na całość z dziewczyną. Jakoś się nie złożyło :-/ Mnie to dziwi to, że ja po zerwaniu w ogóle nie mam awersji do facetów. No ale to pewnie dlatego, że się z nimi zawsze świetnie dogadywałam.

DirtyMefisto

To nie miejsce na zwierzanie, dlatego skwituję siebie jednym zdaniem: jestem dziwną osobą :) Ale to chyba da się zauważyć :)

U mnie laski w podstawówce, też miały odskoki, ale nigdy w nich nie brałam udziału ;)

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Wiesz tu nie chodzi mi o porównywanie swoich wadżejedżej ani nic w tym sensie... Się po prostu z kumpelą przecałowałyśmy i tyle. Ale ona doszła do wniosku, że to nie dla niej, a ja, że raz na jakiś czas, czemu nie?

DirtyMefisto

A to ja miałam właśnie większy profesjonalizm na myśli, a nie dziecinną ciekawość. I wiem o co Ci chodzi.
Ale dam sobie rękę uciąć, że nie jeden raz ktoś wziął mnie za lesbijkę :) Czasami dziwnie się zachowuje :)

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Kochana! Jak ogoliłam głowę (i kto tu jest dziwny?), to co drugi facet myślał, że jestem les...

DirtyMefisto

A to szacunek ludzi ulicy. Rili. Ale, łyse laski też są sexi, więc wierzę, że CI pasowało. Rozumiem, że wynikało to też z Twoich upodobań.

Wypasiona_Foczka

W ogóle pozwoliłam sobie troszkę pomyśleć i jeżeli to nie problem, to zakłam, że Foczka jest:
Bliźniakiem/Wodnikiem, ew. druga grupa: Waga/Strzelec. Jak nie trafiłam, to od razu napisz :)

Co do Dirty, mam za mało danych :) Ale pokminię :)

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Kmiń, ale ja na Ciebie też mam typ. Bo tylko z 3 znakami-dziewczynami się dogaduję.

A łysa głowa to była zemsta na moim facecie... Ale tak mi się spodobało, że 3 lata chodziłam na krótkiego jeżyka.

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Ja Fokę strzelam Waga albo Byk.

ocenił(a) serial na 7
Jeffrey_Goines

Jeff jak mozesz przeciez pisalam ze niedawno(koniec sierpnia) mialam urodziny ! 4 czy 5 dni po Alexie S.

Panna jestem :P ale nie wiem po co ci to i czemu obstawiałas tamte znaki

Wypasiona_Foczka

A widzisz, przesadziłam, za co bardzo przepraszam, w końcu faktycznie mi to na tacy podałaś ;/ Nie wiem czemu, tak sobie to teraz to rozrysowałam :)
(głupek)

Jeffrey_Goines

BTW: nigdy bym nie obstawiła panienki :) taka nietypowa panienka jesteś :)