tapety, zdjecia, vid. czemu nas fascynuje, czemu go lubimy. Zapraszam do rozmowy
możliwe spoilery, kontynuacja watku z TB
no drogie panie czas opusic watek TB i przeniesc sie gdzie nasze miejsce:)
To wszystko z miłości, jak mawia moja babcia :)
Ah, wypiłam piwko, a i tak kminię, więc nie jest tak źle ze mną :)
Powiedz mi ile ma lat(w książce) ta ciotka ktora sie opiekuje Eleną i jej bratem ?
Mhm, tam chyba nie było dokładnie podane ile ma lat, ale na pewno jest starsza i dojrzalsza, bo ma stałego faceta i jak gdyby roztacza pełną władze rodzicielską. W każdym razie jest jej mało i nie jest ona w ogóle podobna do cioci serialowej.
kurczę bo ta serialowa ciocia to na strasznie młodziutka wyglada 25 lat max ile jej dajesz?
Racja, ja nawet bym powiedziała, ze 23. Zresztą po jej zachowaniu się w tym utwierdzam. Ale ogólnie zmiana faktów na plus. tak samo jak brat, nie wiem czy wiesz i chcesz wiedzieć, ale mogę ci coś też sprzedać co dot. jego osoby :)
o ile nie spoiler to sprzedawaj :D
ten teledysk bajerancki, zakochalam sie w tym kolesiu ;)
do rosyjskich piosenek nic nie mam, bo Tatu bardzo lubie słuchac w samochodzie. aaa Jeff, kolesia o imieniu Vitas kojarzysz??? jak nie to zaraz ci cos boskiego zapodam :)
Vitas? Nie, to muszę się chyba wstydzić, bo raczej nadążam za wschodnimi trendami. Dawaj :)
No nie spojler. Ogólnie w książce nie ma brata, a młodsza siostrzyczka Eleny. Więc znowu scenarzyści się postarali nam coś urozmaicić :)
mój idol zawsze jak go slucham to mam ciary w..... wszedzie :D
http://www.youtube.com/watch?v=r3yfFOq_CFQ
http://www.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY&feature=related
musze poszukac jeszcze jednego filmu na ktorym o pokazywał jaka najwyzsza nute umie spiewac :D
Nie wiedziałam, że jest taki koleś w Rosji, o takiej barwie głosu.
Ale jak wiadomo, to kraj wielu talentów.
Kochana, to nie jest aktorka z tłajlajta. Kate jest wykształcona i naprawdę dobrze gra, a tak z ciekawostek to jest kuzynką Gwyneth Paltrow.
Buhaha, no co Ty. A gdyby nawet, to miała prawo. Ja np. nie znosiłam tak Tiny, czy też Carmen, którą wszyscy się zachwycali :)
Sorki, ale Kate jest moim "czułym" punktem. Dość już o niej zatem. A jeśli chodzi o oczęta Ian'a, to oczywiście, że to o to chodzi. Toż on ma w oczodołach cały Pacyfik...
=hahah a mam pytnie do was
czy L world zaczełyscie ogladac jak House wspomnial ze to lubi ogladac?
Pacyfik? Heheh, jak dla mnie jedynie Bałtyk :) hehehehe Nie, no żarcik, żarcik :)
Nie, serial sprzedała mi kumpela, co jest uczulona na punkcie dyskryminacji płciowej i orientacji :)
Nie oglądałam nigdy Housea od deski, to deski, nie wiedziałam nawet, że coś takiego powiedział :)
A wiesz Jeff, w Elkach to mi się jeszcze strasznie Jenny podobała, pomijając rzecz jasna jej pochrzanione jazdy z głową.
Jenny była bardzo hot, ale te jej zjazdy i później humorki i poczucie wyższości mnie dobijały :)
BTW: Najbardziej sexi to ubierała się Alice- bardzo kobieco, ale kurdę, nie lubiłam jej ;/ Za to tenisistkę tak- Diane? Dana? Zapomniałam jak się nazywała ;/
Mi się jeszcze Papi podobała, ale to tak po całości, była przezabawna! I cała scena meczu koszykówki mnie zabiła!
Nie, ja zaczęłam oglądać po tym jak szukałam po chomikach ciekawych seriali. Samo wyszło jakoś. A jak House w jednym z odc. powiedział, że zaprasza do siebie na maraton The L Word, tylko, że ogląda bez dźwięki to z kanapy ze śmiechu spadłam... :-))) Do tej pory mnie ten moment zabija.
własnie o tym momencie pisałam :D
wracajac do Iana to śmiem twierdzic ze oczy ma w kolorze morza w Nicei
http://img6.imageshack.us/img6/7184/p1010784b.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/548/img0057wc.jpg
(zdjecia by foczka ;))
Jeff wyzej wrzucilam ci linki z Vitasem obejrzyj!! ale pisz podemna bo juz zaczynam sie gubic, tak to jest jak jest 10 watków w 1 rozmowie
ja teraz na wokandzie mam :
w paźdz - Szwecja :D
list - weekend albo w Rzymie albo w Pradze
grudzien- sylw. na Rodos albo Korfu
takze Francja musi poczekac, ale szczerze mówiac, do Nicei raczej nie wróce :/ brudno tam pelno nieletnich prostytutek , ludzie maja wszy!, mnóstwo ruskich nowobogackich i wogole turystow od groma!
Jesli juz bede jechac na poludnie do jakis mniej znanych miejscowosci np. do Montpellier :D tam jest slicznie.
aa patrzylam bilety AF do Nicei kosztuja 600 zł takze nie jest jeszcze tak tragicznie. i moge ci "sprzedac" tani i bardzo fajny nocleg tam :)
Foka, zdjęcia git! Od 10 lat się wybieram do Francji i jakoś dojechać nie mogę. Byłam już chyba wszędzie w Europie tylko nie tam. Tym bardziej jest to paradoksalne, bo mówię po francusku...
Próbowałam, ale nie dałam rady obejrzeć całości. Nie wiem dlaczego. Jakieś to takie zbyt dosadne było. Zabrzmię teraz jak samiec, ale jak widzę 2 bzykających się facetów, to jakoś nie daje rady. Nie ma w tym namiętności, emocjonalności. Jakieś takie to mechaniczne.
Poza tym mam kilku kumpli gejów i jak oni mi opowiadają, co wyprawiają w sypialni, to sami czasem się przyznają, że to jest trochę obrzydliwe...
heheh, ja przeszłam wszystkie sezony, kocham ten serial. właśnie dzięki L i QaF stałam się bardziej tolerancyjna. Do tego Yaoi i dwaj kopulujący mężczyźni stają się nawet bardzo sexi :)
Mimo to, często łapię się na tym, że wzbudza to we mnie pewną instynktowną niechęć ;/ Nie wiem czemu.
Ponadto muszę zaznaczyć, że obcuję z ludźmi wykształconymi, dobrze wychowanymi, a jednak rasistami i ludźmi, którym brak tolerancji. I często ich nie rozumiem, starając się jednak nie przesiąknąć ich często chorymi i niemiłymi tekstami.
Chyba każda z nas na takich czasem trafia. Ja to nawet niektórych homofobów i ksenofobów z mojego otoczenia lubię, po prostu omijamy niewygodne tematy, bo doskonale wiemy, że się nawzajem do swoich racji nie przekonamy.
A no właśnie "niechęć", to słowo, którego nie mogłam skrystalizować w mojej wypowiedzi, a dokładnie o to mi chodziło.
A hentai to u mnie zupełnie inna "bajka". Tam wszystko możliwe i dozwolone i nic mnie w anime generalnie nie obrzydza.
oj trzeba wiedziec z kim sie rozmawia i dostosowac sie do jego poziomu intelektualnego. tak jak powiedziałas przy pewnych osobach nie porusza sie niektorych tematow, np z szefem nie rozmawiam o polityce bo i tak wiem ze sie pokłócimy, z rodzicamu nie rozmawiam o mojej sytuacji "uczuciowej" bo rozmowa zaraz schodzi na tory "a kiedy bedziemi miec wnuki"
ja jestem bardzo ale to bardzo tolerancyjna, i w sumie malo co mnie moze zgroszyc, serio. I jesli mam byc szczera to w 25% jestem homoseksualna (jak mówil Kinsey kazdy człowiek w ilus % jest homoseksualny) :)
Ja się już na temat moich procentów nie wypowiadam, bo jak tak dalej pójdzie to za kilka lat będzie mi już na prawdę wsjo ryba czy facet czy babka ;-) Ale to może jest u mnie kwestia tego, że zakończyłam niedawno dłuuugi, narzeczeński i monogamiczny związek i po prostu teraz się trochę rozszalałam ;-)
A to możliwe, że teraz szalejesz :)
Ja to mam ciągłą chyba awersję do facetów w realu, więc możliwe że w 90% jestem homo.
ja nie moglabym byc L bo za duzo jest ciastek na swiecie :D chocby taki Steff :D hehe albo mój Joaquin-Barista :D albo Kriss albo Lucas(nowy nabytek z Paryza:)) ahh nie wspominajac juz o morzu przyjemnosci jakie cie moga spotkac z przypakowymi facetami po kliku ew. po 1 randce;)
Hhehe, Foczka, Ty to nie darmo prawnik jesteś :)
A o Lucasie, to za bardzo się nie pochwaliłaś :) FOCH :)
hehe po czym to stwierdzasz? :P
hehe widocznie zapomnialam :D pewnego dnia po poludniu bylysmy z przyjaciolka tak zmeczone ze rozłozyłysmy sie na trawniczku na Placu Inwalidów. lezalysmy patrzyłysmy w chmrki robiłysmy foty i w koncu nasza uwage skupilysmy na 2 panach ktorzy grali w piłkę ;) z nudów zaczełysmy im foty pstrykac:) poczatkowo panowie grali w koszulkach ale jak zobaczyli ze 2 gorace dupy (tj my) robimy im zdjecia zdjeli koszulki i prezyli swoje 4-paki do fot
w koszulkach daleko od nas ;)
http://img35.imageshack.us/img35/5675/p1010671n.jpg
i juz bez coraz blizej nas grali hehehe
http://img9.imageshack.us/img9/6035/p1010692v.jpg
po chwili ja sie znudzilam robieniem zdjec i sie polzylam plecami do nich, nagle bach obrywam (zupełnie przypadkiem ;)) piłką. przybiega kolega (Lucas to ten w niebieskich spodnekach) i pyta sie czy nic mi sie nie stało... czy cos mnie nie boli ..... lalalalla :D ja mu mówie ze mój "francuska jest kiepska" :P a on na to spoko bo dobrze mówi po angielsku, na co ja juz w myslach (yeah bejbi jestes mój) posiedzielismy pogadalismy we 4 troche i wieczorkiem umowilam sie z Lucasem na wino :D a potem ^_^ (jackpot!) reszta opowiesci po 24 :P hehe
potem jeszcze spotkalismy sie dzien przed odlotem a teraz mailujemy sobie poza wydaje fortune na SMS bo kurcze sle co i raz sms do szwecji a teraz mi francja doszla :D heheh i znów przypomina mi sie pan Kleks " w kazdym porcie, wiadomo, dziewczyna ;P "
jaaa, cisteczko! mniami, mnami, szczerze piszę. lubię takich wiecznych chłopców. no, no, a nie mówiłam, żeś piękna :)
Przejdzie Ci, mam nadzieję. Ja miałam epizody homo już jako 15 latka, ale jeszcze nie poszłam na całość z dziewczyną. Jakoś się nie złożyło :-/ Mnie to dziwi to, że ja po zerwaniu w ogóle nie mam awersji do facetów. No ale to pewnie dlatego, że się z nimi zawsze świetnie dogadywałam.
To nie miejsce na zwierzanie, dlatego skwituję siebie jednym zdaniem: jestem dziwną osobą :) Ale to chyba da się zauważyć :)
U mnie laski w podstawówce, też miały odskoki, ale nigdy w nich nie brałam udziału ;)
Wiesz tu nie chodzi mi o porównywanie swoich wadżejedżej ani nic w tym sensie... Się po prostu z kumpelą przecałowałyśmy i tyle. Ale ona doszła do wniosku, że to nie dla niej, a ja, że raz na jakiś czas, czemu nie?
A to ja miałam właśnie większy profesjonalizm na myśli, a nie dziecinną ciekawość. I wiem o co Ci chodzi.
Ale dam sobie rękę uciąć, że nie jeden raz ktoś wziął mnie za lesbijkę :) Czasami dziwnie się zachowuje :)
Kochana! Jak ogoliłam głowę (i kto tu jest dziwny?), to co drugi facet myślał, że jestem les...
A to szacunek ludzi ulicy. Rili. Ale, łyse laski też są sexi, więc wierzę, że CI pasowało. Rozumiem, że wynikało to też z Twoich upodobań.
W ogóle pozwoliłam sobie troszkę pomyśleć i jeżeli to nie problem, to zakłam, że Foczka jest:
Bliźniakiem/Wodnikiem, ew. druga grupa: Waga/Strzelec. Jak nie trafiłam, to od razu napisz :)
Co do Dirty, mam za mało danych :) Ale pokminię :)
Kmiń, ale ja na Ciebie też mam typ. Bo tylko z 3 znakami-dziewczynami się dogaduję.
A łysa głowa to była zemsta na moim facecie... Ale tak mi się spodobało, że 3 lata chodziłam na krótkiego jeżyka.
Jeff jak mozesz przeciez pisalam ze niedawno(koniec sierpnia) mialam urodziny ! 4 czy 5 dni po Alexie S.
Panna jestem :P ale nie wiem po co ci to i czemu obstawiałas tamte znaki
A widzisz, przesadziłam, za co bardzo przepraszam, w końcu faktycznie mi to na tacy podałaś ;/ Nie wiem czemu, tak sobie to teraz to rozrysowałam :)
(głupek)