Dobra, może to durne, ale co tam. Oryginalna "Violetta" kończy się dziś.Dobra wiem, w Polsce
będzie już za dwa tygodnie, ale chciałam podziękować wszystkim za obecność na tym forum.
Tych którzy są tu dłużej, lub krócej, tym kórych znam lepiej i gorzej. POZDRAWIAM wszystkich
i CAŁUJĘ :) Mam nadzieję ,że nikt nie odejdzie od nas i nadal będziemy Filmewbową rodzinką
Violetty :)
W szczególności chciałabym pozdrowić:
Ewę, Sarę, Magdę i Julkę ,Sebka ,Kingę, Zuzie, Majkę i resztę za to , że po prostu jesteście :3
<3
PS Nie nie odchodzę od was :D
Ps2 Kocham tą piosenkę <3 http://www.youtube.com/watch?v=2ZQS7INPDP4
No kurczę, to wybieraj imiona ze mną, a nie nazywasz i mi nawet nie powiesz jak! ~M.
Swet_Raspberry: Martyna
Andrestociacho: Sylwia
Derylpl: Patryk
Violetowa: Wiola
Zielona: Adrianna - Ada
Izzie: Ola
Majka: Dominika
Emis: Emilia - Szynszyl
Sissi_Annie_Romy: Ania
Bangie: Aleksandra
Crazy: Monika
Luu: Kinga
Violetta_fan: Paulina
lovecupcakes: Baśka
esteckiewicz: Ewa
One_Direction: Marysia
destiny: Monika
wesolutkabardzo: Hania
Nysia: Paulina
LuLuComello: Liliana
i_love_it: Monika
Masz, zapisz sobie :D Nie żeby to były nasze dzieci wszystkie ^^
Nie ma mowy nie podam :-). Muszę pozostać tajemnicza jak Batman :-). Potrzymam cię w niepewności :-)
Właśnie chciałam zapytać, czy to nasze dzieci :D
Ah, jak my się znamy. Ty każdego się pytasz jak się nazywa?
A teraz najtrudniejsze zadanie... Jak ja się nazywam? ~M.
Jakoś na M (wnioskuję po literce przy wiadomości) ale nie jestem pewna... Nie chcę się ośmieszyć... :(
No dobra, nazywasz się Magda F. nawet znam nazwisko dzięki komentarzowi "dobre dupy" jeżeli wiesz o co mi chodzi...
Hahaha, nie wiem czemu, ale jak mnie gdzieś nie ma to później ludzie móią, że było dziwnie cicho i spokojnie - nie wiem czy to dobrze o mnie świadczy :D
Wczoraj zasypiałam, oczy mi się tak kleiły, że mi literki skakały przed oczami. Ale dzisiaj oglądam :D
A co Martyno, chciałabyś żebym Ciebie nie pamiętała? ;> Nie no, to jest tylko skopiowany spis ludności filmwebowej, który stworzyłam... A później się nauczyłam po prostu ^^ Tylko nie chciało mi się pisać to ctr+c ctr+v i gotowe ^^
Nie wręcz przeciwnie ;) Ja bym sie nauczyła, ale teraz codziennie kartkówka i co tydzień sprawdzian. Jeszcze w głowie bym imiona miała... Chyba bym zwariowała :P
no to jest taki smutny moment i jak gadałam wczoraj z siostrą przez skypa to jej wysłałam żeby sobie popatrzyła jak on ładnie płacze, a ona powiedziała tylko "No ładnie, ładnie..." xD
Trzeba nauczyć się z tym żyć ;c Mogę płakać razem z Tobą. Chcesz chusteczkę? ~M.