Dobra, może to durne, ale co tam. Oryginalna "Violetta" kończy się dziś.Dobra wiem, w Polsce
będzie już za dwa tygodnie, ale chciałam podziękować wszystkim za obecność na tym forum.
Tych którzy są tu dłużej, lub krócej, tym kórych znam lepiej i gorzej. POZDRAWIAM wszystkich
i CAŁUJĘ :) Mam nadzieję ,że nikt nie odejdzie od nas i nadal będziemy Filmewbową rodzinką
Violetty :)
W szczególności chciałabym pozdrowić:
Ewę, Sarę, Magdę i Julkę ,Sebka ,Kingę, Zuzie, Majkę i resztę za to , że po prostu jesteście :3
<3
PS Nie nie odchodzę od was :D
Ps2 Kocham tą piosenkę <3 http://www.youtube.com/watch?v=2ZQS7INPDP4
Dobrze, dobrze, bądź spokojna. Wszystko będzie dobrze. Oddychaj sobie spokojnie. ~M.
policzyłam od 1 do 10 i już jest lepiej ale nadal ta sytuacja jest w mojej głowie ;( co mam zrobić ?
Jakoś z tobą nigdy okazjii gadać jak dobrze pamiętam :<<<<<<<<<<<<
Ola przperasza :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Jak mogłaś zapomnieć o Karolince? Karolinka jest cudowna!
Nie martw się - ja Cię pozdrawiam ;) ~M.
Nie pomyślałam, a jeszcze Karolinka pomyśli, że jej nie kochamy, a to nie prawda. Patrzcie jak ją zdołowałyśmy, dziś jej na filmwebie nie było ;c ~M.
Jestem tego pewna. Na dodatek widzę, że jest online! Karolino, nie zamykaj się w sobie. ~M.
Hehehe XD Była, bo gadałyśmy razem niedawno o dzisiejszym odcinku w innym temacie, bodajże ":)", a teraz w tym samym temacie z Kecią gada XDD
Nie no i mnie ignorują, a mi Kecia nie odpisuje. Karolino, już Cię nie pozdrawiam. ~M.
Tak, zauważą mnie. Już ja pamiętam jak pisałyśmy o moim kocie i zaczęły rozmawiać tylko we dwie. Będę "strzelać focha". ~M.
Od teraz ty Ewo stajesz się moją ulubienicą, niech wiedzą co tracą.
Dobra, mi coś dzisiaj odbija, ale trzeba będzie z tym żyć, że ja mogę mieć takie wahania nastroju, ale to z powodu, że czekam na wielki pocałunek Marcesci i jak mi go nie dadzą to będę miała depresję.
Jaki mję zaszczyt kopnął! XD
Czekam na Marcescę i Femiłę. Jak nie będzie któregoś z tych parringów to idę mieć deprechę razem z Tobą.
Ok, zgłosimy się razem do psychologa, ale nie do Sary, bo pamiętaj - ona jest naszym wrogiem numer jeden i jej nie lubimy <obgaduje Sarę myśląc, że jej nie przeczyta> ~M.
No tak! Poddajmy się hipnozie! Daj link do odcinka, bo ja nie mam, proszę ;) ~M.
http://www.rapifutbol.com/2010/04/disney-channel-latino-en-vivo-online.html właśnie coś mi się zacięło :C A nie, już działa :D
Ola jestem i przpraszam :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((( :ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Nie masz się co martwić i tak po hiszpańsku nie oglądam, nie umiem :( Postaram sie, aby ta strona mi się nie znudziła tak jak wszystkie poprzednie na których sie udzielałam. I dziękuje, ja również cię pozdrawiam :*
Ej, uspokójmy się. Wiem, wzniosła okazje, ale świat się nie kończy. Nie wiem jak wy, ale ja dalej będę wpadać na forum. Choćby tylko po to, by was wszystkich spotkać. Kto inny wymyśliłby Leomasa, Pabloria, etc.? Z kim będę kibicować Germangie (Dzięki Skailes, Crazy12 i inni - przepraszam, ale mam mega kiepską pamięć do loginów :D) i Caxi ( dzięki Sebek :D)? Myślmy optymistycznie - czekamy na 3 sezon :D Pozdrawiam - B.