Dobra, może to durne, ale co tam. Oryginalna "Violetta" kończy się dziś.Dobra wiem, w Polsce
będzie już za dwa tygodnie, ale chciałam podziękować wszystkim za obecność na tym forum.
Tych którzy są tu dłużej, lub krócej, tym kórych znam lepiej i gorzej. POZDRAWIAM wszystkich
i CAŁUJĘ :) Mam nadzieję ,że nikt nie odejdzie od nas i nadal będziemy Filmewbową rodzinką
Violetty :)
W szczególności chciałabym pozdrowić:
Ewę, Sarę, Magdę i Julkę ,Sebka ,Kingę, Zuzie, Majkę i resztę za to , że po prostu jesteście :3
<3
PS Nie nie odchodzę od was :D
Ps2 Kocham tą piosenkę <3 http://www.youtube.com/watch?v=2ZQS7INPDP4
Nie Majkę, tylko Dominikę! Szanujmy ją. To wspaniały człowiek!
I dziękuje za pozdrowienie, też mogę Cię pozdrowić. ~M.
Ależ proszę bardzo! Już myślałam, że nikt nie zauważy, że go tak wyróżniłam. Mojawypowiedź to żadne wyróżnienie, ale co tam. ;) ~M.
Ja twoje imię też zapamiętałam, choć wkurza mnie, że masz tu Majka, bo mnie mylisz. :P ~J
Jak sie gdzies loguje czy cos to nigdy nie nazywam sie dominika tylko wymyslam jakies inne imie:)
Ehhhh, co my będziemy robić zanim wyemitują 3 sezon? :(( Oczywiście, że bd nadal filmwebową rodzinką! :)
Będziemy oglądać 2 sezon po PL. Sądzę, że to potrwa do czerwca, a spodziewam się 3 sezonu na początku przyszłego roku szkolnego (najwcześniej...)
To macie taką długą nazwę profilu?
Ja idę na bio-chem albo mat-fiz. Jeszcze nie wiem. ~M.
tak :3 dziwne to jest troszkę ale tak.. mamy 4 przedmioty.
podziwiam, ze wybierasz takie przedmioty jak chemia czy fizyka *o*
mam nadzieje, ze sie dostaniesz tam gdzie będziesz chciała :3
Mam jeszcze przed sobą większość drugiej gimnazjum, trzeciej i dopiero wtedy będę się bać czy dostanę się. Jestem dopiero w drugiej klasie. ~M.
Ale ja myślę, że chciałabym być lekarzem. Nie martw się o mnie - nie jestem tak w świecie NDiNZ, że myślę, że jak zostanę lekarzem to będę pracować z Adasiem. Co to to nie. ~M.
Na pewno? XDD Żart :P
Na pewno w jak będziesz pracować w szpitalu znajdziesz takiego Adasia... chociaż czekaj! Taki Adaś jest jeden wyjątkowy. Ale zawsze można próbować szukać :D
Haha, ja chciałam kiedyś zostać archeologiem, bo zakochałam się w filmach o Indianie Jonesie. Ta miłość trzyma mnie do dzisiaj, ale nie aż do tego stopnia, bym miała iść na archeologię XD
Jestem straszna, wiem, ale muszę się do tego przyznać. Nigdy nie oglądałam Indiana Jones. Ja będę ginekologiem, może to ohydne, ale i tak nim będę. Taka pasja. ~M.
Rozumiem, akurat w przypadku kobiet uważam to za niezbyt ohydne, ale jeśli chodzi o facetów-ginekologów... bez komentarza XD
Moje plany zmieniały się kiedyś jak kalejdoskop pod wpływem każdego obejrzanego filmu, chciałam być między innymi Jamesem Bondem w spódnicy albo jedną z Marines XD
Ostatnio to przystopowało, teraz jest mi bliżej do doktor Brennan z "Kości" niż do Indiany, chociaż historię też lubię XD
A ty chcesz też być lekarzem? Jakaś konkretna specjalizacja, bo jak widzisz ja już mam wszystko zaplanowane. ~M.
Nie chcę być lekarzem, za bardzo mi się ręce trzęsą :D
Tak szczerze, to serio nie wiem jeszcze gdzie chcę iść. Coś z biol-chemem związanego. Ewentualnie skandynawistyka XDD
Jest teraz na rynku tyle środków z podwójną czy potrójną dawką magnezu, że będzie dobrze i Ci pomoże :D
No miejmy nadzieję, wydaje mi się, że jest lepiej, ale to tylko wydaje się chyba. Najwyżej lekarzem nie będę. ~M.
W południa będę dentystą, z rana prawnikiem, a popołudniu nauczycielem języka angielskiego.
Na jakies str oglodacie odc ?
Musi to być straszne przeżycie. Opowiedz nam coś o tym więcej.
PS Kto to Kinga? ~M.