Jakaś ostatnio była dyskusja , która z nich lepsza.
Która waszym zdaniem ?
Napiszcie jakieś sensowne argumenty
9. Ideały się łączą
10. Clara jest lepsza od Martiny.
Dobra ... Beznadziejne te 2 ostatnie, ale co tam ! :D
Dziękuje :D
Zaraz Violka leci. Będzie Angie trzeba się cieszyć. Gesmeraldę przetrwamy.
Tylko nie wiem czy mój kochanu tatuś nie zechce teraz robić pierogów.
Ależ pocieszenie ! Jeremiangie + ładna Angie. W sumie ... Ona zawsze ślicznie wygląda :D XD
Miłego oglądania. Ja idę trochę horrory pooceniać, bo zaniedbałam mój profil :D
Jak Tinka wyglądałaby "bez makijażu"? Odpowiadam: https://pbs.twimg.com/media/BeK-Q6ICUAAH32n.jpg :D
Jprdl. chyba Wam się nudzi bez tej szkoły! Żeście wypracowania napisały, że szok ^^
Clara.
Ja nie mam jeszcze ferii, ale nie poszłam do szkoły.
Nie będę wychodzić, gdy na dworze jest tak zimno... xD
WTF?! o.O Mama by mi za nic nie pozwoliła w domu zostac, bo jest zimno xD
A w lutym ma być -20 stopni
Zazdroszczę ;( Mi ostatnio cudem pozwoliła zostać, bo byłąm przeziębiona,a głowa mnie nawalała
Dobre i tyle! :)
Nauczycielka plastyki każe robić nam jakieś prace na temat starożytnej Grecji.
Powiedziała, że mogą to być tarcze, miecze - coś w tym stylu.
Ciekawe ma pomysły, nie powiem. xD
Po pierwsze, mama ci pozwoliła nie iść do szkoły, przez takie coś. Mnie mama nawet by kazała, jakbym bardzo ciężko chora była (poważnie, mówiła, że da mi tylko zastrzyk, cytuję "w dupę i po sprawie") xD
Po drugie, ja nie mam plastyki w szóstej :/
Po trzecie, a test? :P
Oj no jaki, Juleczko? Mama mnie nim od września męczy, a ja go będe miała 1 kwietnia- w Prima Aprillis i urodziny mjego męża oraz dzień po moich urodzinach (bo my jesteśmy tacy podobni) :P
Już wiesz? Czy może bardziej przybliżyć?
Pff... Ja to już chyba z 576528 takich testów zrobiłam xD To Tobie nauczyciele nie gadają o tym codziennie? Fajnie sie masz *o*
TEŚCIE SZÓSTOKLASISTY! Julio, jak chcesz mieć dobrą pracę, to lepiej się przyłóż do nauki, bo menelem spod Biedronki zostaniesz, albo pieniądze pod kościołem po mszy będziesz zbierała. xD
Twoje zachowanie jest karygodne! :PP
Każdy mnie lubi, więc się nie dziwę.
A tak na poważnie, to ja ciebie też. <3 :D
Skromność, normalnie jak u Sebka :P
No ja wiem, wiem ♥ Taka kochana jesteś ♥
Komputer podkreślił mi "Sebka" xD
No właśnie. Wszystko przez niego :P
Moja recepta: nie czytaj jego wypowiedzi ;D
Mam nadzieję, że pomorze! :P
Też jeszcze nie mam ferii. xD Ostatni termin mi przypadł. :D Ja tak dobrze nie mam, jak Julia, że mogę sobie nie iść bo zimno. Muszę chodzić i to na piechotę. Lajf is brutal.
Ile masz do szkoły? Ja też chodzę na piechotę, od pierwszej podstawówki. I zawsze ok. 1.5/2 km :D
Cóż, ja nie mam aż tak daleko. Tak sobie narzekam. Ale muszę zawsze zapieprzać, bo późno wychodzę. Jakieś 900m? Coś takiego. Do podstawówki miałam nawet nie 100m. Bosz, pamiętam, jak nie chciałam iść do szkoły. :D Babcia mnie zawsze zaprowadzała i siedziała na korytarzu, bo się bałam "sama" w szkole zostać. :D
Biedactwo. Dla mojej mamy każda wymówka jest dobra, żebym została w domu i zrobiła obiad. ;D "Bo w tej szkole i tak cię niczego nowego nie nauczą..."
Ja bardzo chętnie! UWielbiam gotować, piec itd. I miliard razy wolę to niż chodzić do psychiatryka zwanego szkołą.
No widzisz, wychodzi na to, że mam bardzo dobrą mamę ;D Sama mi czasem proponuje, żebym nie szła do szkoły.
Mój tata rok temu mnie na tydzień zostawił w domu, bo miał urlop w pracy i mu się samemu nie chciało siedzieć. Chętnie go wypożyczę :D
Ja mam wrażenie, że z niektórych lekcji wychodzę jeszcze głupsza niż na nie weszłam. xD