Czym sobie na to zasłużyliśmy? Dlaczego nam to zrobili?! Nie macie pojęcia jak cierpię po tym co
się stao Germangie. Byłam pewna, że na koniec ich połączą. Miałam nadzieję do tej ostatniej
chwili, że gdzieś tam w tłumie będzie Ona. Gdy German grał na pianinie. Do ostatniej sekundy
wierzyłam, że jeszcze ją zobaczymy. Dlaczego zrobili im to? Dlaczego nie połączyli ich na koniec!
Miało być tak pięknie. Od pierwszego odcinka czułam, że na koniec będą razem. A tu co! Angie tak
po prostu sobie wyjechała. Zostawiła Germana. Zostawiła Violettę. Nie mówię, że ją lubię. Jest
strasznie wkurzająca i w sumie miała gdzieś, że jej ciocia wyjechała, ale German co ja mówię,
jego też nie lubię. Zabawiał się jej uczuciami. Ale w głębi serca ją kochał. A ona jego. Myślałam,
wierzyłam, że na koniec wybaczą sobie wszystko, a German uklęknie i wyzna, że ją kocha.
"Angie, no te vayas, por favor. Tu eres todo para mi. Esta vida no es vida sin ti. Te amo. Con
todo mi alma."
Tak trudno?! Nie, już nawet nie prosze o tyle. Prosiłam tylko, żeby jej twarz była gdzieś wsród
widowni na finale, nawet Clari nic nie musiała mówić, tyl;ko tam być. Naprawdę by mnie to
uszczęśliwiło! Czy proszę o wiele? Nie wydaje mi się.
Nie mogę uwierzyć, że to wszystko ot tak przepadło.
mi też każdy mówi, że jestem piękna. Może taka nasza natura, V-lovers, aby być pięknymi? ~J
zresztą po angielskim to zrobię, bo nawet chyba zdjęć nie mam na lapie za bardzo nowych ~J
Masz linka http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Poka%C5%BCmy+si%C4% 99+%3A%29,2282629 ;]
i tak lepsze złączenie twoich tekstów "Angie, no te vayas por favor" niczym ze snu Leona i Vilu jak Diego mówi do Lary, następne z "Nuestro camino", potem "Te esperare", że ją kocha, a na koniec nie wiem skąd. o; Dziwnie by to brzmiało z ust Germana.
Clara miała pewnie inny projekt. Mnie by to wkurzyło jakby zakończyło się Germangie, więc się cieszę, że mnie mile zaskoczyli i w ogóle nie było Angie. <3 ~J
Czyli znaczyć by to miało mniejwięcej - "Angie, proszę Cię - nie odchodź. Ty jesteś dla mnie wszystkim. Życie nie jest życiem bez ciebie. Kocham cię. Z całej mojej duszy (?)"? Tej duszy pewna nie jestem, ale to już są ich powiedzenia. Trochę słaby tekścik i po tym wszystkim wydaję się być sztuczny. Lepiej postarać się nad jakimś lepszym. xd ~J
Doskonale mnie rozszyfrowałaś. A to ostatnie z zerwania Angie i Pabla. "Te amo. Con todo mi alma". Ale "Tu eres todo para mi" było chyba też w "Te esperare" chociaż nie wiem. Może bez tego "tu" było.
Właśnie bez "tu" było w "Nuestro camino". Ale mógłby jakiś lepszy tekst ułożyć. :D Pablo jest słodki ♥ ~J
A Pablo podbiegł by wtedy do Angie, wziął ją na ręcę, pokręcił, a Angie by się zaśmiała jak nastolatka i zapytała - "Estas loco?". German by tak chrząknął i powiedział: "Pablo, quiero hablar con Angie. Solo con Angie.", Angie wtedy patrzy na Pablo i kiwa głową na znak by odszedł, więc ten idzie do uczniów. German zabiera głos: "En serio Angie. Esta vida no es vida sin ti. Yo no soy yo. Por favor, cada dia pensado a ti y pensare. Te amo tanto mucho.", ona wtedy z łzami w oczach mówi: "German, perdoname.", on: "No entiendo, Angie. Que tengo perdonar?", łza spływa po oczach Angie i wykrztusza z siebie: "Todo. Estoy enamorada.", pojawia się uśmiech na jego twarzy, ale ona kontynuuje: "No te amo German. Amo alguien otro. Totalmente otra persona. Alguien totalmente diferente que tu. No estare enamorada a ti nunca. Nunca estare i nunca estaba. Pero eres muy importante para mio y siempre siempre siempre te ayudo si estabas querer. Te amo. Como amigo. Muy muy bueno amigo pero solo amigo.", ten się zaśmieje z łzami w oczach i powiedziałby: "Eso es tonto Angie pero yo creido q me amas. Creere en eso aunque tu estaras con quienquiera y aunque tu olvidaras a mi y que yo te amo yo todo el tiempo creere. Te amo. Pero entiendo.", ona uśmiecha się i mówi: "Gracias.", przytula go, a Pablo patrzący się na tą sytuację razem z Vilu odwraca wzrok i idzie usiąść obok Francesci, która uśmiechnięta mówi: "Hoy es nuestro dia.", Angie podbiega do nich, widać Germana, który chcę wyjść, zatrzymuję go Cami,a le nikt nie wie, co mówią. Pablo mówi do Angie: "Siempre sabia q el no estare facil contario. Yo entiendo q tu amas a el. Gracias por todo Angie y quiero supieres que estare enamorado a ti por todo tiempo y nunca olvidare a ti. Te amo.", ona uśmiecha się do niego y mówi: "Yo tmb.", on się patrzy: "Que tu tmb?", "Yo tmb te amo. Siempre te amado y siempre amare.", tu widzimy zaskoczenie Pablo, ona dopowiada "De toda alma.", on stoi dalej zaskoczony, a ona całuję go, niczym Fran gdy całuje Marco. Pocałunek trwa długo, jest słodki i namiętny, a potem gdy się to kończy Violetta krzyczy: "ANGIE extranado a ti.", przytula ją, German podchodzi i mówi: "Somos familia." i wszyscy się przytulają włącznie z Fran, Cami itd i dowiadujemy się, że Cami wytłumaczyła Germanowi, że oni z Angie zawsze byli TYLKO rodziną. Nie prawdziwą, ale jak i nie mogliby być razem. Dochodzi Angelica i mówi: "Estaba esperado a este momento, German." i lecą jej łzy z oczów i też się dołącza do przytulasa.
q - que
tmb - tambien
~J
Wiem <333 Napracowałam się jak czasami z czasami problemy miałam (przeszły, przyszły to ja perfect ♥). Czasami z czasami - moje gry słów jak zawsze genialne. A JA CHYBA NAPISZĘ ROZDZIAŁ, BO TAK WENĘ MAM, ALE NA NAXI.
Będę mieć za 3 godziny sprawdzian z angielskiego - boję się! :/ ooo równe 3h. ~J
http://www.cancionfeliz.com/letra_cumpleanos_feliz.php
Jestem z Was najmądrzejsza ludzi! ~M.
Feliz cumpleaños a ti (Felis kumpleanjos a ti)
feliz cumpleaños a ti (Felis kumpleanjos a ti)
feliz cumpleaños a Xabi (Felis kumpleanjos a Xabi)
feliz cumpleaños a ti. (Felis kumpleanjos a ti)
Napisze się tak i doda by śpiewały TYLKO to co jest w nawiasie, bo już widzę co to by było jakby im nie napisać jak się śpiewa. ~M.
Może dodajmy po tym jeszcze jakiś okrzyk czy coś tam "Sto lat, Xabiani (czy tam Xabi), ale żeby było oryginalnie - po Polsku. :)
To by było dobre i oryginalne, zazwyczaj życzenia dla naszego idola robi się po jego języku (to oczywiste, by nas zrozumiał), ale jak wmieszać w tą piosenkę gdzieś przy końcu STO LAT byłoby fajnie :D ~M.
Nieeeech ci gwiaaaaaaaaaaazdka pomyślnooości nigdy nieee zagaśnie,a kto z naaami nie wypije niech się pod stół skryjjeee :D
Ale myślę, że taki osobisty "polski" dodatek by się przydał. Nawet to lipne "sto lat". :D
Możemy jeszcze wymyślić jakieś spolszczone zdrobnienie jego imienia. Sto lat, Xabisiaczku. xd