PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czym sobie na to zasłużyliśmy? Dlaczego nam to zrobili?! Nie macie pojęcia jak cierpię po tym co
się stao Germangie. Byłam pewna, że na koniec ich połączą. Miałam nadzieję do tej ostatniej
chwili, że gdzieś tam w tłumie będzie Ona. Gdy German grał na pianinie. Do ostatniej sekundy
wierzyłam, że jeszcze ją zobaczymy. Dlaczego zrobili im to? Dlaczego nie połączyli ich na koniec!
Miało być tak pięknie. Od pierwszego odcinka czułam, że na koniec będą razem. A tu co! Angie tak
po prostu sobie wyjechała. Zostawiła Germana. Zostawiła Violettę. Nie mówię, że ją lubię. Jest
strasznie wkurzająca i w sumie miała gdzieś, że jej ciocia wyjechała, ale German co ja mówię,
jego też nie lubię. Zabawiał się jej uczuciami. Ale w głębi serca ją kochał. A ona jego. Myślałam,
wierzyłam, że na koniec wybaczą sobie wszystko, a German uklęknie i wyzna, że ją kocha.
"Angie, no te vayas, por favor. Tu eres todo para mi. Esta vida no es vida sin ti. Te amo. Con
todo mi alma."
Tak trudno?! Nie, już nawet nie prosze o tyle. Prosiłam tylko, żeby jej twarz była gdzieś wsród
widowni na finale, nawet Clari nic nie musiała mówić, tyl;ko tam być. Naprawdę by mnie to
uszczęśliwiło! Czy proszę o wiele? Nie wydaje mi się.
Nie mogę uwierzyć, że to wszystko ot tak przepadło.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Dobre jest :D ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Skoro tak mówisz. ;D

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Piękne! Niewiele zrozumiałam, ale mi się podobało :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Od czego mamy tłumacz google? ~J

MagdaJulka

Błagam! Ja chcę, żeby Angie dali jakiegoś przystojnego szatyna z zarostem, bo Pabla nie nawidzę z nią! Tak już zawsze było, jest i będzie. A Germanowi już wskazałam dobrą drogę: poszedł do diabła.

ocenił(a) serial na 8
Crazy_12

Przystojnego szatyna z zarostem, powiadasz? :D

julia_555

No tak

Crazy_12

Pablo jest przystojnym szatynem z zarostem xD

ocenił(a) serial na 8
Luu___4

Właśnie! :D

julia_555

Nieświadomie Monika uważa, że Pablo jednak pasuje do Angie :P

ocenił(a) serial na 8
Luu___4

A już niedługo zacznie tak uważać świadomie. :D

julia_555

O nie nie, w życiu! Nic mi nie udowodnicie!

Dobra, odbija mi.
Mówiąc: przystojny szatyn z zarostem nie miałam na myśli miśkowatego Pabla. On nie ma już zarostu!
Chodziło mi o kogoś, kto ma inny kształt twarzy, i inne szczególiki. Jakby to wam.... Już wiem!

ocenił(a) serial na 8
Crazy_12

Miśkowatego? He he! :D
O kogoś dokładnie ci chodzi?

julia_555

No nie, ale wpadłam na pomysł, że stworzę takiego gościa w simsach 3, zrobię mu zdjęcie i ustawię na avatara, to zobaczysz o co mi chodzi.

ocenił(a) serial na 8
Crazy_12

Aha, czyli Angie będzie miała chłopaka z Simsów. Twórcze. xD
Nie no, jakby co, to sobie żartuję. :p

julia_555

A czemu nie? "Pogrywaj z życiem" kochana ;)
Wiem, że sobie żartujesz. To priorytet tego forum.

ocenił(a) serial na 8
Crazy_12

Spoko. :D
Twórz jej tego chłopa, chcę zobaczyć! xD

julia_555

Dobra, zabieram się za to zaraz, i może jeszcze dzisiaj go zobaczycie. :D

ocenił(a) serial na 8
Crazy_12

Czekam. ;DD

LindaChica

A ja wole Gesmeralde :3

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Siostro. <3 ~J

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

ja też <3

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Heh, Gesmeraldy też nie było. Właściwie można powiedzieć, że nawet ostatnio się przekonałam do Esme. Chyba za te genialne reklamy z Carlą. ;P Chociaż sama nie wiem. Może nie do końca. W sumie szkoda, że siedzieć poszła. Jackie też wyparowała. Boże. Angie zniknęła, Esmeralda też, Jackie tak samo. Własnie sobie uświadomiłam, że została tylko Jade i Olga z ważniejszych kobiet ze starszego pokolenia. :o (No i ta cała pani komisarz).
O ile byłaby Ążi - przeżyłabym rozwiązanie Pablangie; Gesmeralda. :P

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Ja też wolę Gesmeraldę.
A Angie mogłaby być z Pablem <3

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

Dokładnie. ~J

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Ech. Wiem, rozumiem Twój ból. Żal rozdziera moją duszę, ale cóż możemy poradzić?
Powiem Ci, że Angie mogłaby dla mnie być nawet z Pablem, ale po prostu być.
Mam podobnie, byłam pewna, że ich połączą. W najśmielszych snach nie wierzyłam, że Angie wyjedzie i nie wróci. A jednak.
Zastanawiam się, czemu pozbyli się akurat jej. Zniosłabym wyjazd każdej z postaci, naprawdę każdej. Ale nie. Musiała to być Anszi.

Gdy głębiej się nad tym zastanawiam, myślę, że mogło być tak.
a) Alonso nie chciała grać, więc wyrzucili jej wątek. Życie.
b) Pewnie od początku był taki zamysł, ażeby na koniec połączyć ojca Violki i Angie. Ale jakby nie patrzeć, myślę, że jest to dość kontrowersyjna para. No bo spójrzmy prawdzie w oczy - szwagier i szwagierka. Sądzę, że scenarzyści po przemyśleniu tego nie zbyt się palili do ich połączenia - ryzyko "hejtów" i takie tam. To dość okrutne, że zrobili nam taką nadzieję, a na koniec zafundowali jedno wielkie rozczarowanie, ale takie jest życie.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

To raczej Alonso zrezygnowała, może miała inny projekt. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Kto wie. Ciekawe jaki. Ale w sumie nic nie robi - czy tam robiła - gdy kręcili. No i była z obsadą we Włoszech. Co jej, cholerka, szkodziło zagrać. ;P

ocenił(a) serial na 10
Skailes

I była nawet w Hiszpanii jak wtedy kręcili tam te odcinki. To w ogóle jest nie zrozumiałe.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Naprawdę. No proszę. A właściwie to co ona teraz robi?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Obecnie co mnie na maksa cieszy jest w Chile razem z innymi ( jak dla mnie to ona pojechała na urodzony Diegusia), a tak ogólnie to nie wiem. Nagrywała kiedyś te piosenki z Valen, ale w jakim celu to nie do mnie. I chyba jeszcze tą Bee dubbinguje.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Oczywiście, że ją (jakże genialnie) dubbinguje.
Z Valen nagrywały piosenki? Jest jakaś szansa, żeby posłuchać czegokolwiek.
A w ogóle to, hm, co tam się w tym Chile dzieje? ;P

PS. Masz może FB? ;p

ocenił(a) serial na 10
Skailes

między bohaterami, czy Diego i Clari? ^^ Ja to uwielbiam tę parę <3 ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mnie jakoś szczególnie nie jara, ale w sumie fajnie było jakby coś "było". ;D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Mnie także nie jara, ale Julkę już tak ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No właśnie widzę. Pozdrów siostrę, Magdo. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Pewnie będzie jeszcze dzisiaj pisać na forum ;) ~M.

Skailes

Tu síę tworzy jakaś konspiracja, bo Diego juź jest ze mną XD

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Zdradza Cię ????
Pisał a twiterze, że jest ktoś dzięki komu jest szczesliwy każdego dnia.

KarolciaLovciaDielari

Wiesz, pewnie dla mnie to napisał<3. A jak nie, będą baty , oj będa :-o

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Nigdy nie zrozumiem i nie wybaczę im tego jak to się skończyło...
Mam tak samo jak ty. Przeżyłabym nawet Pablangie i Gesmeraldę, ale żeby była Enszi !!!!!
W ogóle wątki "starszego" pokolenia im nie wyszły . Tak się to dziwnie skończyło.

Pozostaje mi jaranie się Dielari:D. Fajny mam avek no nie ???

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Piękny, kochana, piękny. Musimy się łączyć w tych trudnych chwilach.
Po tym jak się to wszystko skończyło, powiem, że wolałam pierwszy sezon. ;p

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ja też...ja też... i mówie to z bólem serca niestety. Jak pierwszy raz zobaczyłam ten serial to mówiłam sobie, że Germangie będzie na pewno. Innaczej sobie tego nie wyobrażałam po prostu.
No nic teraz trzeba się modlić żeby Clari wróciła ma jeszcze czas. Więc :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Oby! Oby! Nie no bez niej raczej nie będę trzeciego sezonu oglądać. Bo po co? ;p
Wysłałam Ci wiadomość prywatną. Jak doszła to odpisz, por favor. ;D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

ja liczę na to, że scenarzyści mogli zrobić to specjalnie ażeby była większa oglądalność 3 sezonu. Może to jest ich pomysł właśnie na 3 sezon. Dostali tą nagrodę zapadła decyzja o ostatnim pożegnalnym sezonie i uwieńczeniu go Germangie. Mam nadzieje, że tak właśnie będzie i wierzę w to bardzo mocno.

ocenił(a) serial na 3
LindaChica

DO WSZYSTKICH KTÓRZY MÓWILI, ŻE GERMANGIE BĘDZIE: Wielkie "A nie mówiłam?!" Powtarzałam w kółko, że tej pary nie będzie. Że nie wiem, jak z Pablangie, ale Germangie na 100% nie będzie. Ha! MIałam rację (Dominiczko, to między innymi do Ciebie!)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Miałaś rację. Muszę przyznać, że co jak co, ale ich połączenie na koniec było dla mnie prawie tak pewne jak to, że będzie Leonetta.
A jednak. :P

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Mimo wszystko nie miałąbym nic przeciwko powrotowi Angie. ALE i tak jestem usatysfakcjonowana, bo wszyscy mówili, że będzie G + A, a tu psiiiikus :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Życie. Ale wyglądało, że połączą ich jednak na ten koniec. No ale cóż. :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie mogłaś się powstrzymać by mnie nie wyróżnić, prawda?;)