Chodzi mi oczywiście o Ludmiłę. Czy ona jeszcze nie zauważyła, że jest jedyną osobą, która uważa ją za taką megagwiazdę? No, poza Federikiem...
I naprawdę bym na to nie narzekał, gdyby nie to, że w studiu są osoby, które śpiewają od niej po prostu lepiej, chociażby Lena czy Francesca. No i je-szcze te jej astronomiczne porównania... niesamowicie denerwujące. Naty chyba miała rację - Ludmiła ma doktorat z astronomii. Mam nadzieję, że w końcu przestanie, bo jej zachowanie jest naprawdę irytujące, przynajmniej jak dla mnie.
Oj tam. Dobrze, że nie ma kompleksów dziewczyna. Uczę się od niej. Jestem księżniczką. Zawsze nią będę. :-D Przedawkowałam Disney Junior. xd
Jak on się nie zgłosi, to...
Zawsze chciałam zobaczyć, jak to jest być księdzem i udzielać ślubu. Mogę więc zgłosić swoją kandydaturę. Pod pewnymi wszakże warunkami. XD
Yyy... Chuck Bass, Adaś z Na Dobre i Na Złe, Finnick z Igrzysk Śmierci (chyba?) i Tooomi.
Chyba że o jakimś nie wiem.
Z Moniczką nie wiadomo XD
A Mikołaj nie jest mężem Zielonej? Choć ostatnio jej nie ma. Czekać na jakiegoś chłopaka na naszym forum...
Bosz, ja się gubię w tej naszej rodzinie, imiona mylę, masakra... Ej to trzeba Mikołajowi kogoś znaleźć.
Ale Sara mówiła, że tych, co się już nie pojawiają od dłuższego czasu, usunie z drzewa.
Może nie zachowuje się najlepiej, ale ja ją bardzo lubię.
Przynajmniej nie jest taka, jak Violka.
Jak dla mnie Ludmiła nie gwiazdorzy bardziej niż Violka.
Ja ją uwielbiam, ale rozumiem, że nie każdy musi ją lubić. :D.
A co do śpiewu to każdy ma inny gust- mnie np. nie podoba się głos Leny.
Nikt jej nie chwali (oprócz Naty, która robi to sztucznie). Czuje się niedowartościowana i sama się uważa za gwiazdę, którą w gruncie rzeczy nie jest bo nikt jej zbytnio nie zna. Chyba, że chodzi o reklamę paszy dla świń. ;D
Dokładnie o to mi chodziło. Ludmiła do tej pory jeszcze nie zauważyła, że tylko ona sama uważa siebie za taką gwiazdę. Nikt inny nie sądzi o niej w podobny sposób.
No co! Takie czerwono-pomarańczowo-różowe coś pojawiło się przy Twoim nicku zamiast zielono-niebiesko-białego czegoś :D
Ale wiesz, podobno kobiety wolą facetów w czerwieni xD Na bezużytecznej kiedyś było. Pamiętaj więc, że masz żonę!