PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Chodzi mi oczywiście o Ludmiłę. Czy ona jeszcze nie zauważyła, że jest jedyną osobą, która uważa ją za taką megagwiazdę? No, poza Federikiem...
I naprawdę bym na to nie narzekał, gdyby nie to, że w studiu są osoby, które śpiewają od niej po prostu lepiej, chociażby Lena czy Francesca. No i je-szcze te jej astronomiczne porównania... niesamowicie denerwujące. Naty chyba miała rację - Ludmiła ma doktorat z astronomii. Mam nadzieję, że w końcu przestanie, bo jej zachowanie jest naprawdę irytujące, przynajmniej jak dla mnie.

Aaa, to tym bardziej gratuluję, bo nie pamiętam, bym ja to kilka lat temu przerabiała w gimnazjum. Dopiero w liceum.

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

No widzisz. :D
DŻINIuS. ^^

No ba. XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

My wszyscy jesteśmy DŻINIuSy. XD

Cóż poradzić, taka rodzina. XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

No dokładnie. ;)

użytkownik usunięty
KeThA

A znasz odmiany czerwonego? XD
Karminowy, szkarłatny, malinowy, kardynalski, krwisty, wiśniowy, makowy, purpurowy, rubinowy, poziomkowy, róż pompejański, cynober antymonowy, cynober naturalny, lazur karminowy, karmin czerwcowy, lazur polski... jest tego mnóstwo.

<temat jak najbardziej związany z serialem>

No, w czerwonym się bardziej orientuję niż w niebieskim. A znasz odmiany czerni? Jako że jestem zua i dobrze mi z tym, to je przestawię. Używane w malarstwie: czerń mineralna, czerń manganowa,
czerń ilmenitowa, grafit, czerń z kości, czerń z winorośli, czerń hiszpańska, czerń szwedzka, czerń acetylenowa, tusz. A także, nieoficjalnie (z Nonsensopedii. Jak ja uwielbiam tę stronę!) - uwaga cytat:
"Czerń bezbarwna – czerń, której nie widać np. czarna dziura.
Czysta czerń - czysta, tzn. biała,
Czarny metaliczny – uwielbiany przez metali,
Czarny mhroczny – jedyny właściwy kolor według satanistów,
Czarny smutaśny – emo kolor,
Czarna noc – z domieszką granatu,
Czarny kot – podobno ten kolor przynosi pecha,
Czerń jak u Murzyna w czterech literach (tudzież kawie) – ponoć najczarniejsza, ale do tej pory nikt nie odważył się tego sprawdzić!"

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Ahahahahahahahahahahhahahaha, padłem! Leżę. Nie wstanę. XD

Aaa widzisz. Metale znają się na odmianach czerni, a także na czarnych mszach i czarnych polewkach. Hahaha XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Ale to ostatnie to mnie całkiem rozwaliło. XD
,,Czerń jak u Murzyna w czterech literach (tudzież kawie) – ponoć najczarniejsza, ale do tej pory nikt nie odważył się tego sprawdzić!"

No bo to prawda XD
Weź, ta strona (Nonsensopedia) mnie rozwala XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Mnie też. XD
Na serio, z niektórych rzeczy śmieję się za każdym razem, gdy je czytam. Nawet jeśli robię to po raz dwudziesty. :D

Mam tak samo.
Albo potrafię wybuchnąć nagłym niepohamowanym śmiechem na lekcji, kiedy przypomnę sobie żart opowiedziany na przerwie. XD
Ehh.

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Co to się z nami dzieje... XD

Filmweb.
Mówię Ci.

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Wiem, wiem. :D
Ale zdążyłem się przyzwyczaić.
Filmweb zmienia ludzi, oj zmienia...

A niektórzy przychodzą tu zakręceni, ale na filmwebie stają się tacy jeszcze bardziej.

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Pięknie to ujęłaś. :D

Huehue XD
Powiem skromnie: dziękuję :P

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Ależ nie masz za co. ;]

ocenił(a) serial na 3

UMIERAM! Piekło dla mnie...

<przypomniało mi się, jak jeszcze przed wakacjami pisałeś to w jakimś temacie. Matuleńko, sentyment... Na starość coś mi odbija>

użytkownik usunięty
KeThA

Co pisałem? Nie przypominam sobie...

ocenił(a) serial na 3

No, że znowu nie na temat. A Zuzka napisała, że gadanie na temat jest nudne, czy coś takiego :D

użytkownik usunięty
KeThA

Ahaaaaaaaaaaa! No, rzeczywiście, było coś takiego.
Tak, już pamiętam.
Jakaś dziewczyna pytała się o coś związanego z Naxi.
Pod postem 150 (albo więcej) komentarzy (tzn. moich spamów z Zuzką) i żaden nie na temat. :D

ocenił(a) serial na 3

Noo, wiedziałam, że mówię prawdę xD Nie pamiętam już o czym to było... Aż sobie znajdę :D

użytkownik usunięty
KeThA

No to szukaj. Powodzenia! :D
Ja trochę pamiętam.
Na pewno było dużo o szkole. Coś tam, że Zuzka nie ma czerwonego paska, bo jednej oceny jej bra-kuje, że ma piątkę z polskiego, matmy, biologii i fizyki, ale za to czwórkę z wosu, wuefu i informatyki. No i że z religii ksiądz jej nie chciał dać piątki, bo niby nie jest ładna, ale w ostatniej chwili zmienił zdanie i w końcu wyszło jej równiutkie 4,75.
Na pewno gadaliśmy też dużo o książkach, że ona tyle czyta, a ja nic.
Na pewno też o kabaretach, że ja nie lubię, a ona tak.
Pewnie o skoczkach narciarskich. :D
Na pewno o piłce nożnej. Ja mówiłem, że nie znoszę meczów, że są nudne, bla bla bla, ona mówiła, że to nieprawda.
Hmmm... co tam jeszcze było?
Jak mi się coś więcej przypomni, to dopiszę. :D

ocenił(a) serial na 3

To chyba był jeden z pierwszych tematów w których coś napisałam :D Bo to z ocenami pamiętam ;D

użytkownik usunięty
KeThA

Możliwe. To było chyba jakoś w czerwcu właśnie.

ocenił(a) serial na 10

Czuje się nie doceniana, to musi się sama dowartościować.

użytkownik usunięty
majka5454

Najwyraźniej tak jest.