Tak <3 chociaż tam też jest Ana co mi przeszkadza, ale postaram się na niej nie skupiać ;p
Luz camara y accion mnie naprawdę pocieszy :D
Nonono, wgl. wreszcie mi wyszło ze łba jego "Crazy little thing called love" bo to od dwóch dni śpiewam :D Jego w sensie Rugga, nie Fede.
Niech już ktoś doda ten filmiK! Wgl. cały czas mnie bawi to podzielenie się wg. płci.
Tak nawiasem mówiąc to u dziewczyn jest więcej sporów - chłopaki (Diego i León) się nie lubią, ale są w jednym towarzystwie, u dziewczyn z tym gorzej :D
Ale to w życiu też tak jest u chłopaków zawsze jest mniej konfliktów ;p
Mnie to też bawi, ale podoba mi się ta scena podziału jest taka pocieszna :D
On chce chyba Pablo zrobić takie coś, jak on ma na plecach. Za cholerę nie wiem, po co... Kto ogarnia Gregoria??
Może chce mu wmówić, że są braćmi? nie nie to bezsensu, wtedy po romansie ;o
Może jak mu to zrobi to mu wmówi, że są sobie pisani?
A nie wiem nie ogarniam Gregiego, ważne że się znów nie zaczął rozbierać on tak ostatnio czesto ;p
to gdzieś w odcinku bylo...
Która minuta nie pamiętam :(
http://www.youtube.com/user/VidClipHD/videos
http://www.youtube.com/watch?v=bNVhU_FyLcg
Luz, Camara y Acciooon! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *.*
http://www.youtube.com/watch?v=GftINihgXvk
tu jest Veo veo i Luz camara y accion :D co prawda przerwane chwilą Matiego i pani komisarz ale co tam :D
zresztą tą dwójke też lubie :D
Jaram się, że szok :D Jeszcze Naty z Fede i będę w siódmym niebie :) Ale żeby było z tym, jak on ją zaciąga do śpiewania, bo to było urooocze!
TAAAAAAAAAAAK! Jak dobrze mieć kogoś, kto się zgadza ze mną prawie we wszystkim! Chociaż w sumie jeżeli chodzi o serial to we wszystkim :D
Wielkie umysły myślą podobnie! :D
i zreszta co do takiego Fede to jak go nie kochac? <3 juz nawet nie licze który raz oglądam Luz camara y accion :D
Ja chcę Tienes el Talento nooo... *.* Feeede! I Naty śpiewa <3
No cud, miód i orzeszki!
Omnomnomnom, ja już chce to móc zobaczyć też!
Tyle Fede, tyle radości :D FEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEE! <3 <3 <3
Przyznam bardzo przyzwoity dzisiejszy odcinek :D gdybby nie tylko kolejna głęboka rozmowa Antka i Ędżi, ja nie wiem co on do niej ma czy się na nią czai czy co ale ciągle ostatnio ucinają sobie takie pogaduszki ;o
No i jeszcze ta... No dobra, nie psuję sobie i Tobie nastroju poprawionego przez Fede.
FEEEDEEERICO! *.*
Jak dla mnie by mogli zrobić coś, żeby pokazać, że mu się Ludmi dallej podoba, ale nie chce z nią być. Wiesz, emocje nim targają :D Lubię takie rzeczy!
Też liczyłam na cos takiego (boże my serio się prawie we wszystkim związanym z serialem zgadzamy ;o ;p)
Dlatego na Veo veo liczyłam, że jakoś pokazą że patrzy na Ludmi albo w Luz camara y accio albo wgl w odcinku! Znaczy ja i tak wiem , że mu się dalej podoba, bo wiem ! ;p Ale mogliby to pokazać :D
Tak nie psujmy sobie nastroju wspominając tą której imienia nie wolno wymawiac... ;p
Bo i tak FEDEEEEEEEEEEEEEEE! <3
On to mi poprawia nastrój :D :D chociaż rozbawił mnie tez Gregi z tym ziemniakiem (chociaż nie wiem o co chodzi ale kij) i śmiech Germanka jak siedział z Jade, taki rechot że o matko z ojcem xD
Weź, mam jeden komentarz co do Rugga/Fede: Im starszy tym lepszy :D Weź go zobacz jako 16latka, później w 1 sezonie i teraz. No mówię ci - coraz bardziej atrakcyjny "Muy atrativo" - jak to o Marco mówiła Naty :P
No, tak samo, jak zgodziłyśmy się, że Marcesca też powinna mieć jakąś emocjonalną scenę. Fran mogłaby go spoliczkować -s erio! Czemu oni nie robią takich romantycznych chwil? Bo to byłoby romantyczne, a nie pół pocałunek z latającymi kwiatkami.
Ten Gregorio chce mu zrobić odbicie. Ziemniak jak pieczątka :D Też nie wiem jaki ma w tym cel :D
Wgl... Coś Esmeralda zniknęła i już chyba nie wróci :( Szkoda. Bo teraz w sumie z Germanem mogłaby być tylko Enszi. Ale ja mam dalej nadzieję na Pablangie!
No Fede z pierwszego sezonu (chociaż juz wtedy mi się podobał) nie robi wody do Fede z 2 sezonu <3 wgl zauważyłam, że jemu chyba, pozwalają się jako jednej z postaci ubierac tak jak chce (bo np Lu czy Vilu na bank mają narzucony styl).
Tak patrząc na nagrania z Xfactora chociażby a teraz to wow jaka zmiana i tak na lepsze! *.*
Gregorio ogólnie ostatnio coś bije, nie wiem o co chodzi. ;p
Tak chyba już nie bedzie Esme :< Boje się że się skończy Germangie, a ja tak chce Pablangie!! Chociaż teraz to wyczuwam, że Antonio też jakiś podryw na Ędż szykuje ;p
Weż, bo to z tymi kwiatami było tak pseudo romantyczne jak rzadko. Ja chce romantyczniej sceny dla Femiły, Marcesci i oczywiscie Naxi ! :d (chociaż z tym to nie wiem kiedy chcą zdąrzyć)
Ja Fede kochałam od początku. I od wtedy kochałam też Rugga, a może nawet wcześniej? ;>
W każdym razie ubierają go/albo sam się ubiera lepiej niż w 1 sezonie no i oczywiście wygląd też mu się jeszcze poprawił! Na jego widok to tylko piszczeć pozotsaje. Ej, chciałabym go sobie zobaczyć na żywo, nie pogardziłabym *.*
Też właśnie się boję Germangie... To najgorsze możliwe wyjście. A może będzie Germade? Kto ich tam wie?
Ja wgl. tych reżyserów nie ogarniam! Zostały im 3 tygodnie - 15 odcinków i oni niby 4 pary mają w tym czasie połączyć?
Marcesca: muszą odkryć spisek Any,w ywalić ją na zbity pysk, przeprosić się za brak zaufania (to Fran do Marco) i być razem
Naxi: Ich trzeba całkiem od początku "budować"! Jak mi zrobią ich w 3 odcinki to nie wybaczę!!! NO nie, po prostu nie! Bo to powinno trwać dłużej, wtedy bym w ogóle całkiem oglądała nowe odcinki w stylu "nooo, kiedy ten odcinek, kiedy ten odcineK!!!!"
Femiła: Ludmiłka musi się zmienić, Fede musi poznać WSZYSTKIE szczegóły jej planu tak samo i Violka. Lu się pokaja. Później kilka odcinków i będą mogli być parą.
Bromi: tutaj im już nie dużo w sumie brakuje. Ogarną się i będzie para.
Więc ja się pytam KIEDY?!
I jeszcze ew. Germangie: Muszą się dogadać.
Lub Pablangie: To samo.
Leonetta: Violka musi się dowiedzieć o planie Diego i z nim zerwać. Mam nadzieję, żę Lara zerwie z Leónem, nie on z nią, bo to by była masakra!!! No po prostu brak słów!
I powtórzę pytanie: KIEDY?!
Oni w sumie nie mają żadnej pary gotowej na finał. Chyba, że będzie Diegetta (chciałoby się :P) i Leónara...
W co, niestety, wątpię. Mają 15 odcinków, żeby to wszystko zrobić. Powodzenia. A niech spróbują coś ominąć to dorwę wszystkich pokolei! Swoją drogą ciekawe czy w ewentualnym 3 sezonie też by była Lucia :D Matko... Ale wypracowanie!
Tak duzo lepiej się ubiera (dlatego myśle że moze sam to sobie wybiera ;p) i wygląda wgl jeszcze cudniej <3
Nie miałam nic do jego stojącej grzywki ale w 1 sezonie była wyzsza niż teraz i jednak to byo troche za wysoko jak na to patrze z perspektywy ;p Ale uwielniam go od tamtej chwili i teraz po prostu coraz bardziej <3 A spotkac go na żywo, aaww marzenie!
Właśnie też nie wiem jak oni to ogarną, bo mają posklejać te pary zwłaszcza moją wielką trójke i jeszcze chce te ich romantyczne sceny!
A to że to Lara powinna zerwać z Leonem to jest oczywiste, nie przezyje jakby było innaczej!
A Diegettą to ja nie wiem co będzie, no cały sezon razem i co rozbija ich 3 dni przed finałem i wciagu tego czasu Leonetta odżyje? Serio? Dla mnie strasznie sztuczne, jakby nie patrzeć Leon i Vilu są teraz w związkach czyli jednak coś tam muszą czuć do swoich obecnych partnerów.
Germandzie to jest najnajnajgorsze rozwiązanie! Wybaczyć takie coś jak odpał Germana? Wgl German przed chwilą jeszcze kocha Esme ma gdzieś Angie, nagle Esme nie ma to juz kocha Angie? Bezsensu, ale w Germade wątpie, nikt w domu Germanka dalej JAde nie trawi. German powinien zostać sam! Zresztą Jade pewnie pójdzie do więzienia., czy coś w tym stylu.
Przy okazji zastanawia mnie co zrobią z Matim bo ewidentnie chcą go połączyć z panią komisarz, ale przecież pomagał Jade, a policjantka z kryminalistą którego jeszcze sama by złapała dziwne to by było.
Ja wierze w Pablangie, Jackie znikneła, więc nie ma opcji żeby było Pablakie, a Pablo nie powinien zostać sam, tylko German, Pablo zasługuje na Angie.
Matko, jakie my wywody piszemy :D
No właśnie też tak sobie myślę, ze Germade jest niemożliwe, ALE lepsze niż Germangie :D Wgl... W kółko oglądam Tienes el talento! *.* Fedeeee!
Ale teraz już czas się od tego oderwać i chyba w sumie idę spać...
Już czekam na poniedziałkowy odcinek!
Też zauważyła, że ładne wywody ale trzeba to było z siebie wyrzucić :p
Słucham tez Tienes el talento ale irytuje mnie że nikt tego nie wrzucił tak osobno i musze przewijać ;p
Poniedziałkowy odcinek znowu te same nadzieje, czyli m.in. Naxi ;d
http://www.youtube.com/watch?v=2pVcSqTwlmE
Jestem zdegustowana ;/ Wrzucili już jak śpiewają, a nia jak ją zaciąga. Najlepszy moment ucięli! Ż-A-L!
Wgl. chyba nikt nie zamierza tego wrzucić jako osobnego filmiku, więc trzeba sobie radzić:
http://www.youtube.com/watch?v=fapvdLbboK4
3:20 gdzieś.
właśnie wszędzie tego szukam, nie wiem jak nikt nie wpadł na to że trzeba to wrzucić oddzielnie!
Jak oni to spiewają, po tak jak jest pokazana zazdrosna Lu, to powinien tez się zachowywać Maxi, ale nie bo po co "zrobimy Naxi na 2 odcinki przed finałem" -.-
Dobra muszę się uspokoić ;p Słucham Naty i Fede <3
Właśnie sobie przed sekundą pomyślałam, żeby ci coś napisać już po tym, jak napisałam że idę spać na górze.
Wchodzę, aptrzę, a ty napisałaś to co ja chciałam ;D
W sensie, że tam powinien siedzieć zazdrosny Maxi, nooo! A nie... Phi!
Gdyby nie moja wielka miłość do Naxi i nieco mniejsza - do Femiły, to może bym powiedziała, że cudnie razem wyglądają.
Zgadzam sie, wygladaja przeslicznie ;* Ludmi zazdrosna, musze obejrzec ten odcinek. Jeszcze raz przepraszam z bledy, ale laptop mi sie zepsol i pisze z tableta siostry, nie rozumiem jak ona moze na tym badziewiu pisac, ja ledwo daje sobie rade
Też kiedyś próbowałam na tablecie siostry coś zrobić, no nie da rady. Ale też przyzwyczaiłam się do klawiatury mojego laptopa i źle mi się pisze na innych ;)
No wlasnie, ja mam podobnie inne laptopy to dla mnie niczym czarna magia,a naszczescie cudem, sie juz do tego tableta przyzwyczilam, tylko bledy robie straszne.
Wyglądają przecudnie, co nie zmienia faktu że nie pasują do siebie jako para ;D
No bo on jest kurde urooooczy!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BJdhyg3l50w ---> fajny filmik :D
On jest zawsze uroczy <3
Ale Naty też wyjątkowo ładnie wyglądała (chociaż ona w sumie prawie zawsze jest fajnie ubrana ;p)
Eeejjj, oglądam w kółko to Tienes el Talento: oni są taaaaacy uroczy razem *.* (nie, nie jako para)
Matko... <3
też tego słucham, ale na zmiane z Luz camara y accion :D
Tak są tu uroczymi przyjaciółmi :D Ale dużo bardziej wole jak razem śpiewają niz jak razem tańczą, bo Fede tańczy fajnie a Naty jak trochę sztywno jak dla mnie.
Mnie tam wszystko jedno, co robią :D Ale rzeczywiście słabo tańczy... Cóż.
http://25.media.tumblr.com/6ac260afd90ac6ebcdd0105e0a5fb086/tumblr_mtfq4ssGBa1s7 p67mo1_500.jpg
Nogi Tinki mnie przerażają :O