Ben Barnes... On miał też grać w Akademii Wapirów Dymitra Bielikova, ale na szczęśnie nie zekranizowali w końcu. Znaczy, chciałabym obejrzeć, ale nie z nim...
co się stało, słońce? Źle się czujesz?
Herbata z sokiem malinowym, witamina c i do łóżka!
Nie, mleko jest na problemy psychiczne typu "schorzenie psychomatyczne potocznie zwane violettowym
Cusz, bardzo chętnie, ale akurat mam wolną chatę, że się tak wyrażę. Lepsza okazja, żeby w spokoju posiedzieć w necie bez narzekania brata, że ma lagi, oraz do posłuchania głośno muzyki, mi się nie trafi. Mam herbatę z cytryną i miodem ;)
Masz wyborny avek milordzie :D <3
Tak czasami bez makijażu wygląda na wiecznie niewyspana ale idealnej figury jej nigdy nie można odmówić!
Jaram się tym twoim avatarem :D gdzieś ty to zdjęcie wyszukała?
Moja tajemnica :D Ja mam zawsze najlepsze zdjęcia Rugga, musicie się z tym pogodzić :P
No weź ja chce taką fotke w większym rozmiarze po prostu ;p Nie możesz odebrać mi możliwości podziwiania go ;p
Ale mnie nastraszyłaś tym tytułem ;d Myślałam że olali Naxi i Femiłę i złączyli Naty z Fede ;d
Ale są taaakimi słodkimi przyjaciółmi <3 No po prostu mnie roznosi, jak ich widzę razem! Ale jakby parę z nich zrobili to bym była zdegustowana :) Na szczęście nie zrobią. Więc się zachwycam ich słodkością *.*
Tak przyjaciele fajni, fajnie że on się o nią tak no troszczy, ale nie wyobrażam ich sobie jako pary wgl to by była najdziwniejsza para w serialu xD
Chociaż nie, bo jeszcze jakby zrobili Germandzie, to jednak Germandzie jest najgorszą i najdziwniejszą parą !
Ja tam zawsze będę się nimi jarała (Fede i Naty) bo są uroczy. Tyle. Ale chodzi o to, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że jestem za... Natarico? Nieważne. Bo ja kocham Naxi i Femiłę :) Tak btw. znów pojawia się możliwość taka, że zazdrosna Ludmiłka pchnie Naty w ramiona Maxiego, którą to możliwość opracowałam już jakiś czas temu :P
Tak pamiętam ten twój podstępny plan :D i powiem ci że to bardzo możliwe, naprawdę fajnie że Natyy jest z Fede w parze (jako przyjaciele oczywiscie, Natarico? to nawet dziwnie brzmi xD), ale wydaje mi sie że Naty i Lu się zamienią partnerami, pewnie z inicjatywy zazdrosnej Ludmi ;p A wtedy Naxi wielki powrót! <3
Ja chcę sie nimi nacieszyć, a oni mi ich na koniec zostawiają... ŻAL!
(tak krótko, bo ja oficjalnie piszę teraz ;p)