PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Fedeeerico i Naty

ocenił(a) serial na 3

Jeeeej! Ale cudowne *.*
Tienes el talentoooO!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ben Barnes... On miał też grać w Akademii Wapirów Dymitra Bielikova, ale na szczęśnie nie zekranizowali w końcu. Znaczy, chciałabym obejrzeć, ale nie z nim...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

co się stało, słońce? Źle się czujesz?
Herbata z sokiem malinowym, witamina c i do łóżka!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A nie mleko?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie, mleko jest na problemy psychiczne typu "schorzenie psychomatyczne potocznie zwane violettowym

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Schorzenia typu: tak się jaram Violettą czy tak nienawidzę Violetty?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Typu :mam problemy violetty" :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Cusz, bardzo chętnie, ale akurat mam wolną chatę, że się tak wyrażę. Lepsza okazja, żeby w spokoju posiedzieć w necie bez narzekania brata, że ma lagi, oraz do posłuchania głośno muzyki, mi się nie trafi. Mam herbatę z cytryną i miodem ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

To kuruj się, kuruj:)

KeThA

Masz wyborny avek milordzie :D <3
Tak czasami bez makijażu wygląda na wiecznie niewyspana ale idealnej figury jej nigdy nie można odmówić!
Jaram się tym twoim avatarem :D gdzieś ty to zdjęcie wyszukała?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Moja tajemnica :D Ja mam zawsze najlepsze zdjęcia Rugga, musicie się z tym pogodzić :P

KeThA

No weź ja chce taką fotke w większym rozmiarze po prostu ;p Nie możesz odebrać mi możliwości podziwiania go ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ona jest po prostu taka mała, niestety ;(

KeThA

szkoda, taka zajebista a musze ją oglądać z lupą :< ;p

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ale mnie nastraszyłaś tym tytułem ;d Myślałam że olali Naxi i Femiłę i złączyli Naty z Fede ;d

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Lubię straszyć ludzi, kochanieńka :D Takie hobby!

Violetowa00

o nie, para to by z nich była fatalna ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ale są taaakimi słodkimi przyjaciółmi <3 No po prostu mnie roznosi, jak ich widzę razem! Ale jakby parę z nich zrobili to bym była zdegustowana :) Na szczęście nie zrobią. Więc się zachwycam ich słodkością *.*

KeThA

Tak przyjaciele fajni, fajnie że on się o nią tak no troszczy, ale nie wyobrażam ich sobie jako pary wgl to by była najdziwniejsza para w serialu xD
Chociaż nie, bo jeszcze jakby zrobili Germandzie, to jednak Germandzie jest najgorszą i najdziwniejszą parą !

karolina199

Siemka,Ola wróciła z basenu :)
O czym tak dziś gadacie ? ;) ?

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

O Fede, jak zawsze :)

KeThA

Fede sexowny jak zawsze <33

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja tam zawsze będę się nimi jarała (Fede i Naty) bo są uroczy. Tyle. Ale chodzi o to, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że jestem za... Natarico? Nieważne. Bo ja kocham Naxi i Femiłę :) Tak btw. znów pojawia się możliwość taka, że zazdrosna Ludmiłka pchnie Naty w ramiona Maxiego, którą to możliwość opracowałam już jakiś czas temu :P

KeThA

Tak pamiętam ten twój podstępny plan :D i powiem ci że to bardzo możliwe, naprawdę fajnie że Natyy jest z Fede w parze (jako przyjaciele oczywiscie, Natarico? to nawet dziwnie brzmi xD), ale wydaje mi sie że Naty i Lu się zamienią partnerami, pewnie z inicjatywy zazdrosnej Ludmi ;p A wtedy Naxi wielki powrót! <3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja chcę sie nimi nacieszyć, a oni mi ich na koniec zostawiają... ŻAL!

(tak krótko, bo ja oficjalnie piszę teraz ;p)

KeThA

Może już niedługo się wymienią tymi parami, więc bedzie wiecej Naxi :p

ocenił(a) serial na 5
karolina199

Dlatego przeraziłam się gdy zobaczyłam ten tytuł ;d