PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

German i Francesca

ocenił(a) serial na 10

German! German masz rację! Violetta nie powinna rozmawiać z przyjaciółkami o chłopakach! To...
To... To jest przerażające!
A tak w ogóle... To mi się wydaje, że to co jest w zapowiedzi jak Marco przytula się z tą Aną to tylko
taki przytulas na zgodę, bo zostają przyjaciółmi.
Najpierw Fran nie odbierze, ponieważ nie powiedział, że jego była dziewczyna przyjechała do BA,
potem Camila, ponieważ to jej były chłopak, a na sam koniec Esme (by my), ponieważ to była
Germana.
Fran chce przerwę.
Czy tylko mi się podoba Bromi czy tam Bromila?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jak można rozmawiać o chłopakach z przyjaciółkami? Nie pojmuję tej Violetty... na szczęście opiekuńczy ojciec zawsze czuwa!

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

No właśnie! Jeszcze ją zamkną za myślenie o chłopakach, a Francesca i Camila demoralizują Violę!

MagdaJulka

Czekaj,czekaj,czekaj...esma to BYŁA Germana?Oni nie są zaręczeni? Rządam wyjaśnienia,bo nie chcę się cieszyć na daremno

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Nie, my sobie żartowałyśmy z Julką, że zabawnie by było jakby teraz 'do Esme zadzwoniła Jade, a ona "Nie odbieram, bo to twoja była"

MagdaJulka

No kurde!

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Hahahahahhaha XD Nie no, myślę że poczekają z rozstaniem do ślubu :D

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Właśnie, rozpaczajmy nad końcem ich związku :'( [*]
Ja się poryczę ;/

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Wiesz, że dzisiaj na scenkach Marcesca zamiast być smutna to się śmiałam?

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

A czemu? xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

No jakoś bawiło mnie to, że Fran wchodzi w chwilach jak się za rączki trzymają, że go nienawidzi, bo nie powiedział jej, że jego eks będzie chodzić do Studia, ale miałam swoje Tienes Todo Marcesci, wprawdzie chciałam, by to oboje śpiewali, ale muszę z tym żyć.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

;D Nom, ciekawie... ;) Ale ja i tak chcę już odcinek 80, żeby wiedzieć, jakimi pairingami się zakończy xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Obstawiam w Leonettę, Fedemilę, Naxi i Bromili jestem pewna, myślę że od 60 odcinka znów zacznie się Naxi, reszty nie jestem pewna.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Mam wrażenie, że jeszcze Marcesca ;)
Ale jestem ciekawa, jak tam wątek Jade-Esmeralda-German-Angie-Pablo-Jackie-Beto xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Też myślę, że Marcesca. Przecież to niemożliwe, że jak Violetta dowie się, że Diego knuł z Ludmi to Francesca związałaby się z chłopakiem, który zdradził jej przyjaciółkę, z samego faktu, że to jest Francesca. Przyjaźń ponad wszystko, a Marco ją na prawdę kocha, tylko ona jest zbyt zazdrosny. Przecież widziała, że odsunął się jak go złapała za ręce, przecież cały czas chciał być blisko niej i nie zważał na konsekwencje, na wściekłość Gregoria tylko wybiegł za nią.

MagdaJulka

To jak za nią wybiegł było urocze <3 tylko po cholere ta Ana biegła za nim, jak glupia, rozwaliło nie to.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też, mówiłam Julce, że zachowuje się jak idiotka i przyczepiła się Marco jak rzep do psiego ogona.

MagdaJulka

No a on już chyba jaśniej nie moze jej dać to zrozumienia, że kocha Fran a nie ją!
Wiedziałam że jej nie polubie, bo skomplikowała Marcesce życie, ale takim zachowaniem to juz wgl mnie tak wkurza.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tylko raz ją zobaczyłam i już wiedziałam, że nie będę jej trawić ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No niby nie chce rozbić Marcesci, ale jednak widać, że zależy jej na Marco (ma chłopak branie) i próbuje jakoś odzyskać jego uczucia.
A tak poza tym to Marco ma dobry gust i fajne przyciąga, bo obie mi się podobają.

MagdaJulka

w sumie sie nie dziwie ze ma chłopak branie ;p te oczy, ten uśmiech <3
no obie ładne, chociaż jak były sceny i zbliżenia na twarz Any to nie jest aż tak ładna jak mi sie wydawało ;p Fran ładniejsza :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też myślę, że Fran ładniejsza. Ta Ana ma większą dupę i cycki, że tak napuszę, ale nie wiedziałam jak to na pisać. Jest bardziej kobieca? Nie wydaje mi się. Ma bardziej kobiece kształty? Większe nie znaczy bardziej kobiece, dlatego ma większą dupę i cycki ;D

ocenił(a) serial na 1
MagdaJulka

Według mnie ta Ana brzydka jest z twarzy.. nie dlatego, że jej nie lubię, ale po prostu mi się nie podoba :3
I ja dalej uważam ją za psycholkę :33 xD

MagdaJulka

mi się tam z twarzy jakoś mniej podoba,(cos ma z jakiegos zwierzatka tylko jeszcze nie wiem jakiego) a co do kształtów to nie powiedzialabym ze jest większa raczej taka drobna, a co do cycków to wlasnie plaskawa mi sie wydała xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jak byli wtedy na zajęciach u Gregorio to stwierdziłam, że ma większe cycki XD

MagdaJulka

ja wtedy zobaczyłąm w jej twarzy jakies zwierzątko xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie wiem. Dziś jej się przyjrze.

MagdaJulka

Ja tez chociaż wolałabym juz jej nie widziec w tym serialu ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Czemu? Może nie będzie taka zła - wyłączając to, że pocałuje Marco.

MagdaJulka

zobaczymy narazie mnie tylko irytuje, wgl myśle że ona zniknie zaraz po tym jak tylko Marco i Fran sie na dobre pgodza

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Bo w końcu w serialu jest tylko by narobić zamieszania w Marcesce.

MagdaJulka

No właśnie, więc będzie miesza i pewnie potem zniknie więc raczej nie mialabym szansy jej polubić ;p i tak sumie na to bylyby nikłe szanse po tym jak się rzuciła na Marco ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Właśnie obejrzałam odcinek i muszę Ci powiedzieć, że nie wydaje mi się być zła ;)

MagdaJulka

wlasciwie za wiele nie mozna o niej pwiedziec, ja jej nie lubie tak przez ten pocalunek z zapowiedzi ;p

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja też lubię " Bromile" ale wolałabym sebe

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Ja jakoś do tego Seby się nie przywiązałam, był kilka odcinków i było dla mnie oczywiste, że odejdzie, a Broduey jest długo i od dawna już mu się Cami podoba.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja też to wiedzialam, ale seba jest taki fajny ^^

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

No wiem, że jest fajny :D Ogółem Camilę polubiłam, ale mimo wszystko mi do niej nie pasował.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No... Zupełnie inny charakter

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Seba był git, pasował do Cami jak dla mnie;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nie wiem, czemu ale ja ich nie widziałam razem, za szybko byli razem (nawet szybciej od Marcesci) i nawet nie zdążyłam za bardzo scen z nimi zobaczyć, bo już wyjeżdża.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Może to, dlatego, że nie bardzo trawię Brodweya i każdy dla mnie jest lepszy od niego. Ale Seba miał w sobie to coś, dobra przyznaję, podobał mi się;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Mi też się Seba podobał. Był ładny, uroczy, miły, ale mi było żal Brodueya, bo jest w niej zakochany i przez to cierpiał. Nie buduje się szczęścia na cudzym cierpieniu podobno. Ja go nawet polubiłam, jako jeden z mniejszości chłopaków w Violetcie przez długi czas podoba mu się jedna dziewczyna i nie spotyka się z inną, by o niej zapomnieć.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Dzięki tobie spojrzałam na to z innej strony i rzeczywiście Broduey jest w porządku chłopakiem ;p ale jakoś tak do mnie nie przemawia. Fajny avatar.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Wiesz, za dużo osób piszę, że Tini nie jest ładna, mi się podoba, bardziej Lodo, ale mi się podoba.
No, jeszcze taki stały w uczuciach jest Marco (60 odcinków na ten serial to jesteś mistrzem). Brodueyowi Cami podoba się jeszcze dłużej, chociaż nie wiadomo... Jeżeli Marco spodobał się jej głos w Umix i był jej fanem to może też już od dawna mu się podobała.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mi też podoba się Tini, ale za często o tym nie wspominam, patrząc na ciągłął falę krytyki w jej stronę;) Zawsze to Leonek był wzorem idealnego faceta, potem gdy go zniszczyli (jak oni tak mogli!!!) zastąpił go Marco, a Broduwayem nigdy nikt się nie zachwycał:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Wiem, że nikt nigdy się nim nie zachwycał, bo nie ma czarującego uśmiechu i szczególnie przystojny nie jest, ale trzeba przyznać, że lubię go, gdyż teraz zauważyłam, że mimo tego, że nie jest z Camilą to nadal mu na niej zależy. Może Leonowi też nadal zależy, ale ma inną, co mi się nie podoba, a Broduey... No cóż, nie chciałabym widzieć jego reakcji, gdyby dowiedział się o pocałunku Camili i Maxi. W końcu to jego najlepszy przyjaciel.
Bardzo też mi się podoba, że w tym sezonie chłopaki zaczynają trzymać się razem - Maxi, Marco, Andres, Leon i Broduey, często też są z Diego, a dziewczyny na prawdę się wreszcie przyjaźnią, rozmawiają, śmieją i zachowują jak przyjaciółki, nawet dla Naty, która była z Ludmilą.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Też mnie to zachwyca :D Nareszcie zaczynają się zachowywać jak normalni nastolatkowie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Widzisz, kochanie. Jak dobrze, że zgadzasz się z mężem.