Mam cię w znajomych na drugim koncie, tam wyślij. (tak samo się nazywam tylko kresek jest mniej). zaraz się tam zaloguję.
Wiesz co? WIESZ CO?! Nawet tak nie mów! To, że żyjesz w wolnym związku z Marusiem, w któym (związku, nie Marusiu) nie ma żadnych reguł.
Jak to nie ma żadnych reguł? Nie wolno mu np. płodzić nowych dzieci, bo nie mam zamiaru płacić wiecej alimentów (to ja w końcu utrzymuje tą rodzinę) xd
No proszę, cóż za organiczenia. A dałaś mu na antykoncepcję? (napisałabym inaczej, ale mogą to czytać osoby poniżej 10 roku życia, kiedy jeszcze pewnych rzeczy się nie wie) :D
Jest przeuroczy. Lofffciam go. Te postaci, ta dynamika, ta chemia miedzy nimi, a ten ruszofy kolor jest dopełnieniem, całego dzieła
Oczyffiście! Jusz w sobotem lecem do sklepó, rzepy kópici całom gurem sbutniczek i ruszoffych wstonrzeczek!
A ia iudro zmięnię avatar na dagi caly ruszofiasty. Muzirz kóbić złodkie boteczki tagie iagie ma vilu
Magda mnie kocha, a miłooość ci wszyyystko wybaaaczyyyyy!!!! <chyba się czegoś naćpałam, ale nie celowo. Widzę słoooonieeee!>